Γλύκα το λιλιπούτειο χάσκι..

glika'smum

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2011
116
0
36
thessaloniki
Οχι,δεν μιλαμε για κανονικο χασκι,αλλα για ενα πολυ μπερδεμενο μαλτεζακι:confused: Η γλυκα γενικα ειναι πολυ καλη,κοινωνικη με τους ανθρωπους,με πολλη ορεξη και για φαγητο και για παινιδακια,με μεγαλυτερη αδυναμια σε μενα,ορεξη για βολτα(δεν μαζευεται)και μεχρι εδω ολα καλα...το προβλημα ειναι τα πρωινα,που σηκωνεται ο αντρας μου να παει για δουλεια.Η μικρη μεχρι να κανει το τελευταιο εμβολιο στις 1/4 βγαινει μονο μια φορα καθε μεσημερι και αρκετες φορες(αλλες 2-4)στο μπαλκονι.Τα πρωινα ομως,σηκωνεται ο αντρας μου,την ταιζει και φευγει για δουλεια..Κι εκει αρχιζουν ολα..η γλυκα καθεται μπροστα απο τις σκαλες και γρυλλιζει οπως ακριβως κανουν τα χασκυ δυνατα μερικες φορες.Αν δεν παω σταματαει και μετα απο λιγο το ξανακανει..Καταρχας,ειναι φυσιολογικο αυτο το γρυλισμα?Κι αν ναι,τι σημαινει?Κι εγω τι να κανω μετα,να σηκωνομαι και να πηγαινω διπλα της ή να την αφησω και μετα να μην μπορω να την αφην μονη της χωρις να το κανει αυτο?:(

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Τι εννοείς γρύλισμα, μήπως θες να πες ουρλιαχτό... (αυτό συνηθίζουν τα χάσκυ)...??

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
ειναι καλεσμα της αγελης...
ενα μελος της αγελης της φευγει και αυτη τον φωναζει ωστε να ξαναβρεθουν...

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Αυτό ακριβώς. Στην αγέλη τους οι λύκοι ουρλιάζουν εάν χαθούν ή εάν έχουν σκορπιστεί για αναζήτηση τροφής χωριστά. Οι ομάδα απαντά και κατευθύνει τα "χαμένα" της μέλη με τη φωνή.
Αυτό ακριβώς κάνουν και τα σκυλιά που ουρλιάζουν και όταν εμείς λέμε ότι θρηνούν (δεν αμφισβητώ ότι πράγματι θρηνούν) την απώλεια του αφεντικού τους. Η έλλειψή του και το στρες της εγκατάλειωης εκδηλώνεται με το ουρλιαχτό σαν μία προσπάθεια να βρουν ο ένας τον άλλο.

Μάλλον "καλεί" το σύζυγό σου να έρθει πίσω. Εάν όντως είναι αυτό τότε πρέπει να κάνετε μαθήματα σαν και αυτά για την αντιμετώπιση του άγχους αποχωρισμού. Και θα το σταματήσει.

glika'smum

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2011
116
0
36
thessaloniki
χμμμ,τις τελευταιες μερες μας το κανει αυτο,απο τη μια ειναι καλο που δεθηκε τοσο αλλα απο την αλλη να δω πως θα της το σταματησουμε..αφου μεχρι τωρα δεν ειχε προβλημα,τι επαθε ξαφνικα?Το χειροτερο ηταν σημερα,κατεβηκα να βαλω πετρελαιο(λειπω πολυ λιγο απο το σπιτι,σχεδον ολη την ωρα ειμαστε μαζι)και μεχρι να ρθω καθοταν πισω απο την πορτα και μαλιστα κατουρησε κιολας,ενω παει κανονικα στην πανα της..μαλλον πρεπει να τρεξω να διαβασω για το αγχος αποχωρισμου...αχ,να σαι καλα,και στα 2 θεματα με βοηθησες πολυ..

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Να 'σαι καλά... για αυτό είμαστε εδώ για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο...!! ;)

Καλή επιτυχία με τη μικρή.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αν δεν γρατζουνάει την πόρτα άλλαξε πλευρό!

Ωστόσο εφόσον δεν λείπεις από το σπίτι και είστε συνέχεια μαζί δεν είναι και ότι καλύτερο για τον μέλλον!

