Γεια σας (μηνιαία έξοδα γαλλικού μπουλντογκ)

giorgos g

Active Member
8 Αυγούστου 2011
34
0
μπορειτε να μου πειτε ποσα ειναι τα παγια εξοδα ενος γαλλικου bulldog μηνιαιος??

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Γιώργο πριν λίγο διάβαζα το θέμα σου! Βρήκες τελικά σκυλάκι?
Εγώ έχω γαλλικό μπουλντόγκ 6,5 μηνών τώρα και μου κοστίζει γύρω στα 100-120 το μήνα. Με το που τον πήρα μου έφυγε κανά 200άρι στον εξοπλισμό, ίσως και περισσότερα.
Πάντως και εγώ φοιτήτρια είμαι αλλά περνάει ζάχαρη ο μπέμπης :D (διάβαζα που σου έλεγαν να μην πάρεις τώρα που είσαι φοιτητής)

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
κανεις δεν του ειχε πει να μην παρει σκυλακι επειδη ειναι φοιτητης..
επειδη κατα την διαρκεια της θητειας του εψαχνε για φιλοξενια για κανενα 9μηνο και βαλε... γι αυτο του λεγαμε να το ξανασκεφτει...

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Τι να πω ίσως κάτι να μην κατάλαβα πολύ σωστά επειδή τα διάβασα πολύ γρήγορα!
Απλά έπιασα κάτι του στυλ να ασχοληθεί με τη διασκέδαση του, ότι δε θα έχει χρόνο και σταθερά ωράρια κτλ!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εχω 3 γαλλικα και θα ελεγα, οτι κατι ξερω.
Τα 100 ευρω δεν ειναι και πολλα το μηνα για ενα γαλλικο.
Τροφες, εμβολια/αποπαρασιτοση και εξετασεις αιματος 2 φορες το χρονο ειναι το λιγοτερο.
Επισης να υπολογησεις το καλοκαιρη την αυξημενη καταναλοση ρευματος, επειδη δεν αντεχουν ευκολα χωρις κλιματισμο.

Αλλα οταν παρεις σκυλο μιας τοσο ιδιαιτερας φυλης, που ειναι φορτομενη με πολλα προβληματα υγειας, να υπολογισεις και μια γερη γκαβαντζα για χειρουργεια!! Τα γαλλικα τεινουν να εχουν μεγαλη μαλακια υπερωα, δυσπλασια του ισχυου και εξαρθρημα επιγονατιδας, δυσμορφιες σπονδυλων που ευνοουν την προπτοση δισκων ( και την παραλυση του σκυλου). Επισης υποφερουν σε μεγαλο βαθμο σε αλλεργιες και καρδιοπαθιες. Θελει παρα πολυ μεγαλη προσοχη απο που θα παρεις τον σκυλο!! Σε καμια περιπτοση δεν παιρνουμ γαλλικο απο "οπου ναναι"- μονο απο παρα πολυ επιλεγμενο εκτροφειο. Τα γαλλικα μιας τετοιας προσεγμενης εκτροφης κοστολογιζονται απο 1200 ευρω και ανω!!!
Οτι θα βρεις πιο φθηνο- αστο καλυτερα!! Αλλα και οτι εχει αυτην την τιμη- δεν ειναι αυτοματο καλο! Θελει προσοχη μεγαλη!!

giorgos g

Active Member
8 Αυγούστου 2011
34
0
Ευχαριστω πολυ.ρωτησα επειδη εχω στο νου μου καποιεσ ρατσες αν και τα παιδια με εχουν πεισει οτι ειναι καλυτερο ενα σκυλακι καταφυγιου.οσο για τη θητεια δεν εχω καποιο προβλημα..ειδα καποια σκυλακια απο καταφυγια και πραγματικα ενθουσιαστηκα.αλλα δε ξερω πωσ να ερθω σε επαφη με το ζωακι καθως τα καταφυγια ειναι μακρια απο την πολη μου.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.028
Νεότερο μέλος
panagiotopk