Γεια στην όμορφη παρείτσα!!!! :)

JKate Art

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2012
97
0
Γεια σας!! Είμαι η Κατερίνα και μόλις μπήκα στην παρέα σας!
Ο σκυλάκος στην φωτο είναι ο Αρθούρος μου! Η ιστορία αυτου......
...σε ένα πάρκο,περυσι, 8 κουταβια..
κλασικη η ιστοριούλα!:mad:καποιος-ας μην τον χαρακτηρισω-αφησε εκει 8 μπουμπουκακια μια σταλια! Μετα την φιλοξενια τους σε εμενα, βρηκαν όλα τους σπίτι και εγω....βρήκα τον σκυλάκο της ζωής μου!!!!!! <3
Το παιδάκι μου το ομορφο!! (χαζομαμά:rolleyes:)
Αυτη ειναι η μικρούλα του ιστορια....την οποια μοιραζεται-ιδια δυστυχως- και με τα αλλα 8 κουταβια που ξαναβρηκα στο ιδιο σημειο φετος:mad:...αλλά θα τον βρούμε αυτον που τα παρατάει εκεί..πού θα μας παει? και θα του πω εγω μετα!
Μην σας κουραζω άλλο...χαίρομαι που ειμαι στο forum και μοιραζομαι την αγάπη μου για τα ζώα και ειδικά τα σκυλια με εσας!:)

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλως ηρθες στην ομορφη παρεα μας!!!! :D Μπραβο για την καλη πραξη που εκανες και χαρη σε αυτην βρηκες τον ομορφο φιλαρακο σου. Βαλε μας ντε και καμια μεγαλυτερη φωτο να θαυμασουμε τον μικρουλη σου. Ολοι χαζογονεις ειμαστε εδω μην αγχωνεσαι ;) Ελεος πια με αυτους που ζευγαρωνουν και παρατανε και μετα τρεχουνε αλλοι για τις βλακειες τους :mad: Πες μας περισσοτερα για τον μικρο σου. Ηλικια, πως ειναι η ζωη μαζι του κλπ κλπ :D

Avraki

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2011
938
5
Αθήνα
Να χαίρεσαι τον σκυλάκο σου και μπράβο σου γι αυτό που έκανες! Ο τύπος θέλει απλά κρέμασμα!!! Βάλε μας φωτό να τον θαυμάσουμε!!!

JKate Art

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2012
97
0
Καλως ηρθες στην ομορφη παρεα μας!!!! :D Μπραβο για την καλη πραξη που εκανες και χαρη σε αυτην βρηκες τον ομορφο φιλαρακο σου. Βαλε μας ντε και καμια μεγαλυτερη φωτο να θαυμασουμε τον μικρουλη σου. Ολοι χαζογονεις ειμαστε εδω μην αγχωνεσαι ;) Ελεος πια με αυτους που ζευγαρωνουν και παρατανε και μετα τρεχουνε αλλοι για τις βλακειες τους :mad: Πες μας περισσοτερα για τον μικρο σου. Ηλικια, πως ειναι η ζωη μαζι του κλπ κλπ :D
Κανένα μπράβο δεν αξίζω....η άποψη μου είναι ότι ειναι χρέος όλων μας να το κάνουμε....γιατί καποιος "άνθρωπος" τα προδωσε και εγω προσωπικά νοιώθω την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να επανορθώσω εγώ για εκείνον.
Λοιπόν ο Αρθουράκος μου ειναι 15 μηνών(απο ότι υπολογίζουμε) και η ζωή μαζί του είναι υπεροχη!:)
Είναι πολύ καλός και απίστευτα εκπαιδευσιμος!! Ξέρει τις βασικές εντολές...και καποιες ακόμα λίγο ασυνήθηστες όπως το "κανε μου ματάκια" και αυτο που κάνει ειναι να ακουμπάει την μουσούδα του στα πόδια μου και να κάνει αυτο το puppy face που δεν μπορώ να σας το περιγραψω..γι αυτο αυριο κιολας θα τον βγαλω μια φωτο να το κάνει να καταλαβετε!! :D Και επειδή ήρθε το καλοκαιράκι και επιτέλους έχω χρόνο....ετοιμαζομαστε για πολλάαααα νεα τρικ!!!!!χιχιχι!!

Αχ και πως ανεβάζω φωτο??είμαι λίγο ασχετη!!!:rolleyes:

JKate Art

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2012
97
0
Να χαίρεσαι τον σκυλάκο σου και μπράβο σου γι αυτό που έκανες! Ο τύπος θέλει απλά κρέμασμα!!! Βάλε μας φωτό να τον θαυμάσουμε!!!
Σε ευχαριστωωω!!:)
Κρέμασμα....και θα το χει!!!! Η καημένη η σκύλα του...και τα μωρά....καλέ εμαθα ότι 2 φορές το χρόνο αυτος παρατάει εκεί μωρα!!!ελεος!!!

Τωρα ψάχνω πώς μπορώ να ανεβάσω φωτο...αλλά δεν ξέρω ακομα...:rolleyes:

JKate Art

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2012
97
0
DSC01140.jpg

Αυτή ειναι προσφατη!! Ποζάρει σε ενα πεζούλι το μωρο μου!!!!

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Κανένα μπράβο δεν αξίζω....η άποψη μου είναι ότι ειναι χρέος όλων μας να το κάνουμε....γιατί καποιος "άνθρωπος" τα προδωσε και εγω προσωπικά νοιώθω την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να επανορθώσω εγώ για εκείνον....
Καλύτερα μπράβο σε εσένα Κατερίνα, γιατί έτσι όπως το θέτεις πρέπει να στείλετε εμένα στο διάολο!!!:)
Όχι ότι παράτησα κουτάβια (ποτέ μου δεν θα έκανα κάτι τέτοιο) αλλά επειδή έτυχε πριν λίγο καιρό να βρω ένα το οποίο είχε χτυπηθεί και από αυτοκίνητο, και επειδή βιαζόμουν (ως συνήθως) δεν έκανα τίποτα!:(
Στο γυρισμό είχε γίνει το μοιραίο!
Δεν θα μου το συγχωρήσω ποτέ και το τι άκουσα από την γυναίκα μου (ακόμη ακούω δηλαδή) δεν περιγράφεται!
Καλύτερα το "Μπράβο Κατερίνα" αισθάνομαι εγώ πιο όμορφα!:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
Καλώς ήρθες στο φόρουμ και να τον χαίρεσαι τον μικρό σου :)

Οταν τον βρείτε τον καραγκιόζη, που αφήνει τα κουτάβια, πες μας να του κάνουμε μια ομαδική επίσκεψη, να του ευχηθούμε για τα επανηλλειμένα γεννητούρια :mad:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Ki εγώ μαζί!!! Θα φέρω και τον Τζιμάκο που του αρέσει το ξύλο! :D
Να σου ζήσει ο μικρός σου , είναι πολύ κουκλάκι!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι τον Αρθούρο,που είναι πραγματικά ένας κούκλος:)

Εγώ θα πω Μπράβο σου και να έχετε μία όμορφη και υγειή συμβίωση..

JKate Art

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2012
97
0
Καλύτερα μπράβο σε εσένα Κατερίνα, γιατί έτσι όπως το θέτεις πρέπει να στείλετε εμένα στο διάολο!!!:)
Όχι ότι παράτησα κουτάβια (ποτέ μου δεν θα έκανα κάτι τέτοιο) αλλά επειδή έτυχε πριν λίγο καιρό να βρω ένα το οποίο είχε χτυπηθεί και από αυτοκίνητο, και επειδή βιαζόμουν (ως συνήθως) δεν έκανα τίποτα!:(
Στο γυρισμό είχε γίνει το μοιραίο!
Δεν θα μου το συγχωρήσω ποτέ και το τι άκουσα από την γυναίκα μου (ακόμη ακούω δηλαδή) δεν περιγράφεται!
Καλύτερα το "Μπράβο Κατερίνα" αισθάνομαι εγώ πιο όμορφα!:)
Αχχχ........κι εγω εχω νιωσει κατι αναλογο....αρκετες φορες, δυστυχως, νιωθω ανυμπορη να κανω κατι...και αυτο με σκοτωνει. Σε ευχαριστω πολυ παντως!! Να σαι καλα! Ειμαι πολυ τυχερη που βρεθηκαν στον δρομο μου..και εκτος απο την ταλαιπωρια(παραλληλα εδινα και πανελληνιες)..εζησα μοναδικη εμπειρια. Βιωνεις απεριγραπτα συναισθηματα οταν τελικα ολα πανε καλα....
Και απο τοτε...ολα στο δρομο μου βρισκονται..σαν αν πεφτουν απο τον ουρανο!!χαχαχα!! Εχω βρει σε κεντρικο δρομο, αδεσποτο κουνελακι μεσα στα αιματα πριν 4 χρονια....ειναι η Νεφελη μου!(την κρατησα εγω) και φετος αλλο ενα αδεσποτο κουνελακι, την Πραλινα μου!! Ελεος δηλαδη....εκτος απο σκυλους,γατες....και κουνελια πλεον!!!!!!!