Καλησπέρα....
Στην απογευματινή βόλτα με την μηχανή, μέσα σε ένα δάσος κοντά στην Πρέβεζα, είδα κάτι σκυλιά να περνάνε το δρόμο "κλειδωμένα"
"που πάνε γ@μ@ το prey τους?" σκέφτηκα σε άψογη κυνοφιλική διάλεκτο...
Στην άλλη μεριά του δρόμου...είδα ένα πουλί που μου έμοιασε με μικρό γεράκι, ανάμεσα σε περπάτημα και προσπάθεια πτήσης !
Ευτυχώς φόραγα τα γάντια της μηχανής και το έπιασα χωρίς να γίνω σουρωτήρι, παρά τις επιθέσεις του...
Το έφερα σπίτι και πήρα τηλ την ΑΝΙΜΑ στην Αθήνα, οπότε κανονίσαμε να το στείλω με το ΚΤΕΛ αύριο το πρωί.
Η ερώτηση είναι η εξής:
Μήπως μπορεί κανείς να αναγνωρίσει τι είναι?
Αν είναι απλώς μικρό και επειδή μούσκεψε από την χτεσινή καταιγίδα δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του, μήπως θα ήταν καλύτερα να το άφηνα να ηρεμήσει σήμερα δίνοντάς του και κάτι να φάει...και να το αμόλαγα αύριο...
Αντί να φάει την ταλαιπωρία του ΚΤΕΛ και να φτάσει αύριο βράδυ Αθήνα?
τραυματισμένο δεν μου φάνηκε πάντως..
Ιδού ο "Γούντυ"...
(εννοείται ότι του έβγαλα όνομα...αφού με έκανε σουρωτήρι...)
Στην απογευματινή βόλτα με την μηχανή, μέσα σε ένα δάσος κοντά στην Πρέβεζα, είδα κάτι σκυλιά να περνάνε το δρόμο "κλειδωμένα"
"που πάνε γ@μ@ το prey τους?" σκέφτηκα σε άψογη κυνοφιλική διάλεκτο...
Στην άλλη μεριά του δρόμου...είδα ένα πουλί που μου έμοιασε με μικρό γεράκι, ανάμεσα σε περπάτημα και προσπάθεια πτήσης !
Ευτυχώς φόραγα τα γάντια της μηχανής και το έπιασα χωρίς να γίνω σουρωτήρι, παρά τις επιθέσεις του...
Το έφερα σπίτι και πήρα τηλ την ΑΝΙΜΑ στην Αθήνα, οπότε κανονίσαμε να το στείλω με το ΚΤΕΛ αύριο το πρωί.
Η ερώτηση είναι η εξής:
Μήπως μπορεί κανείς να αναγνωρίσει τι είναι?
Αν είναι απλώς μικρό και επειδή μούσκεψε από την χτεσινή καταιγίδα δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του, μήπως θα ήταν καλύτερα να το άφηνα να ηρεμήσει σήμερα δίνοντάς του και κάτι να φάει...και να το αμόλαγα αύριο...
Αντί να φάει την ταλαιπωρία του ΚΤΕΛ και να φτάσει αύριο βράδυ Αθήνα?
τραυματισμένο δεν μου φάνηκε πάντως..
Ιδού ο "Γούντυ"...
(εννοείται ότι του έβγαλα όνομα...αφού με έκανε σουρωτήρι...)