παιδια οταν βγαζω τον σκυλο μου βολτα εχει ενα συνιθειο να φυρναει γυρο γυρο απο εμενα πως θα γεινει να το κοψει αυτο το συνιθειο!!!παρακαλω προτεινετε
και εγώ θα βάλω σιγαστήρα μην ακουστούμε κιόλας..... ε ρε παλικάρι μου μας δουλεύεις?μονο κολαρο βαζω
:dohh: ναι πάω να κοπανήσω το κεφάλι μου και τα λέμε!!!!!θελει πνιχτη?
δεμενοσ ειναι ο σκυλοσ με κολαρο και λουρι αλλα δεν παβει να τρεχει και οταν μυρισι κατι κατω η οταν σταματισει ξεκειναει αλλα πηγενει απο πισω μουΣτέφανε...ο μόνος τρόπος για να περπατάει σωστά ο σκύλος σου μαζί σου, είναι να είναι δεμένος.
Με το κολλάρο και το λουρί του, να μάθει να περπατάει δίπλα σου. Στην αριστερή σου μεριά, είναι το σωστό.
Χωρίς τραβήγματα, χωρίς πνίχτες και χωρίς λοιπές βλακείες.
Μπορείς να καταφέρεις έστω αυτό;
Πάντα είχα απορία, γιατι ειναι σωστή η αριστερή πλευρα?Στέφανε...ο μόνος τρόπος για να περπατάει σωστά ο σκύλος σου μαζί σου, είναι να είναι δεμένος.
Με το κολλάρο και το λουρί του, να μάθει να περπατάει δίπλα σου. Στην αριστερή σου μεριά, είναι το σωστό.
Χωρίς τραβήγματα, χωρίς πνίχτες και χωρίς λοιπές βλακείες.
Μπορείς να καταφέρεις έστω αυτό;
Σωστά, και γω... Εγώ πάντα την είχα από τη μέσα πλευρά του δρόμου, δηλ. όχι δίπλα στο δρόμο. :???:Πάντα είχα απορία, γιατι ειναι σωστή η αριστερή πλευρα?
Και αν περπατας στην απεναντι μερια του πεζοδρομιου? Τοτε αυτοματα ο σκυλος ειναι στη μερια που ειναι ο δρομος. (Δεν το λεω κοροιδευτικα)Για να είναι ο σκύλος από την εσωτερική μεριά και να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο προστατευμένος.
ποσο πληρωσατε ????γιατι θελω και εγω να το παω για εκπαιδευση!!!!Φιλε στεφ, για να περπαταει διπλα σου, εχε κοντο το λουρι. Καλο θα ηταν ομως να συμβουλευτεις κι εναν εκπαιδευτη. Εμεις ειμαστε 2 μηνες στην εκπαιδευση και ακομα δεν εχουμε βγει να περπατησουμε εξω. Κατι παραπανω θα ξερουν και οι εκπαιδευτες
Αυτο θα σου το πουν οι φιλοι απο την βορεια μερια της Ελλαδας.ποσο πληρωσατε ????γιατι θελω και εγω να το παω για εκπαιδευση!!!!