Γεια σας παιδιά !!

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Banned
Banned
7 Ιουνίου 2011
48
0
Ρόδος
Γεια σας παιδιά!!! Με λένε Μάνο και είμαι από Ρόδο. Πριν από δύο χρόνια απέκτησα μία πανέμορφη σκυλίτσα ράτσας Κάνε Κόρσο, το όνομα αυτής Κίκη (ή Καθολική που την φωνάζω αστειευόμενος).:) Χαίρομαι που έγινα μέλος της παρέας σας ... μιας παρέας που σκέφτετε σωστά (πριν πάρω την σκυλίτσα μου δεν σκεφτόμουν όπως τώρα ) τόσο για το καλό των ανθρώπων όσο και για το καλό των τετράποδων φίλων μας!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Καλώς ήρθες Μάνο :)

Για πες μας, πως σκεφτόσουν πριν και πως τώρα;
Και τι μεσολάβησε, που σε έκανε να αλλάξεις απόψεις :rolleyes:

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες Μανο με την Κικη σου,επισης βαλε και καμια φωτογραφια να την καμαρωσουμε και εμεις!!:)

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς ήρθες Μάνο και να χαίρεσαι την Κικη σου. Περιμένουμε γρήγορα φώτο να θαυμάσουμε και εμείς.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Banned
Banned
7 Ιουνίου 2011
48
0
Ρόδος
Καλώς ήρθες Μάνο :)

Για πες μας, πως σκεφτόσουν πριν και πως τώρα;
Και τι μεσολάβησε, που σε έκανε να αλλάξεις απόψεις :rolleyes:
σε ευχαριστώ!! Απλά δεν έπαιρνα τόσο σοβαρά το θέμα με τα σκυλιά .... όποιο θέμα και αν ήταν αυτό .... από την ημέρα όμως που την κράτησα στα χέρια μου και ξεκίνησα να την φροντίζω και να την πονάω όλα αλλάξανε και κατάλαβα πως νιώθανε αυτοί οι άνθρωποι που μου έλεγαν π.χ. ότι βρήκαν παρατημένα κουτάβια ....

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Α καλα ... ειναι κουκλαρα:D:D αγαπημενη φυλη!

πως ειναι σα χαρακτηρας ?

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Banned
Banned
7 Ιουνίου 2011
48
0
Ρόδος
Να'σε καλά !!! Είναι φιλική με όλους .... όλους θα τους πλησιάσει για να πάρει χάδι .... με τα παιδιά είναι τέλεια, στους ενήλικες πηδάει για να παίξει ενώ στα παιδιά κάθετε φρόνιμα για να την χαΪδέψουν και ανέχετε ότι και αν της κάνουν!! Όταν είναι μόνη στο σπίτι είναι γενικά καχύποπτη ...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Για όλα αυτά που συζητάμε περί pet shops, bybs, puppy mills...είσαι ενήμερος;
Πρόλαβες να τα διαβάσεις στο φόρουμ;

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Banned
Banned
7 Ιουνίου 2011
48
0
Ρόδος
σου φαίνεται :p Την έχω πάρει από εκτροφέα και έχω το πέντιγκρι .... εγώ για κάνε την ξέρω αλλά να σου πω κάτι για μένα δεν είναι κάνε .... είναι η Κίκη μου .... τα υπόλοιπα τα βλέπω δευτερεύοντα!!!

Καλός σας βρήκαμε !!! :p

Last edited: