έχε υπομονή..σκέψου πως όσοι είναι αυτοί που τόσες μέρες επί μέρες επί ώρες επί λεπτά, κλόνισαν την εμπιστοσύνη προς τους ανθρώπους, εσυ θα πρεπει να τους εκμηδενίσεις από το μυαλό του...θελει υπομονή πέρα από τα συνήθη. Μα σε διαβεβαιώ, ποντάρεις σωστά...εμενα πήρε 6 μήνες να αρχίσει η λεηλα να μου δίνει φιλάκι στο πρόσωπο περαν του ενός δευτερολέπτου. Η αλλαγή αυτή θα είναι αργή μα από τα θεμέλια. Κ θα εχεις την ευλογία να βλέπεις σε λίγο καιρό αυτό που πολλοί βλέπουμε.περαν της αγάπης, της αφοσίωσης, της εμπιστοσύνης, ευγνωμοσύνη.. Κάτι που μόνο από ματάκια πρώην αδέσποτου η κακοποιημένου σκυλιού μπορει κανείς να δει. Δώσε χρόνο. Εχεις πολλά να πολεμήσεις με την αγάπη σου. Το πιο απλό από αυτα είναι η αδιαφορία που εισέπραττε από εμάς τα δίποδα. Το πιο απλό. Ένα τεράστιο, πελώριο μπράβο κ ευχαριστω για την ψυχή που εχεις. Όλα θα πάνε καλά. Κ το μαξιλάρι αν είχε μυρωδιά από εσένα, κι εγώ αν με έσωσες κ εμενα μόνη, θα το έτρωγα στην ανάγκη μου να με πείσω ότι οχι, ε σ υ δεν θα με πληγώσεις. Δεν θα με παρατησεις. Θα το έτρωγα για να υπάρχεις μέσα μου, η μυρωδιά σου. Κ θα σκόρπιζα παντού κομμάτια για να μυρίζει παντού κάτι από εσένα.