Γεια χαρά σε όλους!!

efi25

Member
30 Αυγούστου 2011
10
0
KASTORIA
Το ονομα μου ειναι Εφη και πριν μια βδομαδα η οικογενεια μας απεκτησε νεο μελος τη Σολ!!:grin:
Ειναι ενα μικροσωμο ημιαιμο αδεσποτουλι που αποσο ξερω η μαμα του ειναι μινι πεκινουα και ο μπαμπας αγνωστος..
Εμενα δε μου μοιαζει καθολου βεβαια για πεκινουα γιατι ειναι μια μαυρουλα καλλονη με μακρια μουσουδιτσα!
Η κοπελα που το βρηκε το πηγε στον κτηνιατρο και της ειπε οτι ειναι γυρω στους 2 μηνες, η κτηνιατρος που το πηγα εγω ειπε 3 χμμμμ....οποτε δ μπορω να σας πω με σιγουρια!!
Βασικα ηθελα να ευχαριστησω ολους εσας γιατι μια βδομαδα τωρα εχω μαθει πολλα χρησιμα πραγματα που κανουν εμενα και το σκυλακι μου καλυτερους!!Ναστε ολοι καλα και τα λεμε συντομα!:)

Attachments

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηρθατε. Δεν θυμαμαι να υπαρχει αλλο μελος απο Καστορια. Η λιμνη μυριζει ακομη ;

efi25

Member
30 Αυγούστου 2011
10
0
KASTORIA
Καλως ηρθατε. Δεν θυμαμαι να υπαρχει αλλο μελος απο Καστορια. Η λιμνη μυριζει ακομη ;
Τι να σου πω πραγματικα δν το εψαξα για αλους Καστοριανους...οσο για τη λιμνη...χμμ..οι οσμη δν ηταν και τοσο μεγαλο προβλημα φετος...οσο τα κουνουπια που μας εσπασαν το νευρικο......:rolleyes:

Last edited by a moderator: