Γεια σε όλους!

Kahlan

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2011
170
208
Καλησπέρα σε όλους!Είμαι η Έλλη,φοιτήτρια Κτηνιατρικής,και είμαι καινούργια στο φόρουμ.Έχω τρία σκυλιά,τη Μπουμπού,ένα ημίαιμο πομεράνιαν 10 ετών το οποίο δυστυχώς λόγω κακομεταχείρισης έχει χάσει το ένα του μάτι,την Άσια,ημίαιμο γερμανικό ποιμενικό 4 ετών και την Ίγκυ επίσης ημίαιμο,2 ετών, λίγο απ'όλα,ίσως λίγο κάποια κυνγετική φυλή,ίσως λίγο πιτ μπουλ.Και οι τρεις ήταν αδέσποτες όταν τις βρήκα,πλέον όμως είναι μέλη της οικογένειας μου,τις αγαπώ πάρα πολύ,και πάντα χαίρομαι να ανταλλάσω απόψεις με άλλους ιδιοκτήτες σκύλων.Άλλωστε αυτός είναι και ο λόγος που έγινα μέλος στο φόρουμ.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Γεια σου Ελλη! Να χαίρεσαι τις γυναίκες σου!
Είμαι η Μαρία κ κάπου εδώ δίπλα είναι κ η Τσίλι κ κτ ξετρυπώνει.
Χαρήκαμε!
Καμιά φωτό θα βάλεις? :p

A! Kτηνίατρος ε? Ε ρε τι έχεις να τραβήξεις που τόλμησες να το πεις! Χαχαχα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Καλώς ήρθες Ελλη :)
Να χαίρεσαι τα κορίτσια σου και με το καλό το πτυχίο :)

Kahlan

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2011
170
208
DSC00043..JPGΝα τα δύο κορίτσια,η Μπουμπού και η Άσια.Το άλλο είναι νέο μέλος της οικογένειας και είναι μακριά μου για να το φωτογραφήσω,αφού λόγω σπουδών είμαι στην ξενιτιά!Σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα Μαρία και Τσίλι!!

Attachments

Last edited:

Kahlan

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2011
170
208
Όχι δεν μπορώ δυστυχώς να έχω σκύλο εδώ διότι δεν μου επιτρέπουν στην πολυκατοικεία και είναι δύσκολη η μεταφορά σε περίπτωση που θελήσω να πάω Αθήνα.Οπότε τα βλέπω και τα τρία όταν επιστρέφω Ελλάδα.Μου λείπουν πολύ όμως...

Kahlan

Well-Known Member
2 Νοεμβρίου 2011
170
208
Καλώς σας βρήκα και σας ευχαριστώ πάρα πολύ!Σε οτιδήποτε είμαι σε θέση να απαντήσω πολύ ευχαρίστως!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλώς ήρθες συνονόματη!!!! Να τις χαίρεσαι της κούκλες σου!
Καλό πτυχίο και με το καλό να επιστρέψεις σύντομα!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Πολύ χαίρομαι που ήρθε στην παρέα μας μια μελλοντική κτηνίατρος!
Βλέπω να πρήζεις τους καθηγητές σου από τις ερωτήσεις που θα σε βάζουμε να τους κάνεις.

Καλώς ήρθες!

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς μας ήρθατε εσύ και τα κορίτσια σου.
Με το καλό και το πτυχίο.
Όσο για τις αναμενόμενες πολλές ερωτήσεις που σε περιμένουν όπως είπε και κάποιος Φιλανδός πριν λίγο καιρό..... Καλό κουράγιο!!!

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Καλώς ήρθες! Να τα χαίρεσαι τα κορίτσια σου και με το καλό το πτυχίο σου!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες ...καλή πολίτης μετά την απόκτηση του πτυχίου (είπα να πω κάτι διαφορετικό ...:D)