Γλείφει τον αρμό!!!

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Η μικρή μου απέκτησε νέα συνήθεια!
Γλείφει τον αρμό ανάμεσα στα πλακάκια αλλά πολύ επίμονα!
Εκεί που ενώνεται το κούφωμα της πόρτας με τον τοίχο και έχει αρμο,έχει ανοίξει τρυπα!
Την μαλώνω αλλά τίποτα!
Επίσης δαγκώνει τον τοίχο σαν μανιασμένη!

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Βαριέται. Απασχολησέ την πιο εποικοδομητικά. Πάει βόλτες; Έχει μασουλητήρια;

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Έχει άπειρα μασουλητήρια!
Το 3ο εμβόλιο θα το κάνουμε 23 του μήνα οπότε όλη τη μέρα είναι σπίτι!
Παλιότερα μου είχαν πει οτι το κάνουν γιατί τους λείπουν βιταμίνες :confused: ή διάφορα άλλα απο την τροφή!
Ισχύει κάτι τέτοιο?

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Εμένα σταμάτησε να κάνει δαγκωματιές και γλυψίματα παντού όταν τον ξεκίνησα κάτι ωραιότατες 2ωρες βολτούλες .
Οπότε δεν νομίζω να είναι κάτι που δεν "διορθώνεται".
Όταν ξεκινήσετε τις βόλτες σας λογικά θα σταματήσει να ασχολείται με το οτιδήποτε για να ξεβαρεθεί.
Παίξε μαζί του διάφορα παιχνίδια μέσα στο σπίτι για να τον κουράσεις.
(Εγώ πέρα από παιχνίδια που του πετούσα, τον έβαζα και γυρνούσε γύρω γύρω με το δάχτυλό μου να το δείχνει πού-το κάνω ακόμα μερικές φορές)

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Αν είναι η βαρεμάρα το πρόβλημα τότε είμαστε εντάξει!
Ξεκινάω εξεταστική σε λίγες μέρες και τώρα έχω πολύ διάβασμα οπότε ασχολούμαι ελάχιστα μαζί της!

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
εκεί που θα κάθεσαι, πέτα της ένα παιχνίδι για να σου το φέρνει.
Ή κάνε το άλλο. Πάρε κάτι τύπου κονγκ και βάλτης ένα κομματάκι κοτόπουλο μέσα και θα προσπαθεί 100 ώρες να το βγάλει :Ρ

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Ίσως η δικιά μου να είναι το μοναδικό σκυλί που σιχαίνεται το κοτόπουλο!
Το κονγκ το βάζει σε κάποια μέρη και που μετά δεν μπορεί να το βγάλει οπότε έρχεται και μου γαβγίζει για να της το φέρω!
Το παιχνίδι δεν μου το φέρνει!
Είναι λιγο παρτάκιας!
Το μασουλάει για 2-3 λεπτα και μετά πηγαίνει στους πολυαγαπημένους της αρμούς!

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Και ο δικός μου το κάνει αυτό! Γενικά προσπαθεί να μασήσει τοίχους και το πάτωμα :p (φυσικά δεν τα καταφέρνει και απλά το γλείφει!) Χτες ξεκόλλησε ένα κομμάτι από πλακάκι του μπάνιου και το μασούλαγε, εγκεφαλικό πήγα να πάθω! Δυο βόλτες τη μέρα τον βγάζω και από κανά μισάωρο- 45 λεπτά γιατί είναι γαλλικό και λογικά δεν έχει πολλές αντοχές, πόσο μάλλον καλοκαιριάτικα! Στο σπίτι παίζουμε αρκετή ώρα, αλλά όχι πολύ έντονα... Καταλαβαίνω ότι βαριέται και χρειάζεται παραπάνω εκτόνωση, αλλά τι άλλο να κάνω? Κι εγώ έχω εξεταστική και είναι περιορισμένος ο χρόνος μου :(

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Το κονγκ το βάζει σε κάποια μέρη και που μετά δεν μπορεί να το βγάλει οπότε έρχεται και μου γαβγίζει για να της το φέρω!
Το παιχνίδι δεν μου το φέρνει!
Είναι λιγο παρτάκιας!
Το μασουλάει για 2-3 λεπτα και μετά πηγαίνει στους πολυαγαπημένους της αρμούς!
Νομίζω πως τα παιδιά μας είναι αδερφές ψυχές :p

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Πωωωωω! σαν μικρά τερατάκια!
Εγώ θα τον είχα πνίξει αν μου κατέστρεφε το σπίτι! :p
Άμα ασχοληθείς λίγο εσύ με το παιχνίδι δεν θα της αυξηθεί η περιέργεια και θα θέλει να σου το πάρει για να παίξει αυτή;
Εγώ αυτό κάνω και πιάνει. Σα να λέει από μέσα του "γιατί να έχεις εσύ το παιχνίδι αυτό; Άρα αυτό σημαίνει ότι αυτό που κρατάς είναι καλύτερο από το δικό μου!" κι έρχεται να μου το πάρει και ασχολείται 1 ώρα :p

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
και η Χοουπ εχει φαει τρελο σοβα στη ζωη της,χιχι! Σταματησε οταν ηρθε η Λεηλα στο σπιτι. Συμπερανα οτι ηταν απο πληξη. Θυμαμαι εκανα διαφορες πατεντες για να μην τρωει τον τοιχο (σοβατεπι;καπως ετσι λεγεται). Αυτο για την ελλειψη ασβεστιου κλπ το ειχα ακουσει κι εγω αλλα δεν ξερω αν ισχυει. Παντως, η μικρη κανει κατι που εκανε και η δικια μου οποτε αν ειναι, θα ειναι στην ιδια πτερυγα στο τρελαδικο, χιχ!

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Χαχαχαχα ναι βασικά κάνει σαν τρελός για να πάρει από τα χέρια μου ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ κι αν έχω, αλλά ο στόχος του είναι να το πάρει, όχι να παίξει με αυτό! Το παιχνίδι κρατάει όσο έχω εγώ κάποιο αντικείμενο και προσπαθεί να το πάρει, από εκεί και πέρα χάνει το ενδιαφέρον του! Αυτό που κάνει καμιά φορά είναι να φέρνει τα παιχνίδια του στα πόδια μου και να κάθεται να παίζει... Αλλά τον τοίχο δε τον αλλάζουμε με τίποτα!

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Η δικιά μου παθαίνει ότι και το γαλλάκι της mairoulas!
Αμα μου παρει το παιχνίδι μετά δεν το θελει για να παιξει οπότε πάει κατευθείαν στον αρμό της πορτας!!
Βεεεεεεεεβαια,έχουν γίνει και φίλοι με τον αρμό που είναι ανάμεσα στο κούφωμα της πόρτας και του τοίχου!
Του γαυγίζει και "παίζουνε"!
Γι αυτό έχει κάνει και την τρύπα!
Και γλείφει και γρατσουνάει!
Όντως Hopsi, κλείσε 1 δίκλινο, μην σου πω και τρίκλινο και για τoν κούταβο της mairoulas!

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Να πω εγώ τώρα κάτι χαζό;
Προφανώς ισχύουν όλα τα παραπάνω που λέτε αλλά μήπως έχει δει κανά ζουζουνάκι ή καμια μικροσκοπική αραχνίτσα να μπαινοβγαίνει στον αρμό και γιαυτό κάνει έτσι και δε βάζει κώλο κάτω;;; Άμα λες ότι του γαβγίζει κιόλας..

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Να πω εγώ τώρα κάτι χαζό;
Προφανώς ισχύουν όλα τα παραπάνω που λέτε αλλά μήπως έχει δει κανά ζουζουνάκι ή καμια μικροσκοπική αραχνίτσα να μπαινοβγαίνει στον αρμό και γιαυτό κάνει έτσι και δε βάζει κώλο κάτω;;; Άμα λες ότι του γαβγίζει κιόλας..
Μπαααααα,κάτι τέτοιο δεν ισχύει γιατί γλείφει ΌΛΟΥΣ τους αρμους σε ΌΛΑ τα πλακάκια!

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Πω πω το σκασμένο, λύσσαξε:D
Ε, υπομονή τότε μέχρι να ξεκινήσει με τις πρώτες βολτούλες!

fifi

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
354
0
Λάρισα
Πω πω το σκασμένο, λύσσαξε:D
Ε, υπομονή τότε μέχρι να ξεκινήσει με τις πρώτες βολτούλες!
Σε ευχαριστούμε Μάνο!
Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε και να την απασχολώ (όποτε και όπως μπορώ)!!!
Μέχρι να ξεκινήσουμε τις βολτούλες ελπίζω να μην έχει "σηκώσει" όλα τα πλακάκια...!! :D :D :D :D :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97