Καλησπέρα σας! Όπως είχα ξαναγράψει έχω έναν μπόμπιρα εδώ και μια βδομάδα σχεδόν, 9μηνων ημιαιμο. Στην αρχή είχε τρελό φόβο αλλά εντάξει πάμε πάρα πολύ καλά, έμαθε να βγαίνει βόλτα και του αρέσει... Αλλά με πολύ με πααααραπολυ δυσκολία να κατουρησει και να κάνει κακά του. Βασικά πιο εύκολα κάνει κακά του πάρα κατουράει, και όταν κατουράει τα κάνει καθιστός δε σηκώνει πόδι.
Για παράδειγμα, έχει να κατουρισει από χτες το πρωί!
Σήμερα λοιπόν, όλος χαρά το πρωί για βόλτα το μόνο που έκανε ήταν κακά του μετά από κάνα μισάωρο και...
Γυρνοντας τώρα απτή δουλειά, πάμε στο μπαλκόνι να του κάνω κάνα χαδακι και εκεί που ξαπλώνει... Τσουπ... Του έφυγαν όλα και με κοιτούσε με το κλασσικό ενοχικο βλέμμα...
Τι γίνεται ρε παιδιά; να ανησυχώ για κάτι; γιατί είμαι νέος στο άθλημα και δεν ξερω τίποτα
Πείτε καμία γνώμη τι και πως
Για παράδειγμα, έχει να κατουρισει από χτες το πρωί!
Σήμερα λοιπόν, όλος χαρά το πρωί για βόλτα το μόνο που έκανε ήταν κακά του μετά από κάνα μισάωρο και...
Γυρνοντας τώρα απτή δουλειά, πάμε στο μπαλκόνι να του κάνω κάνα χαδακι και εκεί που ξαπλώνει... Τσουπ... Του έφυγαν όλα και με κοιτούσε με το κλασσικό ενοχικο βλέμμα...
Τι γίνεται ρε παιδιά; να ανησυχώ για κάτι; γιατί είμαι νέος στο άθλημα και δεν ξερω τίποτα
Πείτε καμία γνώμη τι και πως