Γλύφει τα τσίσα του!

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
καλημερα παιδια. σημερα μολις ξυπνησε κατευθειαν τσισα παρατηρησα ομως οτι τα εγλυψε μετα. τον εχω δει που τα μυριζει αφου τα κανει και λεω ειναι φυσιολογικο αλλα σημερα τον επιασα να τα γλυφει. γτ το κανει αυτο ?εχει συμβει σε κανεναν σας?

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
την σφουγγαριστρα εφερνα να τα μαζεψω και τον ειδα. γενικοτερα κανει πιπι τ σε εφημεριδες αυτη την φορα αστοχησε λιγο.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Μια φορα μην δινεις σημασια. Αφου ομως ειδες οτι μπορει να το κανει την επομενη φορα παιρνεις στο ενα χερι το κουταβι και με το αλλο πιανεις τη σφουγγαριστρα. ;)

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
προσπαθω να εφαρμοσω μεθοδο εφημεριδας γιατι πηγαινε στο μπαλκονι και τα εκανε οπου μπορουσε σε ολα τα σημεια. θελω να μαθει οτι η τουαλετα του ειναι το μερος της εφημεριδας. τις αλλαζω εννοειται συνεχεια αλλα εκει αποροφαται κιολας και δεν τον αφηνω στο μπαλκονι χωρις λογο θα τα μαζευω και θα προσπαθησω να τον ελεγχω ωστε να μην το ξανα κανει. διαβασα και αλλα ποστ που τρωνε και τα κακα τους . ελπιζω να μην φτασουμε σε αυτο το σημειο. ειναι και αηδιαστικο αναπνοη του μυριζει τσισα. μπλιαξ

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Μπορεί να του λείπει κάτι απο τη διατροφή του. Δε θυμάμαι πόσο είναι ο σκύλος σου. Αν μπορεί να βγαίνει βόλτα, προτίμησε τις συχνές βόλτες απο την εφημερίδα. Αν όχι, αγνόησέ με.

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
μπορει να βγαινει και βγαινει οταν εχει καλη μερα, δηλαδη οταν δεν βρεχει...

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
μα δεν θα τις εχω για παντα. απλα αυτη την στιγμη δεν εχω στανταρ προγραμμα και βγαινουμε οποτε μπορω, απ ωρες εννοω.σιγουρα μια μικρη το πρωι και μια μεγαλη το βραδυ

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Πάρε ένα όμορφο αδιάβροχο, μιας και είναι χαμηλός ο σκύλος σου, και βγείτε στη βροχή. Και τωρα που μαθαίνει, δεν πρέπει να βγαίνει απο το πρόγραμμα. Φαντάσου οι σκύλοι στην Αγγλία να έμεναν σπίτι...
Την κακή συνήθεια τη μαθαίνουν καλύτερα...

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
σορρυ αν ειμαι σε λαθος θεμα,
αλλα 2-3 φορες π περναει ενα τζακ ρασελλ στον δρομο μας οταν πηγαινουμε βολτα ο ροκυ παει και τον φλυφει απο κατω :eek::rolleyes:
δν το εχει κανει σε κανενα αλλο σκυλι!!
γτ το κανει;;

gerry

Well-Known Member
22 Οκτωβρίου 2010
284
1
Πάτρα
δηλαδή πόσο κοντός είναι ο ρόκυ που χώνεται κάτω από τζακ ρασσελ?:confused:

μήπως αντί ρόκυ να του μαθαίνεις το barbie σιγά σιγά?:D:p

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
δηλαδή πόσο κοντός είναι ο ρόκυ που χώνεται κάτω από τζακ ρασσελ?:confused:

μήπως αντί ρόκυ να του μαθαίνεις το barbie σιγά σιγά?:D:p
αχαχαχαχα :p
καλα και εσει τι νομιζες οτι εχω τσιουαουα; ειναι περιπου το υψος του τσακ ρασσελ λιγο πιο μεγαλος ;)

roky + maroyso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2011
1.434
44
guess
α! επισης να σημειωσω οτι το ειχε κανει το καλοκαιρι σε ενα κουταβι παλι αλλα θυλικο!
το εχει κανει 2 φορες σε κουταβια ομως μηνων οχι χρονον! να τον αφηνω??

hook

Well-Known Member
12 Δεκεμβρίου 2011
759
0
corfu
και το προβλημα παρουσιαστηκε ξανα! οπου και να τα κανει στο σπιτι στο μπαλκονι στην μοκετα παει απο πανω σαν να πινει νερο! δεν προλαβαινω να φερω χαρτι να τα μαζεψω και τα γλυφει τι να κανω?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Αν στο παρελθόν τον έχεις μαλώσει άσχημα που έκανε τσίσα κάπου μέσα, υπάρχει πιθανότητα να προσπαθεί να τα καθαρίσει γρήγορα, για να μην προλάβεις να τα δεις και να μην τον ξαναμαλώσεις. Σ'αυτή την περίπτωση, το λάθος είναι δικό σου, που δεν τον προλαβαίνεις και αναγκάζεται να κάνει τα τσίσα του, μέσα στο σπίτι. Δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποιό καθεστώς ισχύει με το μπαλκόνι. Αν επιτρέπεται να τα κάνει εκεί, πρέπει να φροντίσεις να το έχει καταλάβει και να έχει άμεση πρόσβαση, όποτε νοιώθει την ανάγκη.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97