Για φιλόζωους ή απλά ανθρώπους...

Stat_Mal

Member
6 Οκτωβρίου 2012
8
0
Καλησπέρα σε όλους,
πριν από λίγες μέρες μία κοπέλα από εδώ, Κατερίνη, δημοσίευσε το παρακάτω άρθρο και θα ήθελα απλά να το γνωστοποίησω σε όλους καθώς αποτελεί μια τραγική κατάσταση.

Θα ήθελα επίσης να αναφαίρω οτί η Δεσποινίς Ζωή, παρόλο που δεν την γνωρίζω προσωπικά, είναι αν όχι η πιο ενεργή, σίγουρα από τους πιο ένεργους φιλόζωους της πόλης μας. Επίσης παρότι ο ίδιος έχω υιοθετήσει ένα αδέσποτο σκυλί δεν θεωρώ τον εαυτό μου ενεργά φιλόζωο, αφού η προσωπίκη και ταπεινή μου λογική μου λέει οτι το να δώσεις μια χούφτα φαγητό και λίγο νερό σε μια παραμελημένη ψυχή είναι λίγοτερο που μπορεί να κάνει κανείς.

Ας μην πολυλογώ λοιπόν, ορίστε το άρθρο. Και ευχαριστώ όλους που ξοδέψατε απο τον πολύτιμο χρόνο σας για να το διαβάσετε.

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.762
7.925
Καλά έκανες και το δημοσίευσες. Είναι ντροπή πραγματικά, τουλάχιστον να γίνει γνωστό παντού.

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Ευτυχώς υπάρχουν τέτοιοι άξιοι άνθρωποι .
Είναι τουλάχιστον τρανό δείγμα ύπαρξης ανθρωπιάς στις ημέρες μας .
Προσωπικά κάθε Σάββατο παω σε μια γειτονιά και αφήνω ότι μπορώ σε κάτι σκυλιά εκεί

Ωστόσο σε καμία των περιπτώσεων δεν θα με χαρακτήριζα "φιλόζωο" καθώς είναι ειρωνικό απο την στιγμή που τρώω κρέας .

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Πραγματικά λυπάμαι για τον κόσμο που ζούμε και ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι σαν αυτούς που προσπαθούνε για ένα καλύτερο αύριο.μπροστά τους δεν θεωρούμαι τίποτα όσον αφορά την αγάπη μου για τα ζώα και για τους ανθρώπους που υποτίθεται κάνουν διάφορα για την περιοχή δλδ δημάρχους και όλους τους απατεώνες ντροπή!
Τώρα λίγο πιό πέρα απο το θέμα αλλά για αδέσποτα ζώα,έχω βγεί απο το καβούκι μου αυτές τις μέρες όπου αδέσποτα δεν πολύ συναντώ και στο εξοχικό μας συνάντησα θυληκό έγκυο μόνο του ταλαιπωρημένο χωρίς να μπορώ την στιγμή εκείνη να κάνω κάτι και λυπήθηκα επίσης στο κέντρο της αθήνας σήμερα τα αδέσποτα που κυκλοφορούν μόνα τους πάλι πονάς που τα βλέπεις έτσι.

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
το στοαμαχι μου παλι !! τι να πεις , παντα ευγνωμονω τετοιους αξιους ανθρωπους ο θεος να τους δινει δυναμη στο εργο τους , ουτε τα μισα δεν θα πετυχαινα οσο και να προσπαθουσα , μπραβο τους