Γνώμες για εκτροφείο

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
Αν υπάρχει κάποιος πελάτης (ας πούμε) από αυτό το εκτροφείο ή το είχε ψάξει για να αγοράσει από εκεί κουτάβι αν γίνεται να μου πει τις εντυπώσεις του.Έχει ένας φίλος μου από εκεί (είχε μάλλον γιατί τώρα είναι κανονικός σκύλος) ένα κουτάβι και δεν είμαι σίγουρος αν είναι εκτροφέας ή "εκτροφέας" (αν και νομίζω το πρώτο γιατί οι γονείς του σκύλου του έχουν πάει σε εκθέσεις και έχουν διακριθεί)

http://www.rebeldogs.gr/rebeldogs/

Last edited:

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
Εντάξει, πήρα ένα μήνυμα και έμαθα, δεν χρειάζομαι κάτι άλλο...Απλά να πω πως εαν κάποιος ψάχνει να αγοράσει boxer μάλλον θα χάσει το χρόνο του αν ψάξει σε αυτό το εκτροφείο.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Εντάξει, πήρα ένα μήνυμα και έμαθα, δεν χρειάζομαι κάτι άλλο...Απλά να πω πως εαν κάποιος ψάχνει να αγοράσει boxer μάλλον θα χάσει το χρόνο του αν ψάξει σε αυτό το εκτροφείο.
Δεν γνωρίζω το εκτροφείο,
αλλά καλό είναι όταν λέμε κάτι δημόσια να το τεκμηριώνουμε,
είναι άδικο για τον εκτροφέα.

Παραθέτω απόσπασμα των κανονισμών
Τα μηνύματα (μήνυμα) των μελών μπορεί να εκφράζουν τις προσωπικές τους απόψεις, αλλά παρακαλούνται οι συμμετέχοντες στην όσο το δυνατόν πληρέστερη τεκμηρίωση των απόψεών τους. Το Forum και η διαχείριση δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων των μελών, ούτε και ταυτίζονται με αυτό.

Φροντίστε να μην δυσφημίζετε οποιοδήποτε αλλά να παραθέτετε επιχειρήματα σε χαμηλούς τόνους. Τα παράπονα σας ακούγονται και πέρα απο τα όρια του Forum και δεν θα πρέπει να δώσουμε σε κανέναν δικαίωμα να μας κατηγορήσει χωρίς λόγο.

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
Συγνώμη, δεν το ήξερα.Παραθέτω το μήνυμα που μου έστειλε ένα μέλος.

Last edited by a moderator:

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Τωρα φωτογραφησες το μελος,τι νοημα εχουν τα πμ αν τα γραφουμε δημοσια?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Από μια ερώτηση, ένα pm, ένα link δεν θα μάθεις τίποτα!

Αν δεν ξέρεις να διαβάσεις τα boxer που έχει όχι μόνο αυτός ο εκτροφέας, αν δεν δεις τα αίματα που έχουν τα σκυλιά του, αν δεν επισκεφθείς μια έκθεση, αν δεν επισκεφθείς το εκτροφείο, αν δεν μιλήσεις με τον εκτροφέα και αν δεν δεις τα σκυλιά στο πως φέρονται τότε γνώμη δεν θα σχηματίσεις!

Να σου φέρω εγώ άλλους 500 που λένε ότι είναι ο καλύτερος και να σου φέρει και ο άλλος άλλους 500 να σου πουν ότι είναι ο χειρότερος!Και?
Εφόσον δεν έχεις μιλήσει μαζί του να περιμένεις!

Εσύ με τον εκτροφέα σου μπορείς να τα βρεις, άλλος όχι!
Ο άλλος μπορείς να είναι 1002, εσύ μπορεί να είσαι σωστός!
Τον πως αντιμετωπίζει ο εκτροφέας τον κάθε ιδιοκτήτη δεν έχει να κάνει!

Του καθενός το νταραβέρι με τον εκτροφέα του είναι διαφορετικό!

Τι να το κάνω εγώ όποιος έρθει και μου πει μην πάρεις από εκείνον ή τον παράλλο γιατί είχα σκύλο και πέθανε στα 2 του χρόνια!Και?

Δεν μιλάω για αυτήν την περίπτωση, μιλάω γενικά, απλώς θέλω να σε κάνω να σκεφτείς...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Η παράθεση του π.μ. σβήστηκε.
Δεν είναι σωστό βρε Ηλία κάτι που σου λέει κάποιος εμπιστευτικά να το δημοσιοποιείς χωρίς την έγκριση του...

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Αν το συγκεκριμένο μέλος έχει αναφέρει όμως την περίπτωση έστω και περιληπτικά,
τότε φωτογραφίζεται.
Όπως και να ΄χει θεωρώ πολύ λάθος να δημοσιοποιούμε κάτι που κάποιος μας είπε εμπιστευτικά,χωρίς την έγκριση του.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Αν το συγκεκριμένο μέλος έχει αναφέρει όμως την περίπτωση έστω και περιληπτικά,
τότε φωτογραφίζεται.
Όπως και να ΄χει θεωρώ πολύ λάθος να δημοσιοποιούμε κάτι που κάποιος μας είπε εμπιστευτικά,χωρίς την έγκριση του.
συμφωνω συμφωνω....στη σκεψη του Ηλια απλα μπηκα....

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Ο Ηλίας αν δεν κάνω λάθος,είναι μικρός σε ηλικία,
οπότε ίσως το σκέφτηκε λίγο πιο αθώα..
Απλά του το επισημαίνω για να το γνωρίζει!
:)

ilias99

Well-Known Member
30 Ιουλίου 2011
159
0
Από μια ερώτηση, ένα pm, ένα link δεν θα μάθεις τίποτα!

Αν δεν ξέρεις να διαβάσεις τα boxer που έχει όχι μόνο αυτός ο εκτροφέας, αν δεν δεις τα αίματα που έχουν τα σκυλιά του, αν δεν επισκεφθείς μια έκθεση, αν δεν επισκεφθείς το εκτροφείο, αν δεν μιλήσεις με τον εκτροφέα και αν δεν δεις τα σκυλιά στο πως φέρονται τότε γνώμη δεν θα σχηματίσεις!

Να σου φέρω εγώ άλλους 500 που λένε ότι είναι ο καλύτερος και να σου φέρει και ο άλλος άλλους 500 να σου πουν ότι είναι ο χειρότερος!Και?
Εφόσον δεν έχεις μιλήσει μαζί του να περιμένεις!

Εσύ με τον εκτροφέα σου μπορείς να τα βρεις, άλλος όχι!
Ο άλλος μπορείς να είναι 1002, εσύ μπορεί να είσαι σωστός!
Τον πως αντιμετωπίζει ο εκτροφέας τον κάθε ιδιοκτήτη δεν έχει να κάνει!

Του καθενός το νταραβέρι με τον εκτροφέα του είναι διαφορετικό!

Τι να το κάνω εγώ όποιος έρθει και μου πει μην πάρεις από εκείνον ή τον παράλλο γιατί είχα σκύλο και πέθανε στα 2 του χρόνια!Και?

Δεν μιλάω για αυτήν την περίπτωση, μιλάω γενικά, απλώς θέλω να σε κάνω να σκεφτείς...

Έχω δει "live" ένα από τα σκυλιά του και κατάλαβα κάποια πράγματα...Μόνο και μόνο όμως επειδή είπε στον φίλο μου ότι η σκύλα του πρέπει οπωσδήποτε να γεννήσει έστω μία φορά όλοι καταλαβαίνουν φαντάζομαι κάποια πράγματα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros