Γνώμη για απόκτηση Ριτρίβερ

mikeal

New Member
9 Οκτωβρίου 2018
1
0
26
Γεια σε όλους. Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι συνέχεια να αποκτήσω το πρώτο μου σκυλάκι. Λάτρης των Ριτρίβερ εδώ και αρκετά χρόνια. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι. Δυό μέρες λείπω σίγουρα πέντε ώρες και τρείς μέρες λείπω από το σπίτι σύνολο οχτώ ώρες με ένα διάλλειμα 3 ωρών το μεσημέρι, λόγο εργασίας. Το σπίτι είναι σχετικά μικρό ( 50 τμ ) ωστόσο υπάρχει αρκετά μεγάλη αυλή και το σκυλί θα μένει ελεύθερο με δυνατότητα να μπαινοβγαίνει ( σπίτι – αυλή ) . Φυσικά όταν είμαι σπίτι το σκυλί θα μένει μέσα. Δεν θέτω υπό συζήτηση τις βόλτες και τις υπόλοιπες ανάγκες του σκύλου διότι εξυπακούονται.

Το τελικό μου ερώτημα είναι θα είναι ευτυχισμένος ο σκύλος μου εφόσον θα μένει κάποιες ώρες μόνος του;

Ευχαριστώ πολύ και περιμένω τις συμβουλές σας

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Η βολικη και συνηθης απαντηση ειναι η εξης:
Αν φροντιζεις για την εκτονωση του σκυλου καθημερινα, επι οσες ωρες χρειαζεται ο εκαστοτε σκυλος για να μενει μετα μονος του στο σπιτι και να κοιμαται ολη την ωρα, αδειος απο ενεργεια, προχωρα.
Αυτο αλλωστε προσπαθω να κανω κι εγω.
Μεταξυ μας ομως και καπου μεσα μου εχω καλα κρυμμενες τις τυψεις μου, που εχω κλεισμενο εναν σκυλο μεσα σε διαμερισμα. Και μερικες φορες μαλιστα ολομοναχο, να με περιμενει πως και πως ποτε θα γυρισω, για να αναπληρωσω με οποιον τροπο μπορω τις ωρες μοναξιας που τον αναγκαζω να περναει...
Διαλεγεις και παιρνεις...

• Like
Reactions: mikeal

ΑΡΓΟΣ & ΕΓΩ

Well-Known Member
26 Μαρτίου 2018
1.150
2.016
Αν έχεις κατασταλάξει πως μπορείς να έχεις σκύλο και αυτό που σε προβληματίζει είναι οι ώρες προχώρα, πέρνα στο επόμενο βήμα που λέει "Σωστός τρόπος απόκτησης σκύλου".

Αν όχι, σκέψου πάλι, πριν φτάσεις στο θέμα ώρες ( οι οποίες μπορεί να είναι πολλές σε μία νυχτερινή έξοδο ή ξαφνική αρρώστια αν είσαι μόνος ).

• Like
Reactions: mikeal

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog