Γεια σε ολους

Alex77

Well-Known Member
13 Μαϊου 2008
72
0
Αθηνα
Γεια σε ολους και καλως σας βρηκα..

Μολις την Παρασκευη πηρα την γλυκια μου Princie. ενα american staffordishire bull terrier 50 ημερων και θα ηθελα την γνωμη σας για ορισμενα θεματα.
1. ενω απο το μαγαζι που την αγορασα μου ειπαν να της δινω και βιταμινες μαζι με την ξηρα τροφη χθες ο κτηνιατρος μου ειπε οτι ειναι καταστροφικο να τις δινω παραλληλα και βιταμινες και ξηρα τροφη.
2. ενω απο το μαγαζι μου ειπαν βολτα σε ενα μηνα και ουτε στο μπαλκονι προς το παρον ο κτηνιατρος μου ειπε να ξεκινησω τις βολτες οταν θα γινει 4μιση μηνων αλλα επισης μου ειπε οτι μπορω να την βγαζω στο μπαλκονι αφοβα.
3. και επισης. καμια συμβουλη για να την μαθω οσο πιο γρηγορα γινεται να κανει την αναγκη της εξω στο μπαλκονι ή στην πανα της. απο τωρα πρεπει να αρχισω να της μιλαω για το τι πρεπει και τι οχι; μηπως ειναι ακομα πολυ μικρη για να καταλαβει;

περιττο να πω οτι μου εχει παρει το μυαλο. ειναι αξιολατρευτη

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καλώς όρισες :)

Κρίμα που πήρες κουταβάκι από πετ σοπ :( Να σου ζήσει ωστόσο και να την προσέχεις πολύ.
Καταρχήν ο πετσοπάς δεν έχει κανένα λόγο να δίνει συμβουλές. Πάντα θα ακούς τον κτηνίατρο (ελπίζω να μην πήγες σ' αυτόν που σου σύστησε το πετ-σοπ).
Δεύτερον το να βρεις καλό κτηνίατρο που να εμπιστεύεσαι απόλυτα είναι δύσκολη υπόθεση. Μην εμπιστευτείς απλώς το γιατρό της γειτονιάς σου και τέλος!
Τρίτον η εκπαίδευση για την ανάγκη της ξεκινάει άμεσα. Πάντα να την επιβραβεύεις όταν κάνει την ανάγκη της στην πάνα της και ΠΟΤΕ μη χρησιμοποιήσεις βία ή την παλιά μέθοδο της εφημερίδας που κυριολεκτικά τρομοκρατεί τα κουτάβια.
Διαβάζοντας στην ενότητα της εκπαίδευσης θα μάθεις πολλά. Πιάσε την ενότητα αυτή και τις άλλες δύο των ασθενειών και της διατροφής για αρχή και διάβασε όσα περισσότερα μπορείς!
Τέλος, βάλε και καμιά φωτογραφία να δούμε το μωρό!
:D :D :D :D

Alexandra

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2008
794
1
Athens
Καλώς όρισες.

Βόλτα σε καμία περίπτωση πριν ολοκληρώσει τον κύκλο των εμβολίων της.

Το μπαλκόνι αν είναι καθαρό και δεν έχει κουτσουλιές ή φτερά από πουλιά, δε νομίζω ότι έχεις πρόβλημα αν την αφήσεις.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Alex77 said:
Γεια σε ολους και καλως σας βρηκα..

Μολις την Παρασκευη πηρα την γλυκια μου Princie.
1. ενω απο το μαγαζι
Αργησες 50 μερες! οποτε ψαξε εδω (διαμεσου του search) και του google

A) puppymills, πετ σοπ για να δεις απο που πηρες το σκυλι σου

για τα υπολοιπα με προλαβε η χλοη!

μακαρι να σου βγει υγιες!!

Alex77

Well-Known Member
13 Μαϊου 2008
72
0
Αθηνα
παλαιοτερα ειχαμε στην οικογενεια ενα μαλτεζακι για το οποιο επισης ειχα συνεργαστει με το συκγεκριμενο pet shop. ρωτησα και εμαθα για τον συγκεκριμενο και εμαθα πολυ καλα πραγματα.
Οσον αφορα τον κτηνιατρο την πηγα σε αυτον που τοσα χρονια εμπιστευομουν για το μαλτεζακι. Οποτε πιστευω οτι και σε αυτο τον τομεα ειμαι καλυμμενος.
Την παρασκευη θα κανει και το πρωτο της εμβολιο.
Το απογευμα θα βαλω και φωτογραφια της.
Σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας.
Εχω πολυ διαβασμα απο οτι καταλαβαινω.. χαλαλι της ομως..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Alex77 said:
παλαιοτερα ειχαμε στην οικογενεια ενα μαλτεζακι για το οποιο επισης ειχα συνεργαστει με το συκγεκριμενο pet shop. ρωτησα και εμαθα για τον συγκεκριμενο και εμαθα πολυ καλα πραγματα.
To βασικότερο ΚΑΛΟ πράγμα που μπορείς να μάθεις για ένα πετ-σοπ είναι ότι ΔΕΝ πουλάει ζώα. Αυτό αποτελεί προϋπόθεση...
Αν πουλάει... ό,τι και να άκουσες είναι λόγια του αέρα...
Σόρρυ κιόλας.

Alex77

Well-Known Member
13 Μαϊου 2008
72
0
Αθηνα
ισως το εθεσα λαθος. Οταν λεω οτι ειχαμε συναργαστει εννοω οτι εκει το πηγαιναμε για καλοπισμο για να αγορασουμε τροφες και τετοια. δεν το ειχαμε παρει απο εκει. απλα τον επισκεπτομασταν πολυ συχνα και εμαθα και εγω τον ανθρωπο εκει. τωρα λοιπον που ενδιαφερθηκα να αποκτησω εγω σκυλακι ρωτησω δεξια και αριστερα, ακουσα καλα πραγματα για τον συγκεκριμενο (ειναι και εκπαιδευτης) και αποφασισα να απευθυνθω σε αυτον. δεν θελω να δημιουργησω λαθος εντυπωσεις. συγνωμη αν το εθεσα λαθος..

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Alex77, καλωσόρισες! Να χαίρεσαι το σκυλάκι σου! :D

Για δική σου ενημέρωση, όποτε έχεις χρόνο, ρίξε μια ματιά σε αυτό το θεμα: PET- SHOPS - PUPPY MILLS

Alex77

Well-Known Member
13 Μαϊου 2008
72
0
Αθηνα
Μου μαυρισες την ψυχη.. ελπιζω να ειναι υγιες το σκυλακι μου. ακομα και αν ομως βγαλει κατι το εχω ηδη αγαπησει πολυ και θα το προσεχω οσο μπορω..

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Λυπάμαι πάρα πολύ Άλεξ...
Είχες τη χαρά σου κι εμείς... Η ενημέρωση όμως ποτέ δεν έβλαψε έτσι :wink:
Καλά θα είναι... Είναι και 50 ημερών...
Εύχομαι τα καλύτερα.

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
Alex77 said:
ισως το εθεσα λαθος. Οταν λεω οτι ειχαμε συναργαστει εννοω οτι εκει το πηγαιναμε για καλοπισμο για να αγορασουμε τροφες και τετοια. δεν το ειχαμε παρει απο εκει. απλα τον επισκεπτομασταν πολυ συχνα και εμαθα και εγω τον ανθρωπο εκει. τωρα λοιπον που ενδιαφερθηκα να αποκτησω εγω σκυλακι ρωτησω δεξια και αριστερα, ακουσα καλα πραγματα για τον συγκεκριμενο (ειναι και εκπαιδευτης) και αποφασισα να απευθυνθω σε αυτον. δεν θελω να δημιουργησω λαθος εντυπωσεις. συγνωμη αν το εθεσα λαθος..
Καλησπέρα, καλωσήρθατε.

Ο πετσοπάς μήπως είναι και εκτροφέας-κριτής-πρόεδρος ομίλων, τα κάνω όλα και συμφέρω;

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Καλως τον !!! :)

Να σου ζησει το μωρο :D :D :D

Σ' ο,τι σου ειπανε τα κοριτσια παραπανω εχουνε απολυτο δικιο, οποτε να τις ακους. Ειμαι και γω καινουρια με μωρο 35 ημερων και με εχουνε βοηθησει πολυ. Και μην ανησυχεις τωρα για το απο που πηρες το σκυλακι σου. Ο,τι εγινε, εγινε. Απλα διαβασε για να ξερεις :wink:

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Δεν ειναι τοσο δυσκολο :wink:

Διαβασε εκει που λεει "Χρησιμες πληροφοριες".

Να σε ρωτησω αν εχεις σκοπο να το εκπαιδευσεις το μικρο σου;

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
denis said:
Μου μαυρισες την ψυχη
Μην της λές τέτοια ... 8) 8) :lol: :lol: εκστασιάζεται :!: :D
Κακιούλες… 8) 8) :lol: :lol:

Alex77, πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που ανεβάζουμε φωτογραφίες στο φόρουμ, θα βρεις εδώ: Χρήσιμες Πληροφορίες

:D

Alex77

Well-Known Member
13 Μαϊου 2008
72
0
Αθηνα
θελω να ασχοληθω μονος μου οσο μπορω και να την εκπαιδευσω. εχουμε κανει μια μικρη προοδο αφου βλεπω οτι τις τελευταιες 2 μερες προτιμαει να λερωνει στο μπαλκονι και οχι μεσα στο σπιτι.. βεβαια συνεχιζει να παιζει δαγκωνοντας με....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα