Γεια σας

peripteras

Member
5 Αυγούστου 2010
6
0
σας χαιρετω ολους και θελω να πω ενα μπραβο στους ιδρυτες του forum. πολυ καλη δουλεια. δε φανταζομουν ποτε μια τοσο μεγαλη παρεα πανο στο θεμα σκυλος.πολυ καλες συμβουλες, καλη οργανωση και αγαπη.δεν εχω να ρωτησω κατι ουτε εχω καποιο προβλημα.
η σκυλιτσα μου ειναι ενα κοκερ σπανιελ 8 μηνων.ζουμε αρμονικα μεσα στο σπιτι και ειναι το πιο ηρεμο σκυλακι που εχω δει ποτε. θα παρακολουθω τις συζηρτησεις και αν μπορω να βοηθησω κιεγω καπου θα ημουν ευτυχεις.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Καλώς ήρθες στο καταπληκτικό μας φόρουμ :)
Κι επειδή όλα τα εύσημα τα έδωσες στους ιδρυτές και όχι και στα καταπληκτικά μέλη, για να δούμε αν όντως δεν έχεις κανένα πρόβλημα :rolleyes:

Τι να ρωτήσω; Τι να ρωτήσω; Α, το βρήκα... κάτι ασυνήθιστο... από που το πήρες το σκυλάκι σου; *demonio*:cuniaoo:*demonio*

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αν το nick σου είναι peripteras, περιμενω να ακούσω το όνομα που έχεις δώσει στη σκυλίτσα σου!! Καλωσήρθες!!

teo old english mastiff

Well-Known Member
22 Μαρτίου 2010
84
106
xios
[Τι να ρωτήσω; Τι να ρωτήσω; Α, το βρήκα... κάτι ασυνήθιστο... από που το πήρες το σκυλάκι σου;]

απο αντιπροσωπο.....

peripteras

Member
5 Αυγούστου 2010
6
0
η σκυλιτσα μου ειναι δωρο απο μια φιλη που μετα απο μια πετυχημενη γεννα (10 κουταβακια) τα βρικε σκουρα και δωρισε τα 8!!!!

το ονομα της ειναι μπιζου ( απ το φο μπιζου)

να σας ευχαριστησω ολους για τις ευχες. το περιπτερας ειναι παραρατσουκλι απ τα παλια.
το ονομα μου ειναι Σταυρος και ειμαι απο τριπολη

Last edited: