Γλυκιές εκδηλώσεις

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Τα παραδειγματα είναι πολλα και με τα δυο σκυλια μου αλλά θα πω μονο το χθεσινο και το σημερινο που μου κανανε ιδιαιτερη εντυπωση.

Σημερα το βραδυ, στην βραδυνη μας εξοδο στην υπο κατασκευη πλατεια, περασαμε από ένα σκοτεινο σημειο και χτυπησα καπως ασχημα το γονατο μου σε μια στοίβα πλακες πεζοδρομιου.

Διπλωθηκα στα δυο, εβγαλα και μια φωνη και ηρθε η Ηρα κοντα μου με αγωνια και αρχισε να με γλυφει στο πρόσωπο και να τριβει τη μουσουδα της πανω μου.

Χθες, σε περιφραγμενη εκταση οπου είναι ελευθερη, καναμε μερικες ασκησουλες.
Μετα το «κάτσε» που εκτελεσε αψογα, ακολουθησε το «ξαπλα» το οποιο εκτέλεσε ως δια μαγειας σωστα.
Δεν το εχουμε δουλεψει ιδιαιτερα και ηταν τετοιος ο ενθουσιασμός μου που αρχισα να ζητοκραυγαζω χοροπηδωντας (κοτζάμ αντρας!).

Αυτό την εκανε να γυρισει ανασκελα για να χαϊδευτει κι εγω αρχισα τις αγριες αγκαλιες.
Σηκωθηκα και σηκωθηκε κι αυτή και στην ουσια μου επιτεθηκε από χαρά.
Πηδουσε πανω μου, με αγκαλιαζε, εκανε πως με δαγκωνε χαλαρά.
Απαραδεκτες συμπεριφορες από μια αποψη, αλλά η χαρα της ηταν απεριγραπτη.
Το ιδιο και η δικια μου.

Αν ειχα παντα τετοιον ενθουσιασμο, η εκπαιδευση της θα ηταν πιθανοτατα πολύ καλυτερη.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Υπάρχουν αμέτρητες γλυκές στιγμές που σου δίνει στη ζωή ένας σκύλος. Ακόμα και όταν έχεις τα νεύρα σου, σε κάνει να νιώσεις καλύτερα αν ασχοληθείς μαζί του.
Τα σκυλιά είναι απλά... αναντικατάστατα :)

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Αν ειχα παντα τετοιον ενθουσιασμο, η εκπαιδευση της θα ηταν πιθανοτατα πολύ καλυτερη.
Σίγουρα. Η εκπαίδευση του σκύλου σου εξαρτάται κατά ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από σένα, απ' όσο νομίζεις. Πρέπει να κάνουμε πάρτυ όταν το σκυλί μας καταφέρνει κάτι νέο ώστε να πιστέψει ότι κατάφερε κάτι σπουδαίο, όσο μικρό κι αν είναι αυτό. :)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Υπάρχουν αμέτρητες γλυκές στιγμές που σου δίνει στη ζωή ένας σκύλος.
Ολη μερα καθε μερα.
Πες μας μερικες δικες σου :) Ειπα να ανοιξω ενα χαλαρό θεμα να ξεσκασουμε λιγο.

Σίγουρα. Η εκπαίδευση του σκύλου σου εξαρτάται κατά ένα πολύ μεγαλύτερο ποσοστό από σένα, απ' όσο νομίζεις. Πρέπει να κάνουμε πάρτυ όταν το σκυλί μας καταφέρνει κάτι νέο ώστε να πιστέψει ότι κατάφερε κάτι σπουδαίο, όσο μικρό κι αν είναι αυτό. :)
Ομολογω Νοέλα οτι συχνα την επιβραβευση την ξεχναω, γιατι μερικα πραγματα που κανει σωστα το θεωρω δεδομενο οτι πρεπει πλεον να τα κανει.

Επισης οταν υπαρχει κοσμος κοντά, ντρεπομαι να δειξω ενθουσιασμο και να κανω πάρτυ.
Φοβαμαι οτι θα με περασουν για καραγκιόζη.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Ομολογω Νοέλα οτι συχνα την επιβραβευση την ξεχναω, γιατι μερικα πραγματα που κανει σωστα το θεωρω δεδομενο οτι πρεπει πλεον να τα κανει.
Συνηθισμένο λάθος των περισσότερων είναι ότι ασχολούνται με αυτά που κάνει λάθος ο σκύλος τους και να τον μαλώσουν, ξεχνώντας να επιβραβεύσουν τα σωστά, έστω και μια στο τόσο.

Επισης οταν υπαρχει κοσμος κοντά, ντρεπομαι να δειξω ενθουσιασμο και να κανω πάρτυ.
Φοβαμαι οτι θα με περασουν για καραγκιόζη.
Το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό που λες αλλά τι είναι πιο σημαντικό, η σχέση σου με τη σκυλίτσα σου ή οι άλλοι; Αν ας πούμε ήταν η κόρη σου στην οποία έκανες χαρές και γλύκες, θα ντρεπόσουν; Ομολογώ βέβαια ότι κι εγώ μπροστά σε κόσμο είμαι αρκετά πιο μαζεμένη.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ολη μερα καθε μερα.
Πες μας μερικες δικες σου Ειπα να ανοιξω ενα χαλαρό θεμα να ξεσκασουμε λιγο.
Η πιο απλή είναι όταν έρχομαι σπίτι (κι ας λείπω για μόνο 5 λεπτά!) και έρχεται σε μένα με ένα παιχνιδάκι του, κουνάει την ουρίτσα και χοροπηδάει! :) Άσε που θα καταλάβει πως έρχομαι πολύ πριν έρθω στην πόρτα...

Οταν νιώθω χάλια -πώς το καταλαβαίνει ο άτιμος;;- έρχεται κοντά μου, βάζει πρώτα το κεφαλάκι του στα πόδια μου, κουνάει την ουρίτσα, μετά κάθεται, βάζει το πόδι του στο χέρι μου, μετά πηδάει και αρχίζει να μου γλείφει το πρόσωπο!! :rolleyes:

Οταν δεν κάνει πολύ ζέστη, και κάθομαι και βλέπω τηλεόραση, ανεβαίνει στον καναπέ και κοιμάται στην αγκαλιά μου... 30 κιλά σκυλί! :D

Αυτή η "γελαστή" φάτσα....

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καπως ετσι συμπεριφερεται και η πινσερινα μας.

Καλα, οτι και να πω ειναι λιγο. Ο σκυλακος σου ειναι κουκλος και αξιολατρευτος :)
Εκπεμπει μια τεραστια καλωσυνη.
Μου αρεσει που εχει και ματακι! Και στην πινσερινα ειχα βαλει παλιά :)

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ευχαριστώ! :D

Το ματάκι ήταν η δαιμόνια ιδέα του πατέρα μου! :D Πέρυσι το καλοκαίρι που πήγαμε Ελλάδα του πήραμε ένα σορό ματάκια γιατί τα έχανε κάθε τόσο και λιγάκι... Αυτό το έχει μερικούς μήνες... Φτουτου! :p

Και φαντάσου, υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται τον Κούκη :eek:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Σοβαρα μερικοι τον φοβούνται? Σε οσες φωτογραφιες τον εχω δει, εχει ενα υφος "παρτε με αγκαλια και παιξτε με!" :D

Miss

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
278
0
Αργυρούπολη
Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται το δικό μου 8-κιλο... τόσος ήταν ο φόβος που του πέταξαν πέτρα... τι μου λες τώρα!!!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.769
4.045
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Το φοβούνται;; :eek: Καλά, έχω μια γειτόνισσα, είναι περίπου στην ηλικία μου η κοπέλα, δεν μπαίνει στο ασανσέρ μαζί μας, αν και τον έχω δεμένο δίπλα μου γερά-γερά, μου είπε πως φοβάται όλα τα σκυλιά, και τα μικρούτσικα και τα μεγάλα :confused:

