Γεια σας καλώς σας βρήκα και θα ήθελα τα φώτα σας!

elenixtsss

Member
18 Μαρτίου 2011
21
1
Πριν 8 μέρες υιοθέτησα ένα κουταβάκι !Εχω διαβάσει πολλά θέματα στο φόρουμ που με έχουν βοηθήσει αρκετά !!Η κουταβίτσα μου ειναι μάλλον 3 μηνων (λέω μάλλον γτ είναι πρωην αδεσποτάκι και δεν ειναι 100% σίγουρο)!από την πρώτη στιγμή που την έφερα έχω ασχοληθεί πολύ μαζί της !έχει μαθει ήδη την πανα της και την επιβράβευα κάθε φορά για αυτό της μαθαίνω παράλληλα το κάτσε που και εκεί είχαμε επιτυχία!επίσης της έχω γνωρίζει όσο πιο πολλά άτομα μπορούσα και εν ολίγης έχω προσπαθήσει να εφαρμόσω ότι εχω διαβασει εδώ μεσα για την διατροφή της εκπαίδευση παιχνίδια κλπα!Το προβλημά μου είναι οτι ενώ τις πρώτες μέρες όλα φαινόντουσαν τέλεια απο προχτές δείχνει σαν να βαριέται να κουνηθεί να παίξει κλπα παίζει ελάχιστα το πρωι και όλη την άλλη μέρα κοιμάται ...κάτι που μου φαίνεται περίεργο επειδή είναι κουτάβι.Υπερβάλλω? η όντως είναι περιέργο?

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Καλως ηρθες. Το κουταβι χρειαζεται πολλες ωρες υπνο, να το αφηνεις να κοιμαται οσο θελει. Τωρα που περασαν οι πρωτες μερες ηρεμησε, εγκλιματιστηκε και χαλαρωσε. Αν παιζετε εντονα, θα θελει μετα να κοιμαται πολυ. Αν δεν εχει κατι αλλο περιεργο πχ ανορεξια, ειναι φυσιολογικο να κοιμαται πολυ και μην ανησυχεις.

elenixtsss

Member
18 Μαρτίου 2011
21
1
Αύριο ούτως η αλλως θα την πάω στον κτηνίατρο για το επαναληπτικό της εμβόλιο οπότε αν έχει κάτι παθολογικό θα το μάθω πιστεύω...Η ορεξή της έχει μειωθεί κάπως αλλά όχι πως δεν τρώει...Ελπίζω να έχει ηρεμίσει έτσι γτ εγκληματίστηκε και χαλάρωσε λοιπόν .....ευχαριστώ πάντως απλά μου φένεται περιέργο που δεν θέλει να παίζει!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Πάντως να είσαι σε ετοιμότητα, με την πρώτη διάρροια ή τον πρώτο εμετό κατευθείαν στον/στην κτηνίατρο...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Kαλώς ήρθες και να το χαίρεσαι το κουταβάκι σου!! Μπορεί να είναι εξάντληση μπορεί όμως να είναι και κάτι άλλο οπότε αύριο που θα την δει ο γιατρός θα σου πει σίγουρα. Εύχομαι να είναι απλά κουταβίσια κούραση! :D

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Καλώς Ήρθες :)

Τα αδεσποτάκια μόλις νιώσουν ασφάλεια κοιμούνται για καμιά βδομαδούλα ;)

Τσέκαρε όμως μην είναι κάτι παθολογικό,να χεις το κεφάλι σου ύσηχο!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Καλώς ήλθες, και να χαίρεσαι την απίστευτη φατσούλα σου !!! :D:D:D Όντως τα κουταβάκια κοιμούνται πολύ, αλλά σε κάθε περίπτωση καλό είναι να έχεις το νού σου για κάποια αδιαθεσία. Ούτως ή άλλως, από την στιγμή που σήμερα θα πάει στον κτηνίατρο, είσαι καλυμμένη. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα (που δεν νομίζω και απεύχομαι), θα το εντοπίσει. Περιμένουμε νεώτερα ... :):)

elenixtsss

Member
18 Μαρτίου 2011
21
1
Γεια σας και πάλι πήγαμε στον κτηνίατρο παθολογικά ειναι υγιέστατη !!!Είναι από ότι μου είπε μάλλον περισσότερο φοβική και ήσυχη από ότι πρέπει και ελπίζουμε ότι θα αλλάξει τώρα που θα βγαίνει βόλτες...ελπίζω να ισχύει!!!

