Γλύψιμο

marocky

Member
16 Οκτωβρίου 2018
6
17
Ελλάδα
Καλησπέρα σας! Όπως λέει και ο τίτλος έχω απορία σχετικά με.. το γλύψιμο! Τι εννοώ.. Ο σκυλακος μου εκεί που καθόμαστε και βλέπουμε ταινία πχ μπορεί να ξεκινήσει ασταμάτητα να έρχεται να να γλύφει χέρια πόδια και να το ευχαριστιεται κιόλας. Τον έχω μαλώσει τον έχω κάνει να φύγει και κείνος ξανάρχεται λες και παίζουμε. Όταν βαρεθεί εκείνος θα ξαπλώσει μόνος του. Καμία συμβουλή;;;

sak69GR

Well-Known Member
27 Ιουνίου 2018
118
198
Έδεσσα
Αν κάνεις μια αναζήτηση στο forum θα βρεις 2-3 καλά νήματα για το θέμα.

Εγώ αυτό που έχω να ρωτήσω είναι γιατί σε χαλάει αυτό?

marocky

Member
16 Οκτωβρίου 2018
6
17
Ελλάδα
Αν κάνεις μια αναζήτηση στο forum θα βρεις 2-3 καλά νήματα για το θέμα.

Εγώ αυτό που έχω να ρωτήσω είναι γιατί σε χαλάει αυτό?
Ευχαριστώ για την απάντηση. Θα τα κοιτάξω αυτά τα θέματα που μου λες. Απλώς δεν καταλαβαίνω τον λόγο που το κάνει τόσο έντονα καθώς επίσης αναρωτιέμαι σε ποιον βαθμό είναι φυσιολογικό.

Allendog

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2017
156
703
34
Εγώ ένα βράδυ που γύρισα από τη δουλειά, άφησα το μικρό να βγάλει το άχτι του (γλείφει πολύ). Σπατουλαρε πάνω από μία ώρα, όλη τη μούρη!! Κι όχι τίποτα άλλο, έχει και τραχειά γλώσσα, ποναει κιολας... :p

barouf

Well-Known Member
24 Αυγούστου 2016
212
1.136
48
και ο νεαρός εδώ μια από τα ίδια. Εμένα όχι, γιατί γαργαλιέμαι, οπότε τραβιέμαι ασυναίσθητα και κατάλαβε από νωρίς οτι δεν.. Τον άλλο όμως... με τον που τον δει να πάει καναπέ να αράξει, παίρνει θέση και αρχιζει. Γλύφει αποκλειστικά πατούσες. Αλλά με μεγάλη προσήλωση. Πρώτα τη μια και μετά την άλλη. Με τη γλώσσα του σπρώχνει τα δάχτυλα να κάνει καλά καλά και ανάμεσα.
Νομίζω οτι το θεωρεί κάτι σαν καθήκον του γιατί ο κάνει πολύ τελετουργικά.
Το καλύτερο ήταν το καλοκαίρι στο πλοίο, που κάποια στιγμή ο άλλος νεαρός, ο πιο μεγάλος, έβγαλε τα σπορτεξακια του και άπλωσε τα ποδαράκια του σε μια καρέκλα. Σηκώνεται ο άλλος και αρχιζει να ψάχνει να βρει πρόσβαση. Ρε τι να κρύβει την πατούσα του κάτω απο τσάντες και πετσέτες, τίποτα ο μικρός. Εκεί, να βρει να κάνει το καθήκον του. Ντραπηκε ο αλλ ς να τον βλέπει ο κόσμος, παπουτσώθηκε!!!
Νταξ? νοιωθεις καλύτερα για το σκύλο ου τώρα? χαχα όλα το κάνουν νομίζω :)

The Saint

Well-Known Member
25 Μαϊου 2018
103
205
46
Χαχα τρελλό θέμα!!!!
Και η δικιά μου γλύφει και το χαίρεται κι όλας. Παλάμες και ειδικα αναμεσα στα δάχτυλα, χαχα το φχαριστιεμαι και γω!

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.342
8.083
Ο δικος μου γενικα δεν.... αλλα εχει μια εμμονη σχετικη με γλυψιμο απο κουταβι. Οταν γνωριζει καποιον ανθρωπο το πρωτο που θα κανει ειναι μια επιμονη γλυψια δευτερολεπτων στο αυτι και φευγει. Κατι σαν ιντρο ας πουμε. Η ισως τον δοκιμαζει να δει αν ειναι νοστιμος , δεν εχω αποφασισει ακομα.

Χαχα τρελλό θέμα!!!!
Και η δικιά μου γλύφει και το χαίρεται κι όλας. Παλάμες και ειδικα αναμεσα στα δάχτυλα, χαχα το φχαριστιεμαι και γω!
Σπανιως αρχιζει και μου γλυφει τα χερια και λεω αχ τι γλυκες τον επιασαν...Μετα συνειδητοποιω οτι απλα ετρωγα ή μαγειρευα και ειχα πιασει κρεας/ψαρι/ κατι σε φαγωσιμο τελοσπαντων πριν :LOL::D Οπορτουνιστης απλα.

Εγώ ένα βράδυ που γύρισα από τη δουλειά, άφησα το μικρό να βγάλει το άχτι του (γλείφει πολύ). Σπατουλαρε πάνω από μία ώρα, όλη τη μούρη!! Κι όχι τίποτα άλλο, έχει και τραχειά γλώσσα, ποναει κιολας... :p
Ο δικος σου "μικρος" με μια γλυψια θα σταζεις, μπανιο το λες μαλλον :D

Last edited:
  • Like
Reactions: Allendog

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog