Γιατι δε μετανιωσα ποτε που πηρα τον gucci μου!

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
Πολλοι απο σας ισως μας ξερετε στο φορουμ,μιας και εχω μοιραστει πολλες μα πολλες φορες τους προβληματισμους μου για τον γκουτσι μου...Ομως με αφορμη το ποστ για τον Αντωνη που με γεμισε δακρυα,αποφασισα να γραψω και την ιστορια του γκουτσι μου...Ο γκουτσι,οταν εφτασε στα χερια μου ηταν γυρω στα 5...με 6...Ηταν πολυ φοβισμενος και καθε φορα που απλωνα το χερι μου να τον χαιδεψω,μαζευοταν και εκλαιγε(τοσο ξυλο ειχε φαει!)ηταν μολις 3 κιλα και ευτυχως υγιης...Με το καιρο,εμαθε τι ειναι το κρεβατι,η κουβερτα,τα παιχνιδια,τα μπισκοτα(δεν ηξερε να τα μασησει)και η αγκαλια...Εμαθε πως ειναι να σε αγαπανε και να μη φοβασαι στο ''σπιτι'' σου....Το ποδαρακι του εχει δεσει στραβα μιας και το εσπασε καπου,καπως,καποτε και δεν ειχε μια μαμα να τον φροντισει....Δεν εχει πεντιγκρυ,αλλα ειναι ''ρατσας''...(πινσερ)Ωστοσο κανεις δεν τον υιοθετουσε γιατι ''ηταν μεγαλος'' και ολοι θελουν κουταβια!Το γκουτσακι μου ειναι για μενα ο,τι πιο ξεχωριστο εχω,και απο τη πρωτη στιγμη που τον πηρα στην αγκαλια μου(ετρεμε τοτε)ορκιστηκα πως θα κανω ο,τι περναει απο τ χερι μου για να τον κανω ευτυχισμενο!Δε με νοιαζει που πολλες φορες κοβω απο τα δικα μου εξοδα για να του παιρνω ο,τι χρειαζεται...Δε με νοιαζει που δεν εχει πεντιγκρι...Δε με νοιαζει που εχει λιγο στραβο ποδαρακι...Δε με νοιαζει που αντι να γαυγιζει νιαουριζει(!)Με νοιαζει που πια εχει σταματησει να κλαιει και κουναει ολο χαρα την κεφτεδισια του ουρα!(γιατι ειναι κομμενη)Για την ιστορια να πω,πως δεν εχει δαγκωσει ποτε,κανεναν,οσο κι αν φοβοταν....Γι'αυτο μη φοβαστε να υιοθετησετε σκυλακια,οσο χρονων κι αν ειναι...Ο,τι ρατσα και να ειναι...Τα αδεσποτακια η τα σκυλια που εχουν υποστει κακομεταχειρηση εχουν περισσοτερο αναγκη την αγαπη μας και πολλες φορες την εκτιμανε και περισσοτερο...!Γκουτσακι μου....I will love you for ever....I will like you for always...And as far as I'm living...my dog...you will be!(και το τελευταιο ποιηματακι σας πληροφορω οτι το καταλαβαινει μια χαρα και με κανει και μινι αγκαλια με τα χερακια του καθε φορα που το ακουει)