Γεια σας !!! dobermann lovers στην παρεα?

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Γεια σε ολους !!!
Ειμαι η Γωγω και εχω δυο dobbies τον Νelson of Kraft Hill και μια τρελλη μικρουλα 2 1/2 μηνων, που εχει βαλθει να φαει ολο το σπιτι συν τον καημενο μου τον Nelson , o οποιος υπομενει στωικα την τρελλαρα της καινουργιας του αδελφης......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
καλως ηρθες !υπαρχουν διαφοροι με ντοπ

ΜΑΚΗΣ said:
γεια σου gogo

καλώς ήρθες εσύ και ο Nelson :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

γεια και στο κουτάβι
την ξαδερφη του κουνιαδου του αδερφου της γειτονισας στο τεταρτο σπιτι αριστερα ξεχασες να χαιρετησεις

Ameli

Well-Known Member
28 Ιανουαρίου 2008
179
0
Thessaloniki
sir-elric said:
την ξαδερφη του κουνιαδου του αδερφου της γειτονισας στο τεταρτο σπιτι αριστερα ξεχασες να χαιρετησεις
:lol: :lol: :lol: :lol:
Είναι κοινωνικό το παιδι....

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
Re: Γεια σας !!! dobermann lovers στην παρεα

Gogo said:
Γεια σε ολους !!!
Ειμαι η Γωγω και εχω δυο dobbies τον Νelson of Kraft Hill και μια τρελλη μικρουλα 2 1/2 μηνων, που εχει βαλθει να φαει ολο το σπιτι συν τον καημενο μου τον Nelson , o οποιος υπομενει στωικα την τρελλαρα της καινουργιας του αδελφης......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Γεια σου Γωγω, καιρός να κάνεις ανακαίνιση δεν νομίζεις :lol: :lol: :lol: :lol:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
sir-elric said:
καλως ηρθες !υπαρχουν διαφοροι με ντοπ

ΜΑΚΗΣ said:
γεια σου gogo

καλώς ήρθες εσύ και ο Nelson :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

γεια και στο κουτάβι
μεγάλε άμα δείς τον Nelson live θα καταλάβεις :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
καπου μου ξεφυγε οτι σαρεσουν και καθαροαιμα νομιζα οτι μονο τα ημιαιμα ειναι του γουστου σου και για αυτο εξεπλαγην ! καμια μπηχτη ομως απλα μια απορεια!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
… και αφού «ρετουσαριστήκαμε», μπορούμε να συνεχίσουμε να καλωσορίζουμε την καινούργια μας φίλη Gogo.. :wink:

:D