Γεια σας!!!!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Με λενε Εμμανουελα και ειμαι 19...Ευελπιστω απο του χρονου τον σεπτεμβρη να βρισκομαι στη θεσσαλονικη η στην καρδιτσα και να σπουδαζω κτηνιατρικη! :roll:
Οπως καταλαβατε τα λατρευω τα ζωα και κυριως τα σκυλια και τα αλογα! :) Εχουν περασει αρκετα σκυλια απο τα χερια μ και αυτη τη στιγμη ειμαι με τρια: δυο κολλευ(Εκτωρας 11 κ Παρης 1) και ενα βελγο ποιμενικο γκρενενταλ (Ιβαν 7)... Η τελευταια απωλεια π ειχα ηταν δυστυχως την προηγουμενη βδομαδα απο καλααζαρ κολλευ ο Αρης μου στα 9!!!
:( Αυτααααα! το forum ειναι πολυ καλο και χαιρομαι πολυ π το ανακαλυψα! καλες συζητησεις να εχουμε λοιπον! ανυπομονω να σας γνωρισω :D

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Γειά σου Εμμανουέλα!
Εγώ κλείνω τα 20 σήμερα και μου θυμίζεις εμενα,ακριβώς έτσι έλεγα στη 3η Λυκείου...Θεσ/κη ή Καρδίτσα,καθώς τ όνειρο μου ήταν η Κτηνιατρική,αλλά δεν τα καταφερα!

Ευχομαι να βγαλεις 20000 μόρια και να σκίσεις!!!!!!

:D 8) :lol: :)

sarah

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2008
98
0
γεια σου Μανού!
θα ηταν ατυχη αμα ειχε σχεση με τον μανου της αεκ...

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Ευχαριστω πολυ παιδια να'στε καλα ολοι!!!! Οχι δν εχω καμια σχεση με τον Μανου της ΑΕΚ!!! :lol: Το δικο μ μανου βγαινει απο το ονομα μου... εμΜΑΝΟΥελα :wink:

Strays' help
Γειά σου Εμμανουέλα!
Εγώ κλείνω τα 20 σήμερα και μου θυμίζεις εμενα,ακριβώς έτσι έλεγα στη 3η Λυκείου...Θεσ/κη ή Καρδίτσα,καθώς τ όνειρο μου ήταν η Κτηνιατρική,αλλά δεν τα καταφερα!

Ευχομαι να βγαλεις 20000 μόρια και να σκίσεις!!!!!!
Σ'ευχαριστω πολυ και πραγματικα λυπαμαι π δν τα καταφερες! Ξερω καλα πως ειναι να θες κατι τοοοοοσο πολυ!!! Ειμαι σιγουρη ομως οτι βρηκες αλλο τροπο να ασχοληθεις με τα σκυλια!!! (δν ηξερα πως φαινεται το ονομα σ στο quote οποτε το εβαλα εγω :oops: )
Και παλι σας ευχαριστω πολυ ολους :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα