Γεια σας!!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
με την σειρα μου και εγω να Συτηθω, με λενε Βικυ.. και δεν ειμαι καλα, εχω αρρωστεια με τα ζωα!! Ειναι ολη μου η ζωη και ειμαι χαρουμενη να ειναι γυρω μου να ειμαι κοντα τους να μαθαινω για αυτα!
Με τον αντρα μου εχουμε 2 σκυλους υπεροχους συντροφους Ο Σαγκα και η Ζαιρα, και ενα γατο λατρεμενο , ο Μανού... ειναι παιδια των δρομων, και ειναι απομειναρια αποριψεων προς υιοθεσια.. ευχαριστουμε θερμα οσους ειπαν οχι σε αυτες τις μουρες μας χαρισαν τους καλυτερους μας φιλους!
Υπεροχες οι ρατσες αλλα ακομα καλυτερες οι φατσες . Ειναι μια σταση ζωης που κραταμε και προσπαθουμε να διαδωσουμε!! καμαρωνουμε τα υπεροχα καθαροαιμα εχουμε και εμεις τις αδυναμιες μας, αλλα σε μια χωρα-πολη που το προβλημα ειναι σε δραματικες καταστασεις σε σχεση με τα αδεσποτα και με ανθρωπους δηστυχως πολλους με καμια κυνολογικη παιδεια θελησαμε να αποδειξουμε το ακριβως αντιθετο απο τα τετριμενα, θελω ρατσα- θελω κουταβι κτλ...
Υποστηριζουμε και προσπαθουμε οσο περισσοτερο μπορουμε την υιοθεσια αδεσποτου ζωου... και ενα και δυο..χαχαχα!
Τελικα το παθος μας το καναμε και εππαγγελμα, ανοιξαμε ενα πετ σοπ στο κεντρο της Αθηνας.. Εννοειται, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αγοραπωλησια σκυλων γατων...επισης η μεσολαβηση για μεταπωληση.. (γιατι το ακουσαμε και αυτο..) και δεν δινουμε καμια σημασια σε γεννες προσφορας που ζευγαρωσε το γκριφον της κ κουλας και το κανις της κυριας σουλας..
Βασικο μελημα ειναι ενημερωθει ο κοσμος τι συμβαινει πισω απο την βιτρινα και φυσικα να βοηθησουμε ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ περναει απο το χερι μας στην υιοθεσια αδεσποτου
(αφισοκληση και ενημερωση κοσμου για τι τι τελικα εστι σκυλος... ) Ενα απο τα όνειρα που έγινε πραγματικότητα... Είμαστε ένα βήμα πιο κοντά στον κόσμο που αγαπάμε...ασχολούμαστε όλη μέρα με ζωάρες και ζωάκια... μιλάμε όλη μέρα για αυτά και φροντίζουμε να μη τους λείπει τίποτα, ειδικότερα μια καλή ποιότητα ζωης!!
Στο μαγαζι υπαρχει κουμπαρας του Stray.gr και διαφορα ενημερωτικα σχετικα με εκδηλωσεις κτλ.. θα χαρουμε παρα πολυ να σας δουμε - κανουμε και καλο καφε!!

Ελπιζω εδω στο φορουμ να ανταλλαξουμε αποψεις και να γινουμε ολοι καλυτεροι γνωστες των μικρων μας και μεγαλων φιλων.
Φιλικα
Βικυ - Αντρεας.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Καλως ήρθατε. Πείτε μας και με κανα ΠΜ που μπωρούμε να σας βρούμε μήπως και καταφέρουμε να σας κάνουμε και κανα ποδαρικό μία απο αυτές τις μέρες. Η Ζήβα είναι γουρλού. :)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ευχαριστω πολυ ολους για τα καλωσορισματα!! χαιρομαστε να ειμαστε αναμεσα σε φιλους! Ειμαστε Μιχαηλ Βοδα 69... το τηλ ειναι 210-8837145... και μας αρεσει να μιλαμε στο τηλεφωνο...

και παλι καλως σας βρηκαμε!!

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ειμαι καθε μερα 10-20.30 τα μεσημερια συνηθως ανοιχτα.. εκτος αν το εχω ξενυχτησει.. (χεχεχε..) θα κλεισω καμια ωρα 15.00 - 16.00 αλλα και παλι θα ειμαι μεσα, εχω φτιαξει στο παταρι το δωμα μου και ριχνω καμια ξαπλα.. αν παρετε τηλ, θα απαντησω γιατι εχω ενα παπαγαλο (απο rescue) που δεν με αφηνει να κοιμηθω οσο και να τον παρακαλαω, οποτε στην ουσια απλα αραζω λιγο να ξεκουραστω..
Να μου ερθετε!! μαζι με τα παιδια σας εννοειται!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
ευχαριστω πολυ ολους για τα καλωσορισματα!! χαιρομαστε να ειμαστε αναμεσα σε φιλους! Ειμαστε Μιχαηλ Βοδα 69... το τηλ ειναι 210-8837145... και μας αρεσει να μιλαμε στο τηλεφωνο...

και παλι καλως σας βρηκαμε!!
Καλώς ήλθατε και από μας!

Για μας είστε λιγάκι μακρυά, αλλά κάτι μου λέει ότι ξέρω κάποιον υποψήφιο ...πελάτη σας, ο οποίος τρώει πολύ, μασάει (και καταστρέφει γρήγορα) παιχνίδια και αποτελεί ιδανικό πελάτη για είδη που ο σκύλος τα καταναλώνει με το ...κιλό βάρους, π.χ. αμπούλες και φάρμακα

Last edited:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μπορεί να έχω ψωνίσει ήδη από σας... Είμαι σχετικά της γειτονιάς! Anyway! Μόλις επιστρέψω με το καλό Αθήνα θα σας επισκεφτώ σίγουρα!