Γιατί δεν κοιμάται το βράδυ το άτιμο;;

sindy

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
52
0
:confused: Ελεγα κι εγω στην αρχη οτι μωρο ειναι και θελει υπνο...κοιμοτα σχεδον ολη τη μερα και το βραδυ ξυπνουσε και ηθελε παιχνιδια!!!!Ειπα κι εγω χθες να μη την αφησω να κοιμηθει πολυ και ολη τη μερα σχεδον την ειχα στο ποδι!!!:p Αλλα ο βραδυ παλι τα ιδια!!!!Αχ ...αυτη η Σισσυ Νυχτοπουλι εγινε!!!!:cool:

Richie

Active Member
8 Νοεμβρίου 2011
27
0
London
Το ίδιο θέμα είχα και εγώ τα βραδια δεν κοιμόταν με τίποτα και ήταν και το κλάμα του επίδει έμενε μόνο του στο crate και μαζί του ξενυχτούσα και εγώ :p

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
44
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
λογικά και η δικιά μου κάθε βράδυ πρέπει να είναι ξύπνια και να κάνει τα δικά της... επειδή μας ξυπνάει κατά τις 6 κ κάτι όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να την κατασκοπεύσω για να δω ακριβώς κάνει :p
το μόνο σίγουρο είναι πως μας ξυπνάει είτε γλείφοντας καμία πατούσα που έχει μείνει απ έξω - είτε κλαίγοντας... και μετά την πέφτει ωραιότατα ωραιότατα και κοιμάται.... εντάξει δεν υπάρχει αυτό το feeling νιώθω ότι με επεξεργάζεται χαχα!!!

sindy

Well-Known Member
4 Σεπτεμβρίου 2011
52
0
εμενα ευτυχως δεν κλαιει...αλλα ανακαλυπτει την φωνη της τωρα και προσπαθει να ανεβει στο κρεβατι μου αλλα ματαια γιατι ειναι μια σταλιτσα και ισα ισα φτανουν τα ποδαρακια της!ααα....να σας ρωτησω κατι μηπως ξερετε....ποτε μπορουμε να κανουμε μπανιο πρωτη φορα ενα κουταβι?

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μόλις ολοκληρώσει τα εμβόλια μπάνιο!

Καθάριζε την με ένα πανάκι βρεγμένο και λίγο μηλόξιδο αν χρειάζεται!

Richie

Active Member
8 Νοεμβρίου 2011
27
0
London
Εμένα γιατί μου είπαν εδώ μετά το 2ο εμβόλιο μπορεί? Αν και εγώ χρησιμοπιο ιδικά μαντηλάκια για τα κουτάβια μου το είχε συστηση η κτηνίατρος και όταν την είχα ρώτηση για μπάνιο μου είχε πει μετά το 2ο εμβόλιο μπορεί να κάνει ένα μπάνιο αλλά γρυγορο στέγνωμα μου είπε μην κρύος τώρα παραπάνω δεν ξέρω

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Όχι, μόλις ολοκληρώσουν τα εμβόλια κάνουν μπάνιο.
Σίντυ, η Σίσσυ θα δεις ότι θα φυλάει σκοπιά. Θα νομίζεις ότι κοιμάται μα δε θα κοιμάται. Το πρωί θα ξυπνάει πρώτη, θα σου πλένει αυτιά, μάτια, πόδια... Μες στην τρελή χαρά θα είναι! Είναι πολύ δραστήρια πλάσματα.
Αν την ανεβάζεις στο κρεβάτι, να φροντίσεις να έχεις χαλάκι να μη γλυστράει όταν κατεβαίνει και αν μπορείς ένα σκαμνάκι για να το έχει ως σκαλί.

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Το δικό μου καμάρι όλη μέρα σπινιάρει και το βράδυ λιώνει στον ύπνο. Σήμερα θα είναι μόνη της μέχρι τις 3-4( συνήθως δεν δουλεύω αλλά μου προέκυψε κάτι) προσπαθώ να την ξυπνήσω να την πάω βόλτα και δεν μου δίνει σημασία απλά αλλάζει πλευρό.ΞΥΠΝΑΑΑ θα σκάσεις μετά όλη μέρα!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97