Γεια σας ξανά (με κουτάβι πιά)

Jema

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2006
45
0
Είχα ξαναγράψει παλιότερα, αλλά τον τελευταίο καιρό δεν είχα πρόσβαση, και τώρα να μαι!
Αγόρασα κι εγώ ένα κουτάβι.Ένα γερμανικό ποιμενικάκι (όπως λέω εγώ το λυκάκι μου). Είναι ο πρώτος μου σκύλος, αποφάσισα να πάρω αρσενικό και τη συγκεκριμένη ράτσα αν και θα μπορούσα να πάρω κάτι πιο εύκολο, γιατί αυτό ήταν το σκυλί που ήθελα πάντα.Μου έχει αλλάξει την καθημερινότητά μου, και ζω πράγματα και καταστάσεις πρωτόγνωρες για μένα. Η επαφή με τα ζώα είναι κάτι απίστευτο!Τον λένε Dodi είναι σχεδόν 4 μηνών, δε γαυγίζει, μόνο είναι λίγο παραπονιάρης, λίγο ζηλιάρης και μερικές φορές θυμώνει και κρατάει μούτρα.

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
να σου ζησει ο νεος σου φιλος jema.... :lol:

αληθεια απο που τον αγορασες??

οκ...τωρα το ειδα το Pm...μπραβο πολυ καλη επιλογη....

απο ενα απο τα πιο γνωστα εκτροφεια γερμανικων ποιμενικων...στην ελλαδα ..με κορυφαιες διακρισεις σε εκθεσεις μορφολογιας....αλλα εαν κρινω απο το χρωμα ..(γκριζομαυρο) το δικο σου εχει εργασιακα αιματα...
καλο θα ηταν να μπορουσες να τον εκπαιδευσεις στον ιδιο...εχεις λιγο καιρο ακομα να το σκεφτεις...

εαν γνωριζεις κατι απο το Pedigree του σκυλου σου ...κανε μας κανα ποστ....και εννοειται οτιδηποτε αλλο χρειαστεις....

STELIOSS

Member
20 Ιανουαρίου 2007
10
0
Να σου ζήση, το Σάββατο μετά απο αποχή ενός περίπου χρόνου (τελικά δύσκολα ξεπερνάς τον χαμό ενός σκύλου, ειδικά όταν έχεις ζήση περίπου 13 χρόνια μαζί του), θα παραλάβω και το δικό μου κουτάβι!!!! Γερμανικό ποιμενικό επίσης :roll:

STELIOSS

Member
20 Ιανουαρίου 2007
10
0
Είχα ενα Collie, την έχασα μετά απο 13 χρόνια απο Καλαζάρ...., είχα χάσει και κάποια χρόνια νωρίτερα την κόρη της απο αυτοκίνητο. Τελικά όσο και αν πονάς όσο και αν η στεναχώρια απο την απώλεια είναι βαρειά, όταν έχεις μάθει με σκυλιά δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά.....

STELIOSS

Member
20 Ιανουαρίου 2007
10
0
Και επειδή όπως λένε ενα μόνο δεν φτάνει μόλις ο Ερμης έγινε ενός έτους, μπήκε στην ζωή μας ο Ricky (Cavellier King Charles)

Δυστυχώς δεν κατάφερα να ανεβάσω φωτογραφίες εδω αλλά υπάρχουν στην Gallery

STELIOSS

Member
20 Ιανουαρίου 2007
10
0
Ευχαριστώ πολύ παιδιά, δεν βρήκα κάποια κατηγορία σχετικά με τα Cavalier για να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Αν κάποιος ξέρει κάποια πράγματα (πέρα απο τα βασικά) για την συγκεκριμένη ράτσα θα τον παρακαλούσα να μου δώσει κάποιες πληροφορίες.
Πάντως ο τύπος είναι απίστευτος θεατρίνος, είναι πεντακάθαρος (ειδικά απο την στιγμή που έμαθε τα βασικά), δεν κάνει ζημίες, δεν κάνει φασαρία, έχει απίστευτη σχέση με τον μεγάλο. Ο Ερμης (Γερμανικός ποιμενικός) όταν είναι εκτός σπιτιού τον έχει συνέχεια υπο την προστασία του και τον κρατά κολημμένο επάνω του, στο σπίτι δέχεται με υπομονή όλα τα μαρτύρια που τραβάει απο τον μικρό.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog