T Ttoppouzis Member 22 Οκτωβρίου 2011 10 0 22 Οκτωβρίου 2011 #1 γεια σε όλους είμαι ο ανδρέας κάτοχος ενός "λαμβρατορ" του Ari και ενδιαφέρομαι να αγοράσω και ένα dogo αργεντινο ξέρει κανεις που μπορώ να βρω ένα καλο εκτροφείο μέσα η έξω από την ελλάδα ? Last edited by a moderator: 22 Οκτωβρίου 2011
γεια σε όλους είμαι ο ανδρέας κάτοχος ενός "λαμβρατορ" του Ari και ενδιαφέρομαι να αγοράσω και ένα dogo αργεντινο ξέρει κανεις που μπορώ να βρω ένα καλο εκτροφείο μέσα η έξω από την ελλάδα ?
sevah Well-Known Member 29 Μαϊου 2009 1.543 4 Ιωαννινα 22 Οκτωβρίου 2011 #2 Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Για εκτροφεία μπορείς να ρωτήσεις στον ΚΟΕ.
Amaliaz Well-Known Member 23 Οκτωβρίου 2009 10.131 4.809 22 Οκτωβρίου 2011 #3 Καλως ηρθες. Στειλε στον ΕΟΝΑ ενα μειλ στο [email protected] να σου στειλουν λιστα με εκτροφεις.
T Ttoppouzis Member 22 Οκτωβρίου 2011 10 0 22 Οκτωβρίου 2011 #4 Amaliaz said: Καλως ηρθες. Στειλε στον ΕΟΝΑ ενα μειλ στο [email protected] να σου στειλουν λιστα με εκτροφεις. Click to expand... ευχαριστώ πολλή παιδιά έστειλα email ελπίζω να μου απαντήσουν σύντομα..... εσείς από που πήρατε τα αργεντινο ? Απαγορεύονται τα greeklish Last edited by a moderator: 22 Οκτωβρίου 2011
Amaliaz said: Καλως ηρθες. Στειλε στον ΕΟΝΑ ενα μειλ στο [email protected] να σου στειλουν λιστα με εκτροφεις. Click to expand... ευχαριστώ πολλή παιδιά έστειλα email ελπίζω να μου απαντήσουν σύντομα..... εσείς από που πήρατε τα αργεντινο ? Απαγορεύονται τα greeklish