Γεια σε όλους!!!

stellitsa

Member
13 Μαρτίου 2011
15
0
38
Θεσσαλονίκη
καλησπέρα! Λέγομαι Στέλλα και έχω εδώ και 11 χρόνια ένα γλυκούλι πεκινουά που το λένε Τίμμυ:):) και είμαστε αχώριστοι φίλοι όλα αυτά τα χρόνια... Είναι πολύ σκανταλιάρης και νομίζω το πιο χαδιάρικο σκυλάκι που υπάρχει(μπορεί να κάτσει να το χαιδεύεις με τις ώρες και να ξεχάσει τη βόλτα του ή και το φαγάκι του!)Είναι πολύ λιχούδης και κάθε φορά που του μυρίζει φαγητό στην κουζίνα, κάθεται εκεί και το φυλάει!!
Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό έχουμε ένα προβληματάκι με τη μεσούλα του και αυτός είναι και ο λόγος που έψαξα στο internet μήπως βρω κάτι που ίσως με βοηθήσει.
Έτσι βρήκα και εσάς ελπίζοντας κάποιος να με κατατοπίσει για το θέμα αυτό, μιας και οι κτηνίατροι δίνουν εντελώς διαφορετικές λύσεις:(.
Ελπίζω να μη σας κούρασα......

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
καλώς μας βρήκες στέλλα και να σου ζήσει ο σκυλάκος σου.

προσωπικά δεν μπορώ να σε βοηθήσω σχετικά με το πρόβλημα σου. μόνο κάποιος γιατρός.
έχει κάνει ό,τι εξετάσεις απαιτούνται;
δεν υπάρχει ούτε ένας γιατρός που να μπορείς να εμπιστευθείς;
τόσο αντικρουόμενες διαγνώσεις έχουν κάνει;

δηλαδή τι πρόβλημα παρουσιάζει; μήπως είναι τα κόκαλά του; μήπως απλώς μεγαλώνει και κουράζεται ευκολότερα; μήπως πάνω στο παιχνίδι έγινε κάποιο ατύχημα;

τι να σου πω. γίνε λίγο πιο συγκεκριμένη και ίσως κάποιοι πιο έμπειροι και κάτοχοι πεκινουά να μπορούν να σε κατατοπίσουν καλύτερα.

edit: βάλε και καμιά φωτογραφία!!!!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Καλησπέρα! Καλως ήρθατε!
Να χαίρεσαι το σκυλάκο σου! Βάλε μας και καμία φωτογραφία να δούμε :)

Τι πρόβλημα έχει με τη μέση του? πονάει? πως το κατάλαβες? έχεις κάνει κάποιες εξετάσεις?

όπως και να`χει εμείς εδώ δεν είμαστε κτηνίατροι και μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε και όχι να σου δώσουμε λύσεις σε θέματα υγεία;. Γι`αυτό κατάλληλος είναι ο κτηνίατρος. Αν δεν τον εμπιστευεσαι πάρε και μια δεύτερη και μια τρίτη και όσες γνώμες θέλεις. :)

Angelos

Well-Known Member
26 Οκτωβρίου 2010
847
0
Αθήνα
Καλώς όρισες στο forum :)
Να χαίρεσαι το σκύλο σου!!
Πές μας όμως τί πρόβλημα αντιμετωπίζετε;

stellitsa

Member
13 Μαρτίου 2011
15
0
38
Θεσσαλονίκη
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας!!
Έχω πάει σε 2 κτηνιάτρους κ λένε κ οι 2 ότι προέρχεται από τη μέση του κ ότι είναι συνηθισμένο φαινόμενο για τα πεκινουά, αλλά αποκλίνουν οι απόψεις τους ως προς την αντιμετώπιση.Θέλω να επισκεφτώ και τρίτο(και τέταρτο αν χρειαστεί), απλώς δε γνωρίζω κάποιον και δε θα ήθελα να πάω κάπου στα τυφλά.Αν έχετε κάποιον να μου συστήσετε θα χαρώ πολύ! Θα συνεχίσω το θέμα μου στην αντίστοιχη ενότητα για την υγεία και θα κατεβάσω φωτογραφίες μόλις μπορέσω (είμαι και ψιλοάσχετη από αυτά!) για να δείτε και το γλυκουλίνι μου!!!!!
Και πάλι σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ωραία, περιμένουμε να μας πεις τι τρόπους αντιμετώπισης σου πρότειναν ώστε να πουν τ γνώμη τους όσοι έχουν περάσει κάτι αντίστοιχο :)
Στο κατάλληλο τμήμα του φόρουμ: ΥΓΕΙΑ-ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ έχεις περισσότερες πιθανότητες να το δει κάποιος ποου να ξέρει να σου πει κατι παραπάνω :)