Γεια σας!!!

georgia_v

Member
29 Μαϊου 2011
5
0
ΝΑ ΣΑΣ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ.... ΜΕ ΛΕΝΕ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΙΜΑΙ 22 ΧΡ Κ ΕΧΩ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΣΚΥΛΙΤΣΑ. ΕΙΝΑΙ 4ΧΡ ΜΑΛΤΕΖΑΚΙ. ΠΑΡ'ΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΚΟΥΕΙ Κ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΙΜΩΧΝΟΥΝ Η ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΑ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ "ΓΚΡΡΡ" ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗΝ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΣΕΤΕ?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Γεωργία καλώς ήρθες στο φόρουμ :)

Εγώ δεν βλέπω να έχει κανένα πρόβλημα συμπεριφοράς. Μια χαρά μαλώνει όσους την στριμώχνουν και την παρενοχλούν.
Δεν καταλαβαίνω γιατί σε απασχολεί. Το σωστό θα ήταν, να μην αφήνεις να την φέρνουν σ'αυτή την αμυντική θέση.

* Μην γράφεις κεφαλαία και μάλιστα bold. Είναι κάπως κουραστικά.

georgia_v

Member
29 Μαϊου 2011
5
0
τοτε να μην ανησυχω.... ισως ειμαι λιγο υπερβολικη τελικα..... σε ευχαριστω πολυ!!!! :)

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς ήρθες.
Άσε την σκυλίτσα σου να βάζει στη θέση τους τους ενοχλητικούς, ξέρει αυτή τη κάνει;):).

georgia_v

Member
29 Μαϊου 2011
5
0
φοβαται τα μεγαλα σκυλια κ κανει μαγκιες μονο σε μικρα! απλα ειναι μικροσωμη κ πολλες φορες φοβαμαι πως αν το παρατραβηξει κ την αρπαξει κανενα θα της φαει για τα καλα! οσο για τον φοβο της στα μεγαλα της δημιουργηθηκε οταν ηταν 2 μηνων που την "μαλωσε" ενα αγγλικο μπουλντογκ! απο τοτε βλεπει μεγαλοσωμο σκυλι κ κρυβεται πισω μου! :)