1) Θα ήθελα να ρωτήσω πρώτα απ'όλα, είναι φυσιολογικό να αγριεύει η σκυλίτσα μου όταν τησ πλησιάζει κάποιος το πιατάκι της?
Χαχαχα!!!Ειχες την μυρωδια του σκυλου μου για αυτο.Ξεχασες να πεις οτι σε γεμισε και τριχες.Εγω γιατι δεν εχω κοκκινιλες στα χερια μου που τον εχω 15 μηνες?Ζουρλο το σκυλι μου?Το πιο ηρεμο σκυλακι ειναι,παναγιτσαΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. ΧΘΕΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΑ 3 ΜΕΡΕΣ Κ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ! ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ! ΟΛΟ ΧΑΡΕΣ Κ ΠΗΔΟΥΣΕ ΠΑΝΩ ΜΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΥΡΛΟ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΜΕ ΕΞΟΙΚΙΩΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ! ΑΝ Κ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ Κ ΜΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ. :/
ευχαριστω! απλα υπαρχουν πολλοι που το παιζουν ειδικοι μεχρι αηδιας κ δε θελω να πεσει στα χερια καποιου που τα κακοποιει για να τα μαθει. κ εδω που μενω δε ξερω καποιον κ δε θελω να ειναι μακρια μου.ε βασικα....οχι.δεν μπορεις να το παρακαμψεις τοοοοοσο πολυ.ειδικα μονη σου.με καποιον ειδικο,η κατασταση θα ειναι σαφως καλυτερη.το παν ειναι να εχετε καλη σχεση.αν το καταφερεις αυτο,δεν θα χρειαζεται να ζητας πολλα απο το σκυλι σου.θα ξερει τι να κανει μονο του κ εσενα δεν θα σε πειραζει αυτη του η ανεξαρτησια.κοιτα παντως να μην κανεις πισω σ αυτο που ζητας,να εχεις υπομονη κ ολα θα βελτιωθουν.