zarof

Well-Known Member
24 Μαρτίου 2011
395
0
44
Νεα Αρτακη
Καλως ηρθες στην παρεα. Ο γιατρος τι σου ειπε για την ηλικια της ? ξεκινησατε εμβολια ? αν δεν ολοκληρωθουν τα εμβολια καλο ειναι να μην την βγαζεις βολτες.

tsaki

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2011
329
0
43
αλεξανδρουπολη, Εβρος
σωστα! και οχι επαφες με αλλα ζωα, μη εμβολιασμενα! μετα το 2ο εμβολιο (πλην του Puppy)εμας μας ειπε η γιατρος μας οτι σιγα σιγα μπορει να ερχεται σε επαφη, αλλα με τιποτα πριν. Ειναι πολυ επιρρεπη σε ασθενειες ειδικα τοσο μικρα! και στις βολτες προσοχη, τι θα γλειψουν τι θα φαν.. το λεω γιατι εμενα κουταβακι μου εγλυψε ψοφιο ποντικι, μερες μετα πεθανε απο τυφο, δε ξερω αν το κολησε απο κει.

elenixtsss

Member
18 Μαρτίου 2011
21
1
Δεν ξερω αν έγινα κατανοητή ολοκλήρωσε τα εμβολιά της και μ συστησε ο κτηνίατρος να την κοινωνικοποιήσω βγάζοντας την βόλτες για να ξεθαρρέψει!ευχαριστώ και πάλι όπως και να έχει!Ο γιατρός της μου είπε οτι είναι πανω κατω 3 μηνών !

tsaki παρεμπιπτόντως τόση ώρα διάβαζα ένα παραπάνω θέμα και παρόλο που συμφωνούσα σε πολλά μαζί σου οι απαντήσεις των υπολοίπων μου δημιουργούσαν για κάποιο λόγο τύψεις για αυτό απλά ήθελα να το αναφέρω.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
elenixtsss ο σκοπός της συζήτησης(όπως και κάθε πολιτισμένης συζήτησης) είναι να ανταλλαχθούν απόψεις και να ανοίξουμε και οι δύο πλευρές το μυαλό μας, προς τι οι τύψεις? Άνθρωποι είμαστε, έχουμε δικαίωμα και στην άποψη μας αλλά και στα λάθη μας...

elenixtsss

Member
18 Μαρτίου 2011
21
1
Όχι ακριβώς τύψεις απλά δεν μου φάνηκαν όλες οι απόψεις ανοιχτόμυαλες και δεν ήθελα να πάρω μέρος στις αντιπαραθέσεις καθώς είμαι και καινούργιο μέλος προς το παρών ακόμα ξεκοκαλίζω το φόρουμ..όπως και να έχει ειναι λάθος που το ανέφερα από εδώ έπρεπε σε εκείνο το τοπικ!!!

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
καθώς είμαι και καινούργιο μέλος προς το παρών ακόμα ξεκοκαλίζω το φόρουμ..!
Kαι πολυ καλα κανεις...εμενα ξερεις ποσο καιρο μου πηρε να παρω μερος σε συζητηση,καθε μερα μονο διαβαζα;)!!!Και να σου πω και την αληθεια ακομα και τωρα διαβαζω και μου αρεσει να υπαρχουν διαφορετικες αποψεις να διαβαζω γιατι ετσι πιστευω οτι φτιαχνω μια καλυτερη γνωμη που ειναι η δικια μου,που πολλες φορες την κραταω και για εμενα!!:rolleyes::D

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Αφού έχεις καλυφθεί από άποψη εμβολίων και εξετάσεων, καλές βόλτες να έχετε ! Δυστυχώς τα περισσότερα αδέσποτα είναι φοβικά (σου μιλώ εκ πείρας), αλλά η δικιά σου είναι πολύ μικρούλα, οπότε αν δεν είχε τραγικές εμπειρίες στην σύντομη ζωούλα της, θα το ξεπεράσει κοντά σας. Και πάλι να την χαίρεσαι ! :):):)