Εδώ και μερικές μέρες η Δάφνη (10+ μηνών) δεν τρώει το πρώτο της πρωινό γεύμα με όρεξη και πολλές είναι οι φορές που το αφήνει τελείως. Να σημειώσω ότι το γεγονός συνέπεσε με τον πρώτο της οίστρο, αν έχει κάποια σχέση αυτό.
Της δίνω δύο γεύματα την μέρα και το δεύτερο (γύρω στις 19:00) το τρώει σαν τρελή.
Ξεκίνησα και εγώ λοιπόν πριν τρεις μέρες να προσθέτω δυο κουταλιές γιαούρτι στο πρωινό και το εξαφανίζει σε χρόνο dt!
Δεν έχω παρατηρήσει αλλαγές στα κόπρανά της.
α) Μπορώ να συνεχίσω με την προσθήκη του γιαουρτιού στο γεύμα χωρίς φόβο για επιπτώσεις στο πεπτικό ή οπουδήποτε αλλού;
β) Να σταματήσω αμέσως και να αλλάξω τροφή;
γ) Ή να καθιερώσω ένα μόνο βραδινό γεύμα.
Υ.Γ Τρώει την Acana Wild Prairie εδώ και τέσσερις μήνες περίπου και το πρωινό... σερβίρεται μετά τις πρωινές αθλοπαιδίες συνήθως.
Της δίνω δύο γεύματα την μέρα και το δεύτερο (γύρω στις 19:00) το τρώει σαν τρελή.
Ξεκίνησα και εγώ λοιπόν πριν τρεις μέρες να προσθέτω δυο κουταλιές γιαούρτι στο πρωινό και το εξαφανίζει σε χρόνο dt!
Δεν έχω παρατηρήσει αλλαγές στα κόπρανά της.
α) Μπορώ να συνεχίσω με την προσθήκη του γιαουρτιού στο γεύμα χωρίς φόβο για επιπτώσεις στο πεπτικό ή οπουδήποτε αλλού;
β) Να σταματήσω αμέσως και να αλλάξω τροφή;
γ) Ή να καθιερώσω ένα μόνο βραδινό γεύμα.
Υ.Γ Τρώει την Acana Wild Prairie εδώ και τέσσερις μήνες περίπου και το πρωινό... σερβίρεται μετά τις πρωινές αθλοπαιδίες συνήθως.
Last edited: