Γεια σας παιδια! [English Bulldog]

Aleka

Member
28 Απριλίου 2010
6
0
Καισαριανη, Αθηνα
Καλησπερα παιδια! Γραφτηκα μολις τωρα στο forum αν και σας διαβαζω εδω και 4 χρονια. Ειμαι κατοχος ενος bulldog που ονομαζεται Sweetie :) (Soulguardian I Know You Want Me), αρσενικος, 37 μηνων. Μενω Αθηνα, στην Καισαριανη, και θα χαρω πολυ να μπω στην παρεα σας!

Attachments

Nefelaki

Banned
Banned
1 Μαρτίου 2013
488
0
Καλώς ήρθες Αλέκα με το μπουλντογ σου!!! Πές μας λίγα πράγματα. Ποιά είναι η ιστορία σας. Πώς απέκτησες τον σύντροφό σου;

Aleka

Member
28 Απριλίου 2010
6
0
Καισαριανη, Αθηνα
Καλως σας βρηκα! Πριν περιπου δυομισι χρονια θεωρησα οτι ημουν ετοιμη για την αποκτηση ενος bulldog (οικονομικα και θεμα χρονου). Συναισθηματικα ημουν αρκετα χρονια ετοιμη απο πριν. Επελεξα την συγκεκριμενη ρατσα για την ελλειψη prey drive ενστικτου (υπαρχει κουνελος που ζει στο σπιτι + ο τροπος ζωης μου ειναι πιο χαλαρος), την σχετικα μικρη προσπαθεια για εκτονωση του σκυλου (2 βολτες στο βουνο καθημερινα ειναι αρκετες), την ευκολη προσαρμογη του στην πολη και σε βασικες εντολες / κοινωνικοποιηση. Φυσικα μου αρεσε η εμφανιση του και η ιδιοσυγκρασια του. Τον Sweetie τον πηρα απο ελληνικο εκτροφειο και ο ερωτας ηταν αμοιβαιος (ελπιζω).

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.112
Καλώς ήρθες Αλέκα.

Να τον χαίρεσαι τον γλυκό σου :)
Μου αρέσει, που ακόμη μετράς την ηλικία του, σε μήνες!!!

Blacksatin

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
317
57
Neo Irakleio, Athens, Greece
Έχω πολύ μεγάλη αδυναμία στα αγγλικά μπουλντογκ! Θέλω τόσο πολύ να αποκτησω ένα κάποτε... Να σου ζήσει ο κούκλος σου! Μια γλυκα ειναι...

spyv

Well-Known Member
8 Αυγούστου 2011
2.572
5.993
Πειραιάς
ευχαριστω!

εχει και ενας φιλος μου παρει πριν εναμιση χρονο απο το soulguardian, κουταβακι αρσενικο.

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
αυτη η μουτσουνα μονο για τσιμπιες ειναι!!Nα τον χαιρεσαι..και με τετοιον πατερα μονο κουκλος θα εβγαινε!