Γεια σας κι από μένα

mariosn

Well-Known Member
17 Αυγούστου 2010
249
2
Γεια σας παιδιά (αν και λίγο καθυστερημένα αφού ήδη έκανα ερωτήσεις στο forum χωρίς προηγουμένως να συστηθώ, sorry),

Είμαι ο Μάριος και έχω ένα αρσενικό γερμανικό ποιμενικό 14,5 μηνών, καλώς σας βρήκα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Καλά βρε Μάριε, δεν απαγορεύεται να ρωτήσεις χωρίς να συστηθείς πρώτα :)
Καλώς ήρθες λοιπόν και επίσημα.
Για συνέχισε και με την ενημέρωσή μας ;)
Ξέρεις...τα γνωστά...πως τον απέκτησες, πως τον λένε, που ζει, πως συμπεριφέρεται, πως τα πάτε...:)

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ξέρεις...τα γνωστά...πως τον απέκτησες, πως τον λένε, που ζει, πως συμπεριφέρεται, πως τα πάτε...:)
Γιατι κατι μου λεει οτι σε εχει φοβηθει το ματι των καινουριων;:eek:
Οταν τα ρωτας αυτα,δεν απαντανε αμεσως.Μαλλον ψαχνουν να βρουν τη σωστη απαντηση ή επιχειρηματα να τη στηριξουν...:p

mariosn

Well-Known Member
17 Αυγούστου 2010
249
2
Για συνέχισε και με την ενημέρωσή μας ;)
Λοιπόν (μην αγχώνεστε, δεν με φόβισε ο mareco), τον πήρα 2 μηνών από έναν τοπικό εκτροφέα, τον λένε Yuri (επίσημο όνομα Urio von Chanialand, με καλές γραμμές αίματος και με προγόνους με διακρίσεις, όχι ότι παίζει πάντα ρόλο), σε δέκα μέρες θα είναι 15 μηνών. Μένω σε μονοκατοικία με μεγάλο χωράφι, όπου εκεί μένει και ο Yuri, έχει κάνει βασική υπακοή και μπορώ να πω ότι είναι πολύ φιλότιμο ζώο, με πολύ καλό χαρακτήρα (ίσως παραείναι καλό, γιατί μέχρι τώρα δεν έχει βγάλει ακόμα το ένστικτο του φύλακα, τώρα τελευταία έχει αρχίσει να γαυγίζει τα βράδια). Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό τον έχω περιορισμένο σε ένα χώρο στο οικόπεδο περίπου 20τ.μ. (και φυσικά τον βγάζω για παιχνίδι και εκπαίδευση) γιατί έβαλα κάτι φωτιστικά εδάφους στην περίμετρο του οικοπέδου και ο Yuri τα έβαλε στο μάτι (έφαγε 4, ξεπατώνοντάς τα, με αποτέλεσμα κάθε φορά να πρέπει να καλώ τον ηλεκτρολόγο να τα ξανασυνδέει). Ελπίζω να του περάσει ώστε να μπορώ να τον ξαναφήσω σε όλο το οικόπεδο.

Φιλικά,
Μάριος

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.794
20.107
Βασικά, να ελπίζεις να του περάσει, μην τον βρεις με μπούκλες καμμιά μέρα :paletas:

Δεν σε φόβησα ε; Πρέπει να το δω αυτό. Χάνω το ταλέντο μου...:-k