Γερμανικός ποιμενικός άσπρο νύχι

frankidem

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2010
66
0
Παιδια καλησπερα!!!Σημερα ανακαλυψα στο κουταβι μου οτι ενω ολα του τα νυχια ειναι μαυρα ενα νυχι του στο πισω ποδι ειναι ασπρο .Τιθεται θεμα του ποσο καθαροαιμο ειναι?Δημιουργει προβλημα σε συμμετοχη σε εκθεσεις ?Ξερει κανεις αν μεγαλωνοντας μπορει να γινει το φυσιολογικο μαυρο χρωμα?Πρεπει ισως να του δωσω κατι γιατι συτο μαλλον οφειλεται σε ελλειψη χρωστικής στο συγκεκριμενο σημειο?Ευχαριστω

frankidem

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2010
66
0
Απο οτι βλεπω στην βαση του νυχιου ειναι μαυρο στο κατω μερος.Αυτο δε μπορει να σημαινει οτι οσο μεγαλωνει ο σκυλος θα βγαινει το νυχι μαυρο?Μπορει να κανω χαζες ερωτησεις .Συγχωρεστε με.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ο δικος μου τα περισσοτερα δαχτυλα των πισω ποδιων τα ειχε ασπρα.Μεγαλωνοντας,εμεινε 1.

frankidem

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2010
66
0
Alexia εχεις δικιο θα συναντηθουμε αυριο με τον εκτροφεα μας ,το εχουμε κανονισει .Απλα μηπως ειχε κανεις καμια ιδεα γιατι η αληθεια ειναι οτι εχω ψηλο στεναχωρεθει .Να προσθεσω οτι το κουταβι ειναι 4 μηνων Οποιαδηποτε ιδεα ειναι ευπροσδεκτη.

frankidem

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2010
66
0
Η αληθεια ειναι οτι εχω αγχωθει αρκετα με αυτο το θεμα οπως επισης και με τα αυτακια του,αλλα ειδικα αυτο με το νυχι καπως που φαινεται.

frankidem

Well-Known Member
24 Φεβρουαρίου 2010
66
0
Δεν εχω κανενα προβλημα με τα αυτακια του απλα τα εχω λιγο αγχος μεχρι να σηκωθουν.Οσον αφορα το νυχακι μιλησα σημερα με τον εκτροφεα μας και μας ειπε να μην ανησυχουμε .Πραγματικα νομιζω οτι ειμαι λιγο υπερβολικος .Ειναι 3 μηνων και 15 ημερων.

bruno25

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
261
0
volos
μπορεισ να μου πεισ το βαροσ του σκυλου σε αυτην την ηλικια αμα το θυμασαι???εμενα ειχε 4-5 ασπρα νυχια απο μικροσ κ τωα(3.5 μηνων)εχει μονο ενα μεχρι την μεση ασπρο

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Της δικιας μου της ξανθιας σκυλας, ανοιγει το χρωμα των νυχιων της παντα μετα απο οιστρο!!
Ενω ειναι καταμαυρα- μετα απο οιστρο ανοιγει το χρωμα και σιγα σιγα ξαναμαυρηζει!