Αν και δεν ειναι για κτηνιατριο αλλα για pet shop , προ ημερων σε βιτρινα pet shop εδω που μενω (καλλιθεα , οδος αραπακη -για οσους ειναι απο την περιοχη) συναντησα μια παρεα 4-5 εφηβους και μια γυναικα 40-45 με το παιδακι της να ξεροσταλιαζουν στην βιτρινα (westies/yorkshire/maltese/Τζακ ρασσελ). Η κυρια μιλουσε με τον συζηγο της (πιθανον) για την τιμη του κουταβιου που ειχε διαλεξει . Οταν εκλεισε το τηλ/νο την ρωτησα πολυ ευγενικα τι πληροφοριες εχει για το κουταβι που θελει και ποσο εχει ψαξει το θεμα , η απαντηση ηταν οτι εχει τα παντα (χαρτια, εμβολια κτλ κτλ) και την ρωτησα αν θελει να μπουμε μαζι μεσα να κανουμε καποιες ερωτησεις στον πωλητη . Με ακολουθησε και ρωτησα οτι μπορουσα να ρωτησω και φυσικα απαντησεις πηρα με μισολογα και αλλα λογια να αγαπιομαστε . Το αστειο ηταν οτι στην βιτρινα υπηρχε ενα σκυλακι ιδιο με την αναμπελ( κατασπρο με χρυσα αυτια) που πουλιοταν για μαλτεζ (φυσικα εκει στοχευσα τις ερωτησεις μου) . Αποτελεσμα , οταν βγηκαμε εξω η υποψηφια αγοραστης με κοιταζε καχυποπτα και με ρωτησε γιατι ηθελα να κανω κατι τετοιο και τι περισσοτερα μπορει να ξερω εγω απο καποιον επαγγελματια-πωλητη του χωρου.
Που θελω να φτασω , δυστηχως ακομα και να υπαρχει καποιος κτηνιατρος να τα πει το θεμα ειναι ποιος θελει να ακουσει και τι θελει να ακουσει; Και να θελει ο ανθρωπος να βοηθησει ποσοι ειναι αυτοι που θα τον πιστεψουν και δεν θα υποψιαστουν δολο απο πισω; Ποσο μπορει να θιγει επαγγελματικα αν πει αληθειες για πετ σοπ ; Ειναι πολυ κοινο αλωστε οποιος δεν ξερει κτηνιατρο να απευθυνετε στο πλησιεστερο πετσοπ για να βρει κτηνιατρο. Αυτα ειναι ισως(
δικοι μου προβληματισμοι και μονο και ισως(
να βλεπω εγω λαθος το θεμα ...