Γεια σας κι απο εμας!!

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Kαλησπερα σε ολους.Ειμαι ο Βαγγελης και σας γνωριζω το φιλαρακι μου Raul. Ενα dogo argentino 11 μηνων.
19122010190..jpg 12032011452..jpg08032011425..jpg20022011367..jpg

Last edited:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
καλως ηρθατε!!
Πολυ ομορφος ο Ραουλ και μαρεσει και το ονομα ;)

πες μας πως ειναι η ζωη με τον Ραουλ?
και επισης...(ποια ειναια υτη παραδεισενια παραλια στην φωτο?)

κατσε κατσε..σε λιγο θα μπουν οι ντογκακηδες.. θα εχετε πολλα να πειτε! ;) να μαθαινουμε και εμεις..

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Σ'ευχαριστουμε.Η ζωή μου με τον Raul ειναι γεματη χαρες,διασκεδαση,προβληματισμους γιατι μεγαλωνει και φρικαρει ωρες ωρες,πολλες πολλες βολτες σε διαφορα μερη αλλα συχνοτερα στην παραλια της Kαλογριάς που βλεπεις στην φωτο,γυρω στα 50 χμ δυτικα της Πατρας.Ειναι καλος χαρακτηρας,πολυ φιλικος με ανθρωπους λιγοτερο με αλλα σκυλια,κοκκινο πανι οι γατες.Εχουμε κανει την βασικη θετικη εκπαιδευση αλλα για να πω την αμαρτια μου θα επρεπε να ειχα ασχοληθει περισσοτερο μ'αυτην.Παρολα αυτα δεν εχω ιδιαιτερο προβλημα υπακοης του.Ενθουσιαζεται υπερβολικα με οποιον του δειξει συμπαθεια και ξεκινησει να του μιλα.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
χαχαχαχα!! φανταζομαι... ειναι κουκλος παντως!!
η παραλια ναι την ξερω.. αλα δεν εχω παει (ακομα) εκει κανουν και ελευθερο?
θα σε βοηθησουν πιο ειδικοι της φυλης.. ;)

πως εφτασε στα χερια σου ο μικρος...
ειναι κουκλος .. το πα? :)

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Κανουν ελευθερο ναι,υπαρχει και η διπλανη της παραλια που ειναι ακομα πιο ομορφη.Ειναι κουκλος και σε ξαναευχαριστω για τα καλα σου λογια.Ο μικρος εφτασε στα χερια μου μετα απο γεννα που εγινε στην περιοχη.Γνωρισα τους γονεις,διαλεξα αυτο που ηθελα απο τα κουταβια,δεν εχει pedigree βεβαια αν κι εχουν και οι 2 οι γονεις.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
ωραια!! (για την παραλια ;) )
τα αλλα θα στα προλαβουν αλλοι πιο ειδικοι..
α! ωραια αυτια!! ;)
μπραβο! να σου ζησει να ειναι γερος και δυνατος και καλος!!!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Παραλια Καλογριας, ή αλλιως δασος Στροφυλλιας. Απιστευτο μερος εχει και κατι τεραστιους αμμολοφους δεξια. Ωραιος ο σκυλος σου καλως ηρθατε. Και η δευτερη παραλια η μικροτερη ειναι ακομα πιο ομορφη οπως ειπες αλλα...
Κανουν ακομα γυμνισμο εκει;

Sent from my Liquid MT using Tapatalk

grenouig

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
131
0
Κανουν ακομα γυμνισμο εκει στον κολπισκο ναι,αν κι εχει χαλασει η κατασταση,εγω ομως εννοουσα το Γενησκαρι που ισως να το γνωριζεις μιας και ξερεις την Στροφυλλια.Ευχαριστω για τις ευχες και τα καλα σας λογια.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
τελεια!!!! εκτος απο γνωριμιες για σκυλια, προσωπα... μαθαινουμε και νεους προορισμους!!!!!!!! :))) (αυτο ειναι καλο και κακο.. συνοστισμος βλεπεις)
αλλα ενα καλοκαιρι ηταν αν παω με την σκηνουλα μου.. τελικα πηγαμε καΐαφα.. ευτυχως προλαβαμε να τον δουμε πριν καει :(

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλως ηρθες στο φορουμ και στον κοσμο των dogo! Εχεις πολλα να δεις ακομα απο το σκυλο σου :)
Κουκλος o κουταβος :D