Καλύτερα θα ήταν να κάνεις πως φεύγεις και να την μάθεις να μένει μόνη της!Εικονικά όλα αυτά!

glika'smum

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2011
116
0
36
thessaloniki
Ναι,αλλα ειναι ακομα κουταβι και ακομα μαθαινει ορισμενα πραγματα,οποτε νομιζω το να την αφηνω πολλες ωρες μονη της δεν ειναι κι ο,τι καλυτερο..οταν φευγω,την αφηνω απο μιαμισι(κανω αγγλικα σε ενα παιδακι 2 φορες τη βδομαδα απο μια ωρα)μεχρι 4 ωρες,παραπανω δεν την εχω αφησει..την πορτα δεν μπορει να τη γρατζουνησει γιατι μενουμε σε μεζονετα,η γλυκα κοιμαται στον κατω οροφο το βραδυ κι εμεις πανω(ο αντρας μου ειναι καθετος σ'αυτο,γκρρρ).Ολο το βραδυ δεν εχει προβλημα,ισως επειδη ξερει οτι το βραδυ κοιμαται κι η μαμα θα ρθει το πρωι,αλλα μαλλον πρεπει να αρχισω να ξυπναω νωρις απο τωρα..

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ναι,αλλα ειναι ακομα κουταβι και ακομα μαθαινει ορισμενα πραγματα,οποτε νομιζω το να την αφηνω πολλες ωρες μονη της δεν ειναι κι ο,τι καλυτερο.
Δεν είπε κανένας να την αφήνεις με τις ώρες!Αλλά εφόσον είσαι στο σπίτι και έχεις χρόνο μαζί της μην κάθεστε μόνο!
Μπορείς να την μάθεις με το να φεύγεις σταδιακά!Στην αρχή για λίγο και όσο περνάει ο καιρός πιο πολύ!Δεν είπαμε να την ρίξεις στα βαθιά!
Μικρό μικρό αλλά τώρα τα ρουφάει όλα σαν σφουγγάρι!

οταν φευγω,την αφηνω απο μιαμισι(κανω αγγλικα σε ενα παιδακι 2 φορες τη βδομαδα απο μια ωρα)μεχρι 4 ωρες,παραπανω δεν την εχω αφησει..την πορτα δεν μπορει να τη γρατζουνησει γιατι μενουμε σε μεζονετα,
Μια χαρά!Και σούπερ μάρκετ αν πηγαίνεις και τα σκουπίδια να πετάξεις μια χαρά είναι αυτοί οι χρόνοι για να αρχίζει να συνηθίζει!

η γλυκα κοιμαται στον κατω οροφο το βραδυ κι εμεις πανω(ο αντρας μου ειναι καθετος σ'αυτο,γκρρρ).Ολο το βραδυ δεν εχει προβλημα,ισως επειδη ξερει οτι το βραδυ κοιμαται κι η μαμα θα ρθει το πρωι,αλλα μαλλον πρεπει να αρχισω να ξυπναω νωρις απο τωρα..
Αν δεν έχει πρόβλημα τότε ας την να κοιμάται κάτω!Θα το εκτιμήσεις δεόντως αργότερα που θα έχει μάθει να μένει μόνη της!

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Και η δικη μου κανει σαν λυκος κυριως αν μπουμε σπιτι και δεν της μιλησουμε ή αμα θελει χαδια και εμεις μιλαμε μεταξυ μας κανει ΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!

glika'smum

Well-Known Member
19 Φεβρουαρίου 2011
116
0
36
thessaloniki
Στελιο σ'ευχαριστω πολυ,αν και αυτα που λες τα κανω,και παω πανω να κανω δουλειες χωρις να με βλεπει,και οταν παω για ψωνια ή οπουδηποτε παλι την αφηνω..οταν ειμαι σπιτι βαριεται να με βλεπει..γι αυτο και μου κανε εντυπωση,γιατι γενικα ηταν μια χαρα μεχρι σημερα που το κανε αυτο..μηπως εχει να κανει που χθες την πηρε ο αντρας μου μαζι του γιατι θα λειπαμε κι οι 2 ολη μερα και την πηγε στη γιαγια μου?Οποτε σημερα την αφησε και την παραξενεψε?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97