Γεια σας!! Jerry cocker spaniel!!

jerry <3

Member
28 Ιανουαρίου 2013
8
0
Καλησπερα σε ολους!!ειμαι η Ιωαννα νεο μελος σε αυτο το φορουμ και εχω για 2 φορα ενα κοκερακι υστερα απο τον λυπητερο θανατο του προηγουμενου. ο κουταβης μου ειναι 2,5 μηνων και ιδιατερα υπερκινητικος! πως γινετε αυτα τα στεναχωρα και θλιμμενα ματακια να 8ελουν να σε δαγκωσουν μεχρι το κοκαλο?? δεκτες εννοειτε οι συμβουλες!
ευχαριστω!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Καλώς ήρθες Ιωάννα!

Να το χαίρεσαι το κουτάβι σου.
Το οποίο ελπίζω να μην είναι από pet shop ή από γέννα κάποιου που έβαλε το σκυλί του να ζευγαρώσει ε;

Το προηγούμενο, πως το έχασες;

Σε ότι αφορά τα κουταβοδαγκώματα, έχουμε πάρα πολλά θέματα, που μπορείς να διαβάσεις και να σε βοηθήσουν. Κάνε απλώς μια αναζήτηση.

[μην χρησιμοποιείς σε παρακαλώ, διάφορα χρώματα στην γραφή σου, είναι κουραστικό]

jerry <3

Member
28 Ιανουαρίου 2013
8
0
Ευχαριστω πολυ!
οχι δεν ειναι απο πετ σοπ,ειναι απο γεννα ομως φιλων που ειχανε την μητερα!
το προηγουμενο κοκερακι ειχε καρκινο και προβληματα στα ματια της,στην οραση και εναν ενιαιο και τεραστιο ογκο στο στηθος της και δυστηχως εγινε ευθανασια διοτι το σκυλι αργοπεθαινε και υπεφερε απο πονους!

jerry <3

Member
28 Ιανουαρίου 2013
8
0
Γεια σου Ιωάννα.. jerry σε αγαπωωωωωωω βάλε φωτογραφία του τρλσκυλου!!
γεια σου νικολιτος....αγαπαμε πολυ τον marvinouli μας αλλα και ολα τα σκυλακια!!! θα βαλω, περιμενουμε και δικη σου!

Last edited by a moderator:

tzes007

Well-Known Member
3 Νοεμβρίου 2012
199
0
ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Καλησπέρα Ιωάννα ο λόγος που είχε το σκυλάκι σου όλα αυτά τα προβλήματα ήταν απο ανεύθυνη γέννα έτσι δεν είναι?Ή ήταν εκτροφικό?

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
ειναι πολυ πιθανο τα προβληματα που εμφανισε το προηγουμενο σκυλακι σου να οφειλονταν σε καποια ανευθυνη γεννα ιδιωτη και για αυτο αποφευγουμε ιδιωτες και πετ σοπ. εκτος αν ο ιδιωτης δηλωνει τις γεννες του στον κοε πραγμα το οποιο με βρισκει συμφωνη (εμενα προσωπικα). εν πασει περιπτωσει, οσον αφορα τον δευτερο τροπο αποκτησης σκυλου σιγουρα δεν ηταν σωστος. ενημερωσου απο το φορουμ αναλογα. υπαρχουν πολλα θρεντς πανω σε αυτο. να σου ζησει! και απευχομαι να χει την ατυχια του προηγουμενου!

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
καλως ήρθες και βάλε γρήγορα φωτογραφίες !!!!

αν και έχω κουραστεί να γράφω τα ίδια , θα το κάνω μέχρι να μάθουν όλοι εδώ μέσα πώς δεν είναι σωστό να παίρνουμε σκύλο απο πέτ σοπ και ιδιώτες ..μα καλά αφού είχε προβλήματα το προηγούμενο κοκεράκι σου εσύ ξανά προτίμησες απο ανεύθυνη γέννα να πάρεις?

jerry <3

Member
28 Ιανουαρίου 2013
8
0
Καλησπέρα Ιωάννα ο λόγος που είχε το σκυλάκι σου όλα αυτά τα προβλήματα ήταν απο ανεύθυνη γέννα έτσι δεν είναι?Ή ήταν εκτροφικό?
Καλησπερα και σε σενα!οπωσ ειπα και παραπανω το σκυλακι το πηρα απο γεννα απο φιλους!ειμαι κατα των pet shop αλλα οχι παντα στισ γεννες ειδικα οταν ξερεις τους ανθρωπους πως εχουν μεγαλωσει τα σκυλια τους! και σε καμια περιπτωση δεν ηταν ανευθυνη η γεννα,ηταν προσεγμενη με ολα τα απαιραιτητα!

jerry <3

Member
28 Ιανουαρίου 2013
8
0
καλησπερα kickass! σε ευχαριστω πολυ! κατα την γνωμη μου και επειδη εχω μεγαλωσει με πολλα σκυλια και απο εκτροφεις αλλα και απο ιδιωτες δεν εχω εντοπισει καμια διαφορα.ειχα και αλλεσ ρατσες σκυλιων και θελω να τονισω πωσ η κα8ε ρατσα φερει την δικη τησ κληρονομικοτητα και αυτο δεν μπορει να στο εγγυηθει κανενας τι προκειτε να συμβει,τι προβληματα 8α εμφανισει! και η μανα μου εχει θυροειδη εγω ομως δεν εχω ακομα, αλλα μπορει να κανω μακροπρο8εσμα γιατι εχει και η γιαγια μου.καταλαβαινεις τι θελω να σου πω??οσο διαβαζω σε αυτο το forum ωλεπω πολυ ρατσισμο απεναντι σε ιδιωτες,για pet shop ειμαι κατα και εγω γιατι ειναι εμπορευμα.

jerry <3

Member
28 Ιανουαρίου 2013
8
0
Γεια σου Ευακι88!ο καρκινος της σκυλιτσας μου προηλθε εντελως φυσικα δυστηχως.ηταν ενα πολυ δραστηριο σκυλι δεν ηταν απο γεννα αλλα απο εκτροφεα και την ειχα παρει 4 μηνων σε αντιθεση με το νεο μου κουταβι που το απεκτησα στους 2 μηνες. συμφωνω σε αυτο που λεσ οσον αφορα τουσ ιδιωτες αλλα προσωπικα για μενα δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες αναμεσα στους εκτοφεις και τους σωστους ιδιωτες ακομα και απο τα pet shops δεν υπαρχει απλα εκει μιλαμε για εμπορευμα καθαρα! σε ευχαριστω παρα πολυ!εσυ τι σκυλακι εχεις?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
jerry δεν υπάρχει υπεύθυνη γέννα "ιδιώτη", παρά μόνο αν αυτή συνοδεύεται από επωνυμεία εκτροφείου και pedigree. Αν όχι, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, για κανέναν που έχει έναν οποιοδήποτε σκύλο, να τον βάζει στην παραγωγή.

Η κληρονομικότητα, ελέγχεται σε πολύ μεγάλο βαθμό από τους σωστούς εκτροφείς. Αυτή είναι η "δουλειά" τους. Οχι απλώς να είναι καλοί άνθρωποι, που αγαπάνε τα σκυλιά τους και αποφασίζουν να τα διαιωνίσουν.

Να μην ακούω λοιπόν, τέτοιες καραμέλλες πρωί-πρωί.

Και μην συγκρίνεις ανθρώπινες καταστάσεις, όπως το παράδειγμα που έφερες, γιατί είναι εντελώς άκυρες.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97