Γερμανικός ποιμενικός;

8 Ιουλίου 2011
8
0
Ζωγράφου
γεια σας ειμαι καινουριο μελος στο site και εχω καποιες αποριες σχετικα με τον σκυλο μου:rolleyes:
Λοιπον.

Ο σκυλος μου λεγεται μπουμπις μπωρειτε να τον δειτε και στις φωτογραφιες που εχω ανεβασμενες στο profile μου.Τον εχω απο 20 ημερων κουταβακι και τον αγορασα απο ιδιοτη 250euro ως καθαροαιμο.

Καθος μεγαλονε το χρωμα του απο μαυρο + σταχτι αρχισε να ανηγει μεχρι τωρα που καταλιξε να ειναι γρι με μαυρο στην πλατη και την ουρα.

ο κτηνιατρος με διαβαιβεοσε οτι εχει ολα τα χαρακτιρηστικα του λυκοσκυλου,αλλα απο το χρομα δεν ειναι σιγουρος αν θεωρητε καθαρο:(.Το παραξενο ειναι οτι απο 3 απο τα αδελφακια του το ενα ηταν καταμαυρο το αλλο ασπρο και το τριτο μαυρο καφε οπως ο κλασικος γερμανικος

Σας παρακαλω ξερει κανεις να μου πει τελικα τι μπωρει να συμβενει?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ:D

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
Μήπως είναι καλύτερα να ρωτήσεις φίλε μου τον ιδιώτη;
Πάντως σου εύχομαι, ημίαιμο ή καθαρόαιμο (??) να σου ζήσει και να περάσετε καλά μαζί.

ΥΓ Από τη στιγμή που το πήρες 20 ημερών το τελευταίο που πρέπει να σε ανησυχεί είναι το χρώμα!

8 Ιουλίου 2011
8
0
Ζωγράφου
?? υπαρχει κατι αλλο που θα επρεπε να με ανησυχισει???? και οσο για τον ιδιωτη η μανα ηταν γπ την ειχα δει ^^
και ευχαριστω πολυ :)

Last edited:

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Στεφανέ μη το πολυψάχνεις φίλε.

Όσο για την απορία σου για το τι συμβαίνει μη τρελένεσαι.
Ο σκύλος σου δεν είναι Γερμανικο Ποιμενικό, είναι όμως ο σκύλος σου.
Να τον χαίρεσαι και ότι δυσκολία βρεις μπροστά σου μη διστάσεις να την εκφράσεις!

8 Ιουλίου 2011
8
0
Ζωγράφου
BiggBilly ενωειται πωσ ειναι το παιδι μου οτι και αν ειναι απλα μου αρασει να ψαχνομαι λιγο παραπερα.:) μπωρει οντως και να μην ειναι αλλα για ριξε μια ματια σε αυτον τον πινακα εκει που λεει silver sable. (αν βεβεα αληθευει)

http://4.bp.blogspot.com/_ukbSzbjpZ...NV1EU0kU/s1600-h/GermanShepherdColorChart.jpg

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ο σκύλος δεν είναι Γερμανικός Ποιμενικός!

Το χρώμα του Γερμανικού Ποιμενικού είναι μαύρο-καφέ!Ή μαύρο-ανοιχτό καφέ!Ή μαύρο-πύρινο!

Σε καμία περίπτωση γκρί!

Είναι απλώς ένας ημιαιμάκος!Να τον χαίρεσαι!

Έχει σπάσει πρόσφατα το πόδι του,γιατί είδα μια φωτογραφία που το έχει σε νάρθηκα!

Αν το έχει σπάσει να τον προσέχεις μέχρι να ολοκληρώσει την ανάπτυξη του και να προσέχεις μην σου βγάλει κάποιο πρόβλημα στα πόδια και ειδικά στο τραυματισμένο!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Φίλε,

αγάπα το φίλο σου με τα ελλαττώματα του γιατί κι εκείνος σ' αγαπάει άνευ όρων.
Είναι λύκος
Δεν είναι λύκος
Ξέρεις κάτι;
ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ
δεν έχει καμιά απολύτως σημασία αν είναι λυκόσκυλο, γουίπετ, ή νώθο παιδί μιας νύχτας αμαρτωλής.
Σου εύχομαι ολόψυχα ο σκύλος σου να είναι υγιής σε ότι αφορά τα όργανα του, το σκελετό του και το χαρακτήρα του. Όλα τ' άλλα είναι πλέον ασήμαντα.
Α και...
είναι πανέμορφος.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Φίλε,

αγάπα το φίλο σου με τα ελλαττώματα του γιατί κι εκείνος σ' αγαπάει άνευ όρων.
Είναι λύκος
Δεν είναι λύκος
Ξέρεις κάτι;
ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ
δεν έχει καμιά απολύτως σημασία αν είναι λυκόσκυλο, γουίπετ, ή νώθο παιδί μιας νύχτας αμαρτωλής.
Σου εύχομαι ολόψυχα ο σκύλος σου να είναι υγιής σε ότι αφορά τα όργανα του, το σκελετό του και το χαρακτήρα του. Όλα τ' άλλα είναι πλέον ασήμαντα.
Α και...
είναι πανέμορφος.
ΥΓ
Και πού 'σαι Στέφανε; Μείνε κοντά μας! Πολλά μπορούν να προκύψουν απ' την τριβή με ένα φόρουμ που έχει πολλούς ιδιοκτήτες, πολλοί εξ' αυτών είναι γνώστες και κάποιοι είναι και ειδικοί.

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
Μην σε μπερδεύουν οι αναφορές αυτές φίλε μου στη παρούσα φάση, από το γεγονός και μόνο που δεν είδες τους γονείς εξ αρχής (άσε την τιμή) και που υπάρχει τέτοια τεράστια διαφορά στην τοκετοομάδα, η κατάσταση είναι προφανής πως δεν είναι Γ.Π.

Και όπως λέει και μια φίλη μου υπέρμαχος των ημίαιμων .......ε και ?

Last edited:

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
Ο σκύλος δεν είναι Γερμανικός Ποιμενικός!

Το χρώμα του Γερμανικού Ποιμενικού είναι μαύρο-καφέ!Ή μαύρο-ανοιχτό καφέ!Ή μαύρο-πύρινο!

Σε καμία περίπτωση γκρί!
Συγνωμη αλλα διαφωνω
Το γερμανικο ποιμενικο μπορει να ειναι αυτα που λες
οπως επισεις γρι με αποχρωσεις μαυρου καφε η πυρινου
η και λευκο(πολυ σπανια)

εδω εχω αναφερθει
http://www.dogforum.gr/v3/showthread.php?13880-Αναζήτηση-ολόμαυρου-Γερμανικού-ποιμενικού/page3

μαλιστα αυτο που αναφερεις ειναι καθαρα το εκθεσιακο που για πολλους δεν αποτελει τον συνεχιστη των ΓΠ που αφησαν τρανη φημη .Ποσο μαλλον οταν για αυτο μιλαει ιδιος ο πατερας της φυλης

προφανως ομως και δεν βγαινουν ολλα στην ιδια γενα οποτε σηγουρα μιλαμε για ημιαιμο

Last edited:

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
Εμενα το αγαπημενο μου ειναι το ΓΠ στο τελος του βιντεο :)

Last edited:

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
μια διορθωση γιατι θα αναγνωστει λαθος...

οταν λεω λευκο εννοω ΜΟΝΟ λευκο χωρις τα αλλα χρωματα...
οπως επισεις και μαυρο μπορει να ειναι *