Ανθρωποι και άνθρωποι.... :rolleyes:

mariettou

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2009
314
1
Glasgow, UK
Εμεις γυρισαμε χθες απο Σκιαθο, οπου ο μικρος μου εκλεψε καρδιες! (γιναμε διασημοτητες στο νησι:D) Εκτος απο τις αλλες τσαχπινιες του εκανε και το εξης απιθανο που με τρελανε:
επειδη φοβαται να κολυμπησει συνηθως βουταει μονο τα ποδαρακια και την κοιλιτσα του και καθεται και μας κοιταει οσο ειμαστε μεσα στο νερο και κλαιει αν απομακρυνθουμε πολυ. Δεν με χανει απο τα ματια του και ειναι στην τσιτα μεχρι να βγω εξω. Οποτε μια μερα εκει που πλατσουριζα στα ρηχα και του μιλουσα, επιασε στο στομα του το μεγαλο μου δαχτυλο και αρχισε να με τραβαει εξω απο το νερο! Την αλλη μερα εκανε το ιδιο αλλα με ειχε πιασει απο το κορδονακι του μαγιω μου! Αφου με τραβηξε μεχρι την αμμο (ναι τα καταφερε το 5κιλο-δεν αντισταθηκα και πολυ βεβαια, δεν μπορουσα απο τα γελια:p) μετα ανεβηκε πανω μου και αρχισε να με γλυφει με μανια:D:D Ανταπεδωσα βεβαια και εγω με αγκαλιες και ολοι οι ξενοι της παραλιας μας κοιταζαν και γελουσαν. Δεν υπηρχε δυστυχως κανενας φωτογραφος ευκαιρος και ετσι εχασα την ευκαιρια να γινω το νεο κοριτσακι (λιγο μεγαλυτερο:p) της coppertone!:p:p:D

mariettou

Well-Known Member
14 Μαρτίου 2009
314
1
Glasgow, UK
Πάλι καλά που δεν ελυσε το μαγιο να το πάρει να φύγει!!! :D
Ειχα εναν φοβο οτι θα το εκανε αλλα ευτυχως σε εκεινη τη φαση ενδιαφεροταν περισσοτερο για μενα παρα για το μαγιο:p Αν το ειχε κανει θα το μαθαινατε απο αλλου γιατι κυκλοφορουσε και ενα συνεργειο του star στις παραλιες του νησιου:eek::shock::p

Miss

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
278
0
Αργυρούπολη
Το φαντάζεσαι?? Να το έλυνε και να σε κοιτούσε μετά με τα αθώα του ματάκια....:p

Χαρά που θα έκανε το star...

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Α καλα, ξεφυγε τελειως το θεμα :paja1:
Ελπιζω να μπορεσουμε να συγκρατηθουμε οι αντρες του φορουμ :D:p

AlexisCh

Well-Known Member
14 Νοεμβρίου 2007
190
1
Θεσσαλονίκη
Ευχαριστώ! :D
Και φαντάσου, υπάρχουν άνθρωποι που φοβούνται τον Κούκη :eek:
Και εμενα τον φοβουνται αρκετοι τον Κομπι.Ενω ακομα ειναι μικρος σχετικα στο μεγεθος. Αλλα ισως λογο χρωματος που ειναι καταμαυρος.

Μερικοι μου ειπαν "παρτον απο δω" κλπ ενω περνουσα απο διπλα τους. Λες και θα καθομουν μπροστα τους ολη μερα.
Βεβαια αυτοι που τον λατρευουν στον δρομο ειναι περισσοτεροι απο τους αλλους.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Το μαύρο αποδεδειγμενα επηρεαζει αρνητικα. Κατι ξερω κι εγω.
Ισως φταιει και η αντιθεση με τα ασπρα δοντια οταν τα δειχνει :D Τονιζονται περισσοτερο και στο σκοταδι ειναι το μονο που φαινεται :shock:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul