Γεια σας!

alxxx

New Member
15 Ιανουαρίου 2012
1
0
γεια σας παιδιά και εγώ καλώς σας βρήκα είχα ένα γερμανικό ποιμενικό τον λεωνίδα μου και πριν 15 μέρες του έκανα ευθανασία γιατί είχε εκφυλιστικη μυελοπα8εια και υπέφερε τους τελευταίους 4 μήνες ,ούτε κακάκια του δεν μπορούσε να κάνει ήταν μόλις 9 χρονων...τώρα σκέφτομαι να πάρω ξανά ένα λύκο γιατί έχω οικογένεια και μικρό παιδάκι και πιστεύω πως είναι τα καλύτερα σκυλιά για οικογένειες με παιδιά....σας εύχομαι καλή χρονια...ευχαριστώ πολύ και ένα φίλο του νικόλα που με βοηθάει πολύ στο να βρω ένα κουτάβι ,γιατί το παιδάκι μου ψάχνει το σκύλο του και του έχουμε πει ότι έχει πάει σε ένα μέρος με αλλα σκυλάκια που δεν μπορούν και αυτά να περπατήσουνε και να τρέξουνε...σας ευχαριστώ πολύ....καλο σας βραδυ

Last edited by a moderator:

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
geia sas paidia kai egw kalws sas vrhka eixa ena germaniko poimeniko ton lewnida mou kai prin 15 meres tou ekana ey8anasia giati eixe εκφυλιστικη μυελοπα8εια kai ypefere tous teleytaioys 4 mhnes ,oute kakakia tou den mporouse na kanei htan molis 9 xronwn...twra skeftomai na parw 3ana ena lyko giati exw oikogeneia kai mikro paidaki kai pistevw pws einai ta kalytera skylia gia oikogeneies me paidia....sas eyxomai kalh xronia...eyxaristw poly kai ena filo tou nikola pou me voh8aei polu sto na vrw ena koutavi ,giati to paidaki mou psaxnei to skylo tou kai tou exoume pei oti exei paei se ena meros me alla skulakia pou den mporoun kai ayta na perpathsoune kai na tre3oune...sas eyxaristw poly....kalo sas vrady
Καλησπέρα,γράψε ελληνικά καλύτερα.

grekos

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2010
468
4
Μικροοργανισμός
geia sas paidia kai egw kalws sas vrhka eixa ena germaniko poimeniko ton lewnida mou kai prin 15 meres tou ekana ey8anasia giati eixe εκφυλιστικη μυελοπα8εια kai ypefere tous teleytaioys 4 mhnes ,oute kakakia tou den mporouse na kanei htan molis 9 xronwn...twra skeftomai na parw 3ana ena lyko giati exw oikogeneia kai mikro paidaki kai pistevw pws einai ta kalytera skylia gia oikogeneies me paidia....sas eyxomai kalh xronia...eyxaristw poly kai ena filo tou nikola pou me voh8aei polu sto na vrw ena koutavi ,giati to paidaki mou psaxnei to skylo tou kai tou exoume pei oti exei paei se ena meros me alla skulakia pou den mporoun kai ayta na perpathsoune kai na tre3oune...sas eyxaristw poly....kalo sas vrady
Λυπάμαι για την απώλεια σας.

Καλώς Όρισες.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Λυπάμαι για την απώλεια σας!

Η μυελοπάθεια σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό είναι κληρονομική και εμφανίζεται πολύ συχνά και στα Γερμανικά Ποιμενικά!Γι'αυτό αν δεν θέλετε να κάνετε και στον επόμενο σκύλο σας ευθανασία κάποια στιγμή γιατί δεν το αντέχετε να βλέπετε να υποφέρει θα πρέπει να απευθυνθείτε σε έναν σωστό εκτροφέα της φυλής και όχι από όπου να 'ναι!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Καλώς όρισες κι απο εμένα
Γενναία η απόφασή σας......

Δυστυχώς τα Γερμανικά Ποιμενικά πληρώνουν ΚΑΙ αυτά το τίμημα της εμπορικότητάς τους
πάρε μία γεύση απο κληρονομικά προβλήματα της φυλής σε αυτό το δεσμό German shepherd | Canine Inherited Disorders Database | University of Prince Edward Island

Το επόμενο σκυλάκι σας καλό είναι να το ψάξετε καλά και να απευθυνθείτε ενημερωμένοι σε κάποιον εκτροφέα της φυλής που κάνει εξετάσεις στα ζώα του και που έχει εκτροφικά πλάνα με στόχους όπως υγιέστερα σκυλιά που παραμένουν πιστά στο πρότυπο εμφανισιακά (μορφολογικά που λέμε) αλλά και ουσιαστικά δηλαδή απο άποψης χαρακτήρα .
Θα μπορούσαμε κι εγώ και άλλοι εδώ να σου προτείνουμε τέτοια εκτροφεία αλλά πραγματικά αυτό που αξίζει είναι να ψάξεις μόνος σου το όλο θέμα

τον Λεωνίδα απο τι πηγή τον αποκτήσατε?

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Λυπάμαι για το ''σκυλοπαιδάκι'' σας. Εύχομαι το επόμενο να είναι από σωστό εκτροφέα, που τηρεί γενεαλογικά δέντρα και κάνει εξετάσεις για κληρονομικές παθήσεις. Να είστε καλά και να χαίρεστε το ανθρωποπαιδάκι σας.