Γνώμες για υιοθετημένο

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
ΓΕΙΑΣ ΣΑΣ . Πηραμε απο την φιλοζωικη στο Κορωπι εναν κουκλο στυλ γκολτεν ριτριβερ , ονομα ΡΙΚΥ παρατσουκλι ΑΓΓΑΛΙΤΣΑΣ
Εχει μονο ενα ελλατωμα αν μπορω να το πω ετσι οταν μασ βλεπει στην εξωπορτα τρεχει καταπανω μας με κυνδυνο να μας ριξει κατω , ανεβαινει επανω μας . και οταν δει καποιον αγνωστο γαβγιζει και στεκεται πολυ κοντα μας παραλληλα σαν να μην μας αφηνει να προχωρησουμε Τον πηραμε απο την φιλοζωικη περιπου 2 χρονων και τον εχουμε 2 μηνες ,ΜΗΠΩς ηταν εκπαιδευμενος για φυλαξη η κατι τετοιο

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Eκπαιδευμένος στη φιλοζωική για φύλαξη σχεδον αδυνατο... Εκει τι σου ειπαν? Σε τι ηλικία τον βρήκαν ?

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Αχ ΜΠΡΑΒΟ!!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!! ..
Για το "εκπαιδευμενος" δεν ξερω, αν ηταν και κατα ποσο ηταν... αλλα μου ακουγεται πιο πιθανο, ο σκυλος να εχει το αισθημα προστασιας ή και φυλαξης. Εμενα μου αρεσει αυτο στο σκυλο, το θεμα ειναι εσεις τι θελετε απο τον σκυλο.. Γενικα με τους ανθρωπους τους αλλους, εκτος απο επιφυλακτικος, οταν τους γνωριζει πως ειναι?
Οσο για το υπερενθουσιωδες καλοσωρισμα, υπαρχει τοπικ εδω συγκεκριμενα γι αυτο... θα ψαξω να το βρω, για να μην τα ξενελεμε... αν δεν με προλαβει καποιο αλλο μελος.

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
τον βρηκαν σε ηλικια 1,5 περιπου ετων στο ΝΑυπλιο στην φιλοζωικη τον ειχαν περιπου 1 βδομαδα , Μου κανει εντυπωση παντως η συμπεριφορα του , ειναι ενας τρελλος κ παλαβος γκολνεν ριτριβορακος μες στην τρε λλη χαρα και το παιχνιδι , καθολου μ ε φοβιες και ολα τα σχετικα . που εχουν συνηθως τα περισσοτερα αδεσποτα που σημαινει για μενα οτι ειχε μεγαλωσει με αγαπη ,δεν μπαινει σε σκυλοσπιτο ,ισως το ειχανε μεσα στο σπιτι , κανει την αναγκη του μονο εξω εκτος αυλης , αλλα οταν βλεπει αγνωστο μπαινει παραλληλα με εμας και δεν μας αφηνει να κουνηθουμε εκτος και αν τον πατησουμε , πλακα κανω,
Αν μ πορειται να μου πειται καποια γνωμη

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
σε ευχαριστω kasi . oi δικοι θελανε να αγορασουν αλλα δεν υπηρχε λογος απο την στιγμη που υπαρχουν τοσα αδεσποτα , επειδη δεν θα εχω ιντερνετ για λιγες μερες , οταν θα μπορεσω θα βαλω φωτογραφιες του , του εχουμε αδυναμια ολοι , ξερετι υιοθετημενος και ετσι ,,, μην νοιωθει και κομπεξ απεναντι στα αλλαα χα χα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97