Γεια σας!

meggy

Member
6 Ιουνίου 2008
11
0
Γεια σας. Είμαι νέο μέλος του φόρουμ σας. Έχω ένα αγγλικό κόκερ σπάνιελ 11 μηνών, αρσενικό, ονόματι cookie. Δυστυχώς πέρισυ το καλοκαίρι έχασα το σαμογιέντ μου, 12 ετών, μετά από σκληρή μάχη που δώσαμε με το καλαζάρ. Επειδή το λάτρευα, και γενικά λατρεύω τα σκυλιά τον Οκτώβριο, απέκτησα τον cookie, με τον οποίο όμως αντιμετωπίζω ένα ανεξήγητο πρόβλημα, το οποίο θα σας περιγράψω σε νέο θέμα γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω.
Χαίρομαι πολύ που βρήκα το φόρουμ σας.

meggy

Member
6 Ιουνίου 2008
11
0
Ναι αμέ, μόνο πείτε μου πως να το κάνω, αφού οι φωτογραφίες του που έχω είναι μεγαλύτερες από το μέγεθος που ζητάτε.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
χάλια χάλια... το σκυλί δε βλέπεται δηλαδή... ευτυχώς που βρήκε πονετικούς ανθρώπους και το κράτησαν παρά την κακομουτσουνιά του. Μπράβο σας φιλέυσπλαχνοι φίλοι!

(ντάξει παίζει να είναι το πιο όμορφο κόκερ που έχω δει ποτέ)

meggy

Member
6 Ιουνίου 2008
11
0
Chloe said:
χάλια χάλια... το σκυλί δε βλέπεται δηλαδή... ευτυχώς που βρήκε πονετικούς ανθρώπους και το κράτησαν παρά την κακομουτσουνιά του. Μπράβο σας φιλέυσπλαχνοι φίλοι!

(ντάξει παίζει να είναι το πιο όμορφο κόκερ που έχω δει ποτέ)
Είμαστε φιλεύσπλαχνοι! Και εγώ νομίζω ότι είναι το πιο όμορφο που έχω δει αλλά νομίζω ότι η δική μου γνώμη δεν πιάνεται.
Επίσης νομίζω ότι στην φυσιογνωμία του αποτυπώνονται τα συναισθήματά του που είναι τόσο γλυκά όσο και ο ίδιος.

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Πράγματι είναι πανέμορφος και έχει τέλεια πόδια, να τον χαίρεσαι και καλώς όρισες και συ (όπως και 'γω)... :wink:

meggy

Member
6 Ιουνίου 2008
11
0
cocker-fan said:
Καλως ηρθατε...

dali said:
Πράγματι είναι πανέμορφος και έχει τέλεια πόδια
Λιγο κουρεμα θελουν... :D :D
Θέλουν κούρεμα ε? Έτσι μου φαίνεται και μένα και έχω κλείσει ραντεβού για στρίπινγκ αυτήν την εβδομάδα, οπότε θα τους πω να καθαρίσουν και τα ποδαράκια του

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα