Γερμανικό Φιλαράκι!!

mixalios88

Member
20 Μαρτίου 2011
5
0
36
αθηνα
Καλησπερίζω ολους και ολες τους απανταχου φιλους των σκυλων!! Ειμαι ο Μιχαλης και ειμαι 23 ετων, απο την αθηνα και συγκεκριμενα την αγια παρασκευη! πριν απο 4 μηνες φεραμε ενα νεο μελος στην οικογενεια μας, και δεν ηταν αλλο παρα ενα γερμανικο ποιμενικο αντρακι, που τον λεμε Λεων!! σημερα ειναι 6 μηνων και 6 ημερων! Λατρευουμε την συγκεκριμενη ρατσα σκυλων, και ειδικα τον Λεων γιατι, νιωθεις λες και ειναι ανθρωπος σε ορισμενες στιγμες οταν εισαι μαζι του.. ο τροπος που σε κοιταει.. ο τροπος που αντιδρα καμμια φορα! τον φροντιζουμε παρα πολυ καθημερινα, παιζουμε μαζι του και βγαινει βολτιτσες σχεδον καθε μερα! οποτε εχει καλο καιρο δλδ και οχι βροχες! προσεχουμε το το φαγητο του πολυ και την εκπαιδευση του, λογω οικονομικης συγκυριας αφιερωνουμε πολυ χρονο σαν οικογενεια και δεν τον εχουμε παει ακομα για εκπαιδευση, εχει το σπιτακι του, το φαγητο του, την ασκηση του, τον υπνο του και ειναι πλεον ενα με την οικογενεια!!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Kαλώς Ήρθατε :)
Να σας ζήσει!

Μια ερώτηση μόνο.
Τι εννοείς με αυτό
βγαινει βολτιτσες σχεδον καθε μερα! οποτε εχει καλο καιρο δλδ και οχι βροχες!

phili-pakis

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2011
70
2
ανεμενε επιθεσεις κανταφι...να το χαιρεσαι για να μην ειμαι οφ τοπικ

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ένας αλλά Λέων! Να το χαίρεσαι το Γερμανάκι σου! Ότι καλύτερο σας εύχομαι!

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Οι σκύλοι πρέπει να βγαίνουν καθημερινά βόλτα για εκτόνωση,
γι αυτό και σε ρώτησα :)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλημέρα! Καλως ήρθες!
να χαίρεσαι το σκυλάκι σου :)

Η Σοφία έχει δίκιο, πρέπει να τα βγάζουμε κάθε μέρα βόλτα(βόλτες βασικά) για να εκτονώνονται να μην βαριούνται και αρχίζουν τις ζημιές στο σπίτι :)

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
καλώς ήρθατε και να χαίρεσαι τον σκύλο σου...

είναι σημαντικό να βγαίνουν βόλτες, και για τις ανάγκες τους, να μη λερώνουν στο σπίτι, και για την εκτόνωσή τους....

και όντως είναι σαν άνθρωποι.... καμιά φορά αισθάνεσαι ότι μόνο η ομιλία τους λείπει....

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Γεια σου! Καλώς όρισες! Να τον χαίρεσαι τον κούκλο σου! Και να βγάζεις βόλτες κάθε μέρα για να εκτονώνεται και να χαίρεται!

mixalios88

Member
20 Μαρτίου 2011
5
0
36
αθηνα
βγηκε σημερα μια βολτα! αλλο πραμα! μια ωρα ετρεχε και ειχε κι αλλη ενεργεια! με βλεπω να γινομαι αθλητης με δ'αυτον!
Ξεχασα να σας πω Καλως σας βρηκα!!

kalel4700

New Member
24 Φεβρουαρίου 2011
2
0
φιλε mixalios88 απο οτι καταλαβα μενεις σε διαμερισμα ε? μεσα σο σπιτι πως τα παει ειναι ησυχος η τα γυρναει ολα αναποδα? και οταν δεν τον βγαζεις βολτα που τα κανει? να τον χαιρεσαι παντως ειναι και πολυ παιδαρας, σκεφτομαι να παρω και εγω εναν συντομα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
mixalios88 και kalel4700 καλώς ήρθατε και οι δύο στο φόρουμ :)
Μιχάλη να τον χαίρεσαι τον Λέων, να τον αγαπάς και να τον φροντίζεις περισσότερο απ' όσο νομίζεις ότι χρειάζεται. Πες μας από που, τον πήρες. Ξέρετε, ας πούμε και οι δυό σας, ότι αν θέλουμε καθαρόαιμο σκύλο, πάμε μόνο σε εκτροφέα και ποτέ σε pet shop ή από αγγελία;

kalel4700

New Member
24 Φεβρουαρίου 2011
2
0
Βέβαιος κ το ξέρουμε, είναι κανόνας νούμερο 1 πιστεύω. Εγώ προσωπικά αν είναι να πάρω σκύλο κ δεν είναι καθαρόαιμο με όλα τ χαρακτηριστικά π πρέπει δεν παίρνω κ καθόλου. Έχω επικοινωνήσει κ με κανά 2 εκτροφεις γιατί δεν έχω καταλήξει στην φυλή π θα επιλέξω λόγο διαμερίσματος κ μετά από τ Πάσχα θα αρχίσω να τους επισκευτομαι.