Γρυλισμα και δαγκωμα κουταβιου

julia

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
84
0
Καλησπερα,εχω ενα min pin 2 και κατι μηνων και εχω το εξης θεμα...

Γενικα μου γρυλιζει συχνα ,οταν πχ παω να την πιασω και αν την κρατησω ακινητη,εκεινη προσπαθει να με δαγκωσει κουναει σαν τρελη το κεφαλι της να βρει δαχτυλο και γρυλιζει πολυ δυνατα...

Επισης μου δαγκωνει τις παντοφλες,τα δαχτυλα,παω να περπατησω και σερνω απο πισω και την zizel...

Αλλα το πιο ανυσηχητικο ειναι το οτι μου γρυλιζει παρα πολυ οταν παω να την πιασω για να την κρατησω ακινητη ή να την εμποδισω να κανει κατι που δεν θελω...

Εχω αλλο ενα min pin ενηλικο αρσενικο,αλλα οταν ηταν μικρο,ποτε δεν μου γρυλιζε ετσι,παρα μονο με δαγκωνε που κ που λογω των δοντιων του σαν κουταβι....

julia

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
84
0
Ενας γνωστος μια φιλης μου ειχε ζευγαρωσει την σκυλιτσα του και το εμαθα απο την φιλη μου που με παρακαλεσε να παρω ενα γιατι ειχε παθει η σκυλιτσα του προβλημα και δεν μπορουσε να θηλασει.
Δυστυχως το ειχε ζευγαρωσει. Του τα εψαλα ενα χερακι,τσακωθηκα...
Το πηρα και το ταιζα με γαλα για σκυλακια,ηταν 25 ημερων.
Ειμαι σιγουρη οτι παιζει αυτο ρολο γιατι ενα σκυλακι πρεπει να δινεται ανω των 2 μηνων.

vagolf

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
209
0
ΑΧΑΡΝΑΙ
ειχα παλια και εγω ενα κουταβακι που το ειχα τοσο μικρο και ηταν ετσι επιθετικο.προσεχε γιατι το σκυλακι θα ειναι παρα πολυ νευρικο και θα δυσκολευτεισ να τοκοινωνικοποιισεισ παρα πολυ.εμενα δεν σταματησε ποτε να ειναι επιθετικο.εγω θα σου ελεγα υπομονη και αυστηροτητα

julia

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
84
0
να φανταστεις οτι το αρσενικο που εχω , δεν υπαρχει πιο ακακο σκυλακι....
ποτε δεν το εχω ακουσει να γρυλιζει παρα μονο καμιαα φορα οταν παιζει με το παιχνιδακι του μονος του και το χτυπαει αριστερα και δεξια...

Ανυσυχω παρα πολυ με την συμπεριφορα ομως της θηλυκιας,ειναι γενικα πιο δυναμικη απο οτι ο αρσενικος, και ειναι και πανεξυπνη,που αυτο δεν ειναι καθολου κακο...

Να σκεφτεις την πλησιασε μια μερα ο ροκυ και η ζιζελ ειχε το παιχνιδι στο στομα της και του γρυλισε και εκεινος εξαφανιστηκε με την μια...

Μηπως να την παω σε εκπαιδευτη?

vagolf

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
209
0
ΑΧΑΡΝΑΙ
σιγουρα χρειαζεται εκπαιδευτη.ειναι ηδη πολυ επιθετικη σκεψου μεγαλωνοντασ πωσ θα γινει εαν δεν την δουλεψεισ

julia

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
84
0
δεν ξερω ρωτησα και κτηνιατρο και μου ειπε οτι ειναι καθαρα θεμα φοβου οταν ενα σκυλι το κανει αυτο και δευτερον ο χαρακτηρας σε καθε σκυλο ειναι διαφορετικος...

Μονο που δεν εχω κανει κατι για να την φοβησω...Ισα ισα που την εχω στα ωπα ωπα μεχρι και δικο της ολοκληρο δωματιο της εχουμε...

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Ενας γνωστος μια φιλης μου ειχε ζευγαρωσει την σκυλιτσα του και το εμαθα απο την φιλη μου που με παρακαλεσε να παρω ενα γιατι ειχε παθει η σκυλιτσα του προβλημα και δεν μπορουσε να θηλασει.
Πρόβλημα με το θηλασμό δεν είναι αιτία για να το δώσει νωρίτερα. Μπορούσε κάλλιστα να το κρατήσει όσο έπρεπε και να το ταΐζει ο ίδιος.

vagolf

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
209
0
ΑΧΑΡΝΑΙ
Πρόβλημα με το θηλασμό δεν είναι αιτία για να το δώσει νωρίτερα. Μπορούσε κάλλιστα να το κρατήσει όσο έπρεπε και να το ταΐζει ο ίδιος.
εχεισ απολυτο δικιο .αλλα ειναι κολπο απο πολλουσ ψευτοφιλοζοουσ.

Last edited by a moderator:

julia

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
84
0
συμφωνω μαζι σας παιδια,μαλιστα ειπε στην φιλη μου οτι πηγε στον γιατρο επισης κτλ..
το θεμα ειναι οτι θα μπορουσε να το κρατησει απλα ηταν μην πω την λεξη και δεν κανει, και δεν το κρατησε λες και θα του ετρωγε το φαγητο του.Δεν φτανει που το ζευγαρωσε,μετα δεν ειχε και την αγαπη να το κρατησει.Αλλα ετσι κανουν οι περισσοτεροι,τα ζευγαρωνουν και οτι ναναι. Τελοσπαντων,αν υπαρχει καποιος εκπαιδευτης εδω μεσα που μπορει να με βοηθησει πειτε μου γιατι μαλλον οπως βλεπω θα την παω για εκπαιδευση....

julia

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
84
0
ειναι μικρη για εκπαιδευση.εαν επιτρεπεται ποσα λεφτα εδωσεσ
δεν εδωσα λεφτα,την πηρα γιατι φοβομουν να μην την πεταξει στο δρομο...
ειχα ηδη εναν σκυλο.

julia

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
84
0
ειναι μικρη για εκπαιδευση.εαν επιτρεπεται ποσα λεφτα εδωσεσ
αυτος με λιγα λογια ηθελε να την ξεφορτωθει.με θρασος ειχε πει ,οτι την ζευγαρωσε με μιν πιν γιατι επρεπε να γινει μανα και να βγαλει και τα λεφτα της γεννας...ελεοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

vagolf

Well-Known Member
11 Αυγούστου 2010
209
0
ΑΧΑΡΝΑΙ
εμενα μου ειχαν ζητησει.προσπαθησε να εισαι αυστηρη και να τησ δειχνεισ ποιοσ κανει κουμαντο και ο αρσενικοσ μην φοβασαι θα την βαλει στην θεση τησ

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Μονο που δεν εχω κανει κατι για να την φοβησω...Ισα ισα που την εχω στα ωπα ωπα μεχρι και δικο της ολοκληρο δωματιο της εχουμε...
Μετά με λένε απάνθρωπο με αυτά που λέω περι αισθημάτων σκυλιών.
Επειδί είναι πολύ μικρό φαντάζομαι το γρύλλισμα το κάνει περισσότερο απο ανασφάλεια και επειδί μάλλον καταφέρνει αυτό που θέλει όταν το κάνει αυτό.
Περιέγραψε μας πως είναι η ζωή σου μαζί της. Υπάρχει κάποια άλλη συμπεριφορά που σε ανησυχεί?

julia

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
84
0
Μετά με λένε απάνθρωπο με αυτά που λέω περι αισθημάτων σκυλιών.
Επειδί είναι πολύ μικρό φαντάζομαι το γρύλλισμα το κάνει περισσότερο απο ανασφάλεια και επειδί μάλλον καταφέρνει αυτό που θέλει όταν το κάνει αυτό.
Περιέγραψε μας πως είναι η ζωή σου μαζί της. Υπάρχει κάποια άλλη συμπεριφορά που σε ανησυχεί?
Καλησπερα, την εχω σε δικο της δωματιο αντι να εχω crate. Καθαρα για εκπαιδευτικους λογους το εκανα αυτο και οταν λειπω να ξερω οτι ειναι ασφαλης. Ετσι εμαθα και τον αλλο μου σκυλο,και οταν νυσταζει με κοιταει κλαιγοντας για να παρω το σπιτακι του και να τον παω στο δωματιο του..
Τελοσπαντων,σηκωνομαι το πρωι , της ανοιγω ,την παιζω με παιχνιδια μετα την ταιζω και μετα την κλεινω μεσα. Μετα παλι το ιδιο. Οταν την αφηνω εξω την αφηνω αρκετες ωρες βεβαια. Την ταιζω 3 φορες την ημερα. Εχει βγαλει τα δοντακια της ,καποια δεν εχουν βγει πληρως και θελει να μου τρωει την μπλουζα τα δαχτυλα, οταν περπαταω μου αρπαζει την φορμα.
Φυσικα απο οτι θυμαμαι οταν το αλλο μου σκυλι ηταν κουταβι,πανω κατω τα ιδια μου εκανε,μου αρπαζε την φορμα,μου ετρωγε τα δαχτυλα μεχρι που σταματησε να το κανει και τωρα ειναι σαν την παναγια...

Το μονο αρνητικο ειναι οτι μου γρυλιζει η ζιζελ,ενω ο ροκυ δεν το εκανε ποτε.
Εαν ειναι κατω στο πατωμα και παω να την πιασω και να την κρατησω ακινητη,αρχιζει και γρυλιζει σαν τρελη και προσπαθει να μου πιασει τα δαχτυλα μου. Εχει μαθει καποιες λεξεις,το κατσε,το πιαστο,αστο και ακουει στο ονομα της.

julia

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
84
0
παιδια οτι κανω λαθος να μου το πειτε να το διορθωσω και σας ευχαριστω πολυ για ολες τις απαντησεις.σιγουρα ειναι πολυ χρησιμες...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
το σκυλάκι είναι πολύ πολύ μικρό
είσαι σίγουρη ότι δεν παίζει?
οι περιγραφές σου είναι σαν να περιγράφεις δυό κουτάβια που παίζουν
η μόνη διαφορά είναι ότι εσύ δεν είσαι κουτάβι!

julia

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2010
84
0
παιζει σιγουρα παιζει με τα παιχνιδια ,απλα επειδη γρυλιζει και δεν ειχα ποτε τετοια εμπειρια γιαυτο το λογο ειπα να ακουσω και την αποψη σας τωρα που ειναι μικρουλη.