Γεια σας!!

johnniet

Member
2 Μαρτίου 2011
5
0
39
Giannitsa
Με λένε Γιάννη, είμαι 26 χρονών, από Γιαννιτσά. Έχω ένα golden retriever σχεδόν 6 μηνών. Είναι ο πρώτος μου σκύλος. Πολύ υπάκουος και έξυπνος. Από 2 μηνών τον εκπαιδεύω σύμφωνα με πληροφορίες που έχω συλλέξει από sites και βιβλία και δόξα το θεό τα πάει πολύ καλά. Πηγαίνουμε καθημερινά βόλτες αν όχι δυο φορές την μέρα τουλάχιστον μία. Θα παραθέσω φωτογραφίες του στο άλμπουμ.

Χαίρομαι που είμαι στην κοινότητα σας!

Krema

Well-Known Member
27 Φεβρουαρίου 2011
48
0
Αθήνα
Καλώς ήρθες Γιάννη!!!
Πώς τον λένε τον κούκλο σου??
Με λένε Γιάννη, είμαι 26 χρονών, από Γιαννιτσά. Έχω ένα golden retriever σχεδόν 6 μηνών. Είναι ο πρώτος μου σκύλος. Πολύ υπάκουος και έξυπνος. Από 2 μηνών τον εκπαιδεύω σύμφωνα με πληροφορίες που έχω συλλέξει από sites και βιβλία και δόξα το θεό τα πάει πολύ καλά. Πηγαίνουμε καθημερινά βόλτες αν όχι δυο φορές την μέρα τουλάχιστον μία. Θα παραθέσω φωτογραφίες του στο άλμπουμ.

Χαίρομαι που είμαι στην κοινότητα σας!

johnniet

Member
2 Μαρτίου 2011
5
0
39
Giannitsa
Τον μικρο μου τον λένε Oscar. Δυστυχώς Stamatia δεν είναι αυτός στο avatar..(μακάρι να είχα τέτοιο δάσος κοντά να τον πάω!) Μόλις έβαλα μερικές φώτο του στην κατηγορία ''Τα σκυλιά μας'', μπορείτε να τον τσεκάρετε!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Τον τσέκαρα:D κούκλος είναι. Μη μου πεις οτι βολευόταν σε αυτό το καλαθάκι:D. Σε καμιά εκδρομή σου θα βρεις τέτοιο δάσος και τότε τράβα όσες φωτο μπορείς:)Να σου ζήσει.

johnniet

Member
2 Μαρτίου 2011
5
0
39
Giannitsa
Ευχαριστώ! Θα ανανεώσω το θέμα με τις φωτογραφίες λίγο αργότερα ώστε να είναι πλήρες!

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Πολύ ωραίες φωτογραφίες :)
Να σου ευχηθώ καλό διάβασμα-μελέτη :) Το φόρουμ κατά τη γνώμη μου έχει πολύ χρήσιμες πληροφορίες για την καλύτερη δυνατή συμβίωση με τα σκυλάκια μας! Ελπίζω να το βρεις τόσο χρήσιμο όσο εγώ και πολλοί άλλοι!

christab

Well-Known Member
13 Φεβρουαρίου 2011
314
1
Καλώς όρισες Γιάννη! Να τον χαίρεσαι τον σκυλάκο σου!