Για πείτε μου κι εσείς...

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
το ελαφακι μου στη γειτονια ειχε τη σκυλοπαρεα του! 2-3 σκυλακιαι που ηταν συνεχως μαζι τωρα που την εχω σπιτι το αγορι μου, μου λεει πως θα νοιωθει ασχημα μακρυα τους κ οτι θα της λειπουν και κατι τετοια... οτι ειναι κριμα να την εγκλωβισω σπιτι γτ ειναι μεγαλοσωμη κ εχει μαθει εξω ελευθερη... στεκουν αυτα? εχω προβληματιστει. δε μπορει να δεθει μαζι κου κ με τη γιασμιν? δε θα εκτιμισει αυτα που θα της δωσω? δε μπορει να αλλαξει 'αγελη'? αυτα δεν ειναι ανθρωπινα συναισθηματα?

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Έτσι ακριβώς ήταν και ο δικός μου, και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα προσαρμογής στο διαμέρισμα. Αντιθέτως, είναι πολύ "σπιτόγατος" (ευτυχώς που δεν διαβάζει το πόστ μου - δεν συμπαθεί τις γάτες). :D:D Έχω ακούσει για κάποιες περιπτώσεις σκύλων που δεν δέχονται να περιοριστούν σε σπίτι και προτιμούν να παραμένουν αδέσποτοι ή ημιδεσποζόμενοι. Όμως τα περισσότερα υιοθετημένα αδέσποτα που ξέρω είναι ευτυχισμένα με την νέα τους ζωή. Αν έχεις ενδείξεις ότι το ελαφάκι στενοχωριέται, είναι μελαγχολικό, και τα συναφή, να το συζητήσουμε. Ειδάλλως δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς και να στενοχωριέσαι. Ίσα-ίσα που πρέπει να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις τα σκυλούνια σου. Υπάρχουν όντως στερεότυπα του τύπου "τα μεγαλόσωμα σκυλιά πρέπει να είναι έξω, και τα μικρόσωμα μέσα", "τα αδέσποτα έχουν μάθει την ζωή στον δρόμο και δεν κάνουν για το σπίτι", κλπ. Αυτά δεν ισχύουν ως επί το πλείστον, άρα δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα. Άλλωστε το ελαφάκι είναι ακόμη μικρό, και επομένως θα προσαρμοστεί περίφημα. Προσωπικά πιστεύω ότι θα είναι πανευτυχής που βρέθηκες στον δρόμο της και την υιοθέτησες !!! :):):)

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
εμενα την Λεηλα την είχαν συνεχώς έξω. Στην αρχή της φάνηκε περίεργο που ήταν μέσα κ την έβαζα κ σε καναπέ κ κρεβάτι αλλά αν δεις το βλέμμα ευγνωμοσύνης που όλοι μου λένε ότι έχει, θα σταματήσεις να προβληματίζεσαι :) . Μέσα κοπέλαρα μου κ βόλτες. Ισορροπία θα έχει. Θα δεις!

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
το ελαφακι παιδια δε δειχνει να στεναχωριεται τρωει, κουναει την ουρα κι ολο λιωνει στο χαλι ειναι πολυ στο 'κοσμο της'.. ειναι πολυ ησυχη κ δεν ενοχλει καθολου τη γιασμιν πραγματα στην αρχη νομιζα πως απλως ηθελε χρονο για να αρχισει της τρελες αλλα συνεχιζει να ειναι νοχελικη ομως ετσι ηταν κι εξω, ηταν το πιο ησυχο κ συνεσταλμενο απο ολα τα φιλαρακια της.. αλλα νοιωθει ακομα φοβο με τους αγνωστους κ κανει πισω βηματα. ομως αυτο δε με απασχολει τοσο τωρα. θα εχει περασει κι ασχημες στιγμες εξω... οταν βγαινουμε απο το σπιτι αρχιζει να γαυγιζει καποιες φορες και κανει κατι σαν καλεσμα κ ερχονται 2 μικρα που μεγαλωσαν μαζι ειναι απιστευτο... τωρα εχω αρχισει να κανω αποπαρασιτωση κ σε αυτα

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
υπομονή θέλει και εμενα το δικό μου πριν μέρες ήταν έτσι! και πείρα την εκτροφέα μου..τελικά σε μερικές μέρες όλα άλλαξαν!!!έχει πολλά να σου δώσει απλά κανε υπομονή

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
το πιστευω απλα πρεπει να ξεθαρεψει δεν εχει ξαναζεισει σε σπιτι δε ξερει ισως ακομα πως ειναι 100% ασφαλης.. εχει πολυ καλη συμπεριφορα παντως αν εξερεσεις ενα μαξιλαρι που εφαγε οταν ελειπα..

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
εμενα ούτε αυτό δεν έκανε!!θα ήμουν ευχαριστημένος αν έβλεπα μια τέτοια κίνηση,φαντάσου πως ήταν το σκυλί,τέλος καλο όλα καλά,πιστεύω πως και εσύ το ίδιο θα νιώθεις σε λίγες μέρες!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Άρα Jasmine μου δεν έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς. Το ελαφάκι φαίνεται ότι είναι πολύ ευτυχισμένο κοντά σου, και τυχερό ! Μπράβο σου που φροντίζεις και τα άλλα ! Δεν βάζεις και καμία αγγελία - ίσως έχουν και αυτά καλή τύχη σαν την δικιά σου. Πολλά αδέσποτα είναι φοβικά με τους ανθρώπους εξαιτίας όσων έχουν περάσει. Επίσης είναι αρκετά διστακτικά στην αρχή όταν τα φέρεις στο σπίτι, σαν να μην πιστεύουν στην καλή τους τύχη. Σίγουρα θα προσαρμοστεί πολύ γρήγορα και θα είστε μία χαρά ! :):):)

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
ρε συ ανδρομεδα να βαλω αγγελια αλλα να λεω τι? δε μπορω να δωσω στοιχεια του χαρακτηρα μονο λιγα κ δε μπορω να εγγυηθω για τη συμπεριφορατους... ασε που ειμαι στην ακρη του θεου.. που να βαλω αγγελια?

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Ώχ, δεν το ήξερα, συγνώμη. Τί να πώ, μακάρι κάποιος να βρεθεί να υιοθετήσει και αυτά, όπως υιοθέτησες το ελαφάκι. Ευτυχώς που τα φροντίζεις ... :)

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
εδω λιγοι ειναι αυτοι που ενδιαφεροντε ευτυχως στη γειτονια ειναι καποιοι που τους δινουν λιγο φαγητο κ νερο

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
έχε υπομονή..σκέψου πως όσοι είναι αυτοί που τόσες μέρες επί μέρες επί ώρες επί λεπτά, κλόνισαν την εμπιστοσύνη προς τους ανθρώπους, εσυ θα πρεπει να τους εκμηδενίσεις από το μυαλό του...θελει υπομονή πέρα από τα συνήθη. Μα σε διαβεβαιώ, ποντάρεις σωστά...εμενα πήρε 6 μήνες να αρχίσει η λεηλα να μου δίνει φιλάκι στο πρόσωπο περαν του ενός δευτερολέπτου. Η αλλαγή αυτή θα είναι αργή μα από τα θεμέλια. Κ θα εχεις την ευλογία να βλέπεις σε λίγο καιρό αυτό που πολλοί βλέπουμε.περαν της αγάπης, της αφοσίωσης, της εμπιστοσύνης, ευγνωμοσύνη.. Κάτι που μόνο από ματάκια πρώην αδέσποτου η κακοποιημένου σκυλιού μπορει κανείς να δει. Δώσε χρόνο. Εχεις πολλά να πολεμήσεις με την αγάπη σου. Το πιο απλό από αυτα είναι η αδιαφορία που εισέπραττε από εμάς τα δίποδα. Το πιο απλό. Ένα τεράστιο, πελώριο μπράβο κ ευχαριστω για την ψυχή που εχεις. Όλα θα πάνε καλά. Κ το μαξιλάρι αν είχε μυρωδιά από εσένα, κι εγώ αν με έσωσες κ εμενα μόνη, θα το έτρωγα στην ανάγκη μου να με πείσω ότι οχι, ε σ υ δεν θα με πληγώσεις. Δεν θα με παρατησεις. Θα το έτρωγα για να υπάρχεις μέσα μου, η μυρωδιά σου. Κ θα σκόρπιζα παντού κομμάτια για να μυρίζει παντού κάτι από εσένα.

Last edited:

jasmine

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2011
302
0
η φωτο και με τις 2 κατω απο το τραπεζι ειναι οταν επεστρεψα κ το ειδα παντου σκορπισμενο, η γιασμιν πηγε γτ φοβηθηκε πως θα τη μαλωνα πολυ γελιο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα