Γεια σας...!!

oxa

Active Member
15 Σεπτεμβρίου 2009
43
0
Kypros
Γεια σας, ονομαζομαι Χριστος και εχω ενα Αγγλικο Μπουλντογκ, θηλυκο, 2+ χρονων... Για οτιδηποτε απορειες σχετικα με την φυλη και για τις εμπειριες μου ροτηστε με ελευθερα...:)
2 μηνων
6731_103492883130_6&.jpg
15931_163963248130_&.jpg7 μηνων188801_101501195366&.jpg22 μηνων

mortis

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
109
0
ATHENS
Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι το σκυλάκι σου.
Θέλω να ρωτήσω εγώ κάτι για τα Bulldog. Έχουν όλα την κάτω γνάθω τους να προεξάχει και να φαίνονται τα δόντια ή είναι πρόβλημα αν κάποιο έχει αυτό το χαρακτηριστικό? Γιατί είδα χθες ένα σε μια καφετέρια και ήταν έτσι και είχε και στραβά δόντια.

oxa

Active Member
15 Σεπτεμβρίου 2009
43
0
Kypros
Δεν ξερω αν τα εχουν ολα, αλλα εμενα ενα περιπου ειναι ετσι οπως τα λες. Οχι συνεχεια, καποιες φορες... Αποτι γνοριζω ειναι ενα απο τα χαρακτηριστικα των Μπουλιδων...

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Θέλω να ρωτήσω εγώ κάτι για τα Bulldog. Έχουν όλα την κάτω γνάθω τους να προεξάχει και να φαίνονται τα δόντια ή είναι πρόβλημα αν κάποιο έχει αυτό το χαρακτηριστικό? Γιατί είδα χθες ένα σε μια καφετέρια και ήταν έτσι και είχε και στραβά δόντια.
Με κλειστό το στόμα τα δόντια δεν πρέπει να φαίνονται, η κάτω γνάθος προεξέχει ελαφρώς.

bulldog..gif bulldog2..jpg

Τι εννοείς με στραβά;

Από το πρότυπο
Jaws / Teeth: Jaws broad, strong and square, lower jaw slightly projecting in front of upper, with moderate turn up. Jaws broad and square with six small front teeth between canines in an even row. Canines wide apart. Teeth large and strong not seen when mouth closed. When viewed from front under jaw directly under upper jaw and parallel.

oxa

Active Member
15 Σεπτεμβρίου 2009
43
0
Kypros
Δεν φενονται, αλλα υπαρχουν φορες που τα δύο τα μεγαλα στην κάτω σιαγονα βγαινουν εξω και ακουμπουν στο πανω χειλος...

oxa

Active Member
15 Σεπτεμβρίου 2009
43
0
Kypros
Ο χώρος που την έχω ειναι αρκετα δροσερος (δέντρα, μπανιο), μολις αρχιζει να σκωτηνιάζει βγαινει την βολτα της και ζωντανευει... :)

oxa

Active Member
15 Σεπτεμβρίου 2009
43
0
Kypros
Προξενια..?? Ηταν, απο συναντηση με αλλους κατωχους και λατρεις Μπουλντογκ που διοργανοσαμε...:) Ε λοιπον, την δικια μου, προηγουμενη βδομαδα, καναμε σπερματοχυση, αλλα το αρσενικο δεν ειναι στις φωτος, δεν ηρθε...:)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Ε λοιπον, την δικια μου, προηγουμενη βδομαδα, καναμε σπερματοχυση, αλλα το αρσενικο δεν ειναι στις φωτος, δεν ηρθε...:)
Για ποιό λόγο έγινε αυτό;
Η σκύλα σου είναι από εκτροφείο; Θα κάνετε ζευγάρωμα μέσω του εκτροφέα;
Τώρα βέβαια δεν είσαι και στην Ελλάδα, οπότε ας μην το κάνουμε κι αυτό, δικό μας πρόβλημα, αλλά έτσι από περιέργεια...:rolleyes:

oxa

Active Member
15 Σεπτεμβρίου 2009
43
0
Kypros
χεχε, μην φοβασαι, κ εγιναν ολα τα απρετητα, ελεχοι, αιματολογικες εξετασεις κτλ απο κτηνιατρο κτλ, και ειναι με την συγκαταθεση του. Το αρσενικο ειναι διακρηθεντα σε επιδειξη πρην 2 χρονια, ενω η δικια μου ετοιμαζεται για να λαβει μερος... :) Απο Κυπρο ειμαι.