Γεια χαρα σε ολους

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
18,5 χρονών???:LOL::love: Να τον χαίρεσαι τον γεράκο σου! Δείξε μας καμιά φωτογραφία του να τον θαυμάσουμε!:LOL: (μην αγχώνεσαι θα τον φτύσουμε για να μην σου τον ματιάσουμε:love::love:)

• Like
Reactions: tsopanaki

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.379
8.209
Καλως ορισατε ξανα. Το φορουμ εχει πολλα να προσφερει, ας εχουμε ηρεμια και ανοιχτο μυαλο.

Δε χρειάζεται να ξαναφτασουμε εδω

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Καλως ορισατε ξανα. Το φορουμ εχει πολλα να προσφερει, ας εχουμε ηρεμια και ανοιχτο μυαλο.

Η απάντησή σου με παραξένεψε και λέω..δεν γίνεται η Μέδουσα να απαντάει έτσι...κάτι έχει γίνει!! Και τσούπ..είδα την άλλη συζήτηση..χμμ..γκαφα?:oops::oops:

tsopanaki

Member
21 Αυγούστου 2018
21
7
25
Απο εμενα κ τον moumou 18,5 χρονων ηδη. (silky terrier)
Να τον χαίρεσαι !!

Ο @Z953RR είχε ζητήσει να κλείσουν εκείνο το θέμα όποτε δεν νομίζω ότι χρειαζόταν να το ξανααναφέρεις είναι σαν τον προκαλείς

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Να τον χαίρεσαι !!

Ο @Z953RR είχε ζητήσει να κλείσουν εκείνο το θέμα όποτε δεν νομίζω ότι χρειαζόταν να το ξανααναφέρεις είναι σαν τον προκαλείς
Δεν νομίζω ότι το έκανε με τέτοια πρόθεση..Όλα καλά!:)

• Like
Reactions: tsopanaki

Z953RR

Member
9 Οκτωβρίου 2018
12
9
18,5 χρονών???:LOL::love: Να τον χαίρεσαι τον γεράκο σου! Δείξε μας καμιά φωτογραφία του να τον θαυμάσουμε!:LOL: (μην αγχώνεσαι θα τον φτύσουμε για να μην σου τον ματιάσουμε:love::love:)
Παρολο που δεν ηθελα να ξαναγραψω θα σου απαντήσω λεγοντας οτι ο Μουμου πεθανε στην αγγαλια μου στις 21/10....ομως υπαρχει Θεος κ βρεθηκε κουταβι με γονεις με Screenshot_20180310-185728_Samsung Internet.jpg IMG_20181103_083829.jpg "pedigree" κλπ κλπ στον ΟΛΥΜΠΟ στην Ελλαδα κ απο χθες ειναι στα χερια μου.

Aizak's mom

Well-Known Member
4 Ιουλίου 2018
284
537
27
Αθήνα
Παρολο που δεν ηθελα να ξαναγραψω θα σου απαντήσω λεγοντας οτι ο Μουμου πεθανε στην αγγαλια μου στις 21/10....ομως υπαρχει Θεος κ βρεθηκε κουταβι με γονεις με View attachment 69862 View attachment 69863 "pedigree" κλπ κλπ στον ΟΛΥΜΠΟ στην Ελλαδα κ απο χθες ειναι στα χερια μου.
Πολλά συλλυπητήρια για το αγόρι σου.. Ξέρω ότι ο πόνος είναι μεγάλος.. Εύχομαι να σου τον απαλύνει το καινούριο σου κουτάβι και να το χαίρεσαι!! Να είναι καλότυχος και να φτάσει και να προσπεράσει τα χρόνια του Μουμου σου!!!

Z953RR

Member
9 Οκτωβρίου 2018
12
9
Πολλά συλλυπητήρια για το αγόρι σου.. Ξέρω ότι ο πόνος είναι μεγάλος.. Εύχομαι να σου τον απαλύνει το καινούριο σου κουτάβι και να το χαίρεσαι!! Να είναι καλότυχος και να φτάσει και να προσπεράσει τα χρόνια του Μουμου σου!!!
ΣΕ Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σου λόγια!!!

• Like
Reactions: Aizak's mom

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα