Η απάντησή σου με παραξένεψε και λέω..δεν γίνεται η Μέδουσα να απαντάει έτσι...κάτι έχει γίνει!! Και τσούπ..είδα την άλλη συζήτηση..χμμ..γκαφα?Καλως ορισατε ξανα. Το φορουμ εχει πολλα να προσφερει, ας εχουμε ηρεμια και ανοιχτο μυαλο.
Δε χρειάζεται να ξαναφτασουμε εδω
Να τον χαίρεσαι !!Απο εμενα κ τον moumou 18,5 χρονων ηδη. (silky terrier)
Ο @Z953RR είχε ζητήσει να κλείσουν εκείνο το θέμα όποτε δεν νομίζω ότι χρειαζόταν να το ξανααναφέρεις είναι σαν τον προκαλείςΚαλως ορισατε ξανα. Το φορουμ εχει πολλα να προσφερει, ας εχουμε ηρεμια και ανοιχτο μυαλο.
Δε χρειάζεται να ξαναφτασουμε εδω
Δεν νομίζω ότι το έκανε με τέτοια πρόθεση..Όλα καλά!Να τον χαίρεσαι !!
Ο @Z953RR είχε ζητήσει να κλείσουν εκείνο το θέμα όποτε δεν νομίζω ότι χρειαζόταν να το ξανααναφέρεις είναι σαν τον προκαλείς
Παρολο που δεν ηθελα να ξαναγραψω θα σου απαντήσω λεγοντας οτι ο Μουμου πεθανε στην αγγαλια μου στις 21/10....ομως υπαρχει Θεος κ βρεθηκε κουταβι με γονεις με "pedigree" κλπ κλπ στον ΟΛΥΜΠΟ στην Ελλαδα κ απο χθες ειναι στα χερια μου.18,5 χρονών??? Να τον χαίρεσαι τον γεράκο σου! Δείξε μας καμιά φωτογραφία του να τον θαυμάσουμε! (μην αγχώνεσαι θα τον φτύσουμε για να μην σου τον ματιάσουμε)
Πολλά συλλυπητήρια για το αγόρι σου.. Ξέρω ότι ο πόνος είναι μεγάλος.. Εύχομαι να σου τον απαλύνει το καινούριο σου κουτάβι και να το χαίρεσαι!! Να είναι καλότυχος και να φτάσει και να προσπεράσει τα χρόνια του Μουμου σου!!!Παρολο που δεν ηθελα να ξαναγραψω θα σου απαντήσω λεγοντας οτι ο Μουμου πεθανε στην αγγαλια μου στις 21/10....ομως υπαρχει Θεος κ βρεθηκε κουταβι με γονεις με View attachment 69862 View attachment 69863 "pedigree" κλπ κλπ στον ΟΛΥΜΠΟ στην Ελλαδα κ απο χθες ειναι στα χερια μου.
ΣΕ Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σου λόγια!!!Πολλά συλλυπητήρια για το αγόρι σου.. Ξέρω ότι ο πόνος είναι μεγάλος.. Εύχομαι να σου τον απαλύνει το καινούριο σου κουτάβι και να το χαίρεσαι!! Να είναι καλότυχος και να φτάσει και να προσπεράσει τα χρόνια του Μουμου σου!!!