Γεια χαρά σε όλους.

ΑΝΤΟΝΙΣ

New Member
26 Μαϊου 2009
2
0
48
Γεια χαρά σε όλους
Με λένε Αντώνη , είμαι 33 χρονών και μένω στην Αθήνα. Πριν περίπου ένα μήνα και ενώ είχα φύγει για τριήμερο, βρήκα σε ένα βουνό, σε κακή κατάσταση ένα αρσενικό κουταβάκι παρατημένο-πεταμένο. Το πήρα μαζί μου .. και τώρα το έχω στο σπίτι μου στη Αθήνα. Έχει πάρει τις πρώτες ιατρικές βοήθειες και είναι καλά στην υγειά του, έχει πραγματοποιηθεί και το πρώτο εμβόλιο, μένουν άλλα δύο για να μπορούμε να κάνουμε τις βόλτες μας. Το σκυλάκι είναι περίπου τριών μηνών. Δεν είναι κάποιας ράτσας αλλά σίγουρα είναι όμορφος και καλός. Θα γίνει μεγαλόσωμος με λίγο σηκωμένα αυτιά.. έχει κάτι από λυκόσκυλο.. να το κρατήσω ??? σίγουρα θα το κρατήσω και το έχω αγαπήσει πολύ!
Θα βάλω φωτογραφίες σύντομα.

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Γειά σου Αντώνη!
Να σου ζήσει ο μικρούλης.Τυχερός ήταν που τον βρήκες.
Το ονομά του?

Gizmo

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2009
563
1
Ηρακλειο Κρητης
εεε...Αντωνη μηπως ,λεω ,μηπως παρατηρησες την περιοχη τριγυρω ισως να ηταν και αλλα κουταβακια εκει;

ΑΝΤΟΝΙΣ

New Member
26 Μαϊου 2009
2
0
48
Σας ευχαριστώ όλους για το καλωσόρισμα .. κοίταξα αρκετά στην περιοχή που βρήκα τον μικρό, αλλά ήταν τελείως μόνος του. Δεν είδα άλλα κουτάβια , ούτε μεγαλύτερα σκυλιά.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
καλως ήρθες, φίλε! να τον κρατήσεις αν νομίζεις ότι μπορείς να του παρέχεις αρκετή άσκηση και πολλή παρέα! Αλλιώς να του βρεις μια καλή οικογένεια να τον υιιοθετήσει τώρα που είναι ακόμα μικρός (αργότερα θα είναι αδύνατον). Σκέψου το καλά! Ο σκύλος θέλει πολλή δουλειά και υπομονή!
:)

Frida

Active Member
17 Απριλίου 2009
32
0
Αθήνα
Μπράβο για την ωραία σου πράξη! Τυχερό το μικρούλι, αλλά κι εσύ που απέκτησες ένα φίλο! Να σου ζήσει!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα