Γεια σας και από μενα

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους

Ειμαι ο Χρήστος και ειλικρινά χαιρομαι που είμαι μαζία σας .

Σκυλια στην ζωή μου είχα 2 ενα κανίς ( την νέγρα)
έζησε 15 χρόνια και τον βικτωρ ένα κοκερ σπανιελ που τον εχασα απο φολα 12 χρονων .
Αφου παντρευτηκα δεν ειχα σκυλο (10 χρονια ) τωρα μέχρι που πηγαμε στο χωριό της γυναικας μου με τα παιδια το τριημερο την Καθαρας Δευτερας και ο πεθερός για εκπληξη :shock: στα παιδια μου ειχε ενα κουταβι που το αγορασε απο το παζαρι της Ζαχαρως για 20 ευρώ:D . Ειναι λεει απο την περιοχή της Μεγαλοπολης . Το σκυλακι έιναι θυληκό ημίαιμο με φοβερό χαρακτηρα .Φυσικά επειδή ήταν πολύ μικρή δεν μπορούσαμε να το αφησουμε στο χωριό . Ασε που είχε πεθανει απο την διαροια ετρωγε τραχανα και γαλα με ψωμί ( προτεινω να παρετε τον Πεθερο μου για διατροφολογο στο φορουμ:D).

Ετσι βρεθηκα με την Λιζα στο σπίτι ευτυχώς έχω 35 τετραγωνικά αυλή .Φυσικά καναμε τα εμβολια μας την απο παρασητωση μας τρώμε acana και είμαστε μία χαρά . Το θεμα είναι ότι λόγο δουλειάς ο χρόνος που εασχολουμε εγώ είαι 40 λεπτα στις 6-7 το πρωί για βόλτα και μετά τις 5 που γυριζουν τα παιδιά από το σχολείο 1-2 ωρες αυτά και μετά εγώ για καμία ώρα το βραδυ που γυρίζω με βόλτα στο παρκο

Δυστυχώς δεν ξέρω ανα είναι αρκετό :-|
Σε λίγε μερες κλεινουμε τους 4 μήνες και είμαστε 8 κιλά ο Γιατρός μου είπε ότι δεν θα γίνει μεγαλύτερη από 20-25 κιλά . Ειναι πολύ εξυπνη μαθαινει ευκολα και τα παει πολύ καλα με τα παιδιά . Εχει μαθει από την πρώτη στιγμή να βγαινει βόλτα με το λουρί της χωρις να τραβαει καθολου ( φυσικά την αφηνω και σε ελεγχομενο χωρο να τρεχει και ελευθερα ) , ερχεται αμα την φωναζεις και γενικά είναι πολύ υπακουη.

Αυτες τις μέρες ψαχνω λίγο το θέμα διατροφής γιατί έχω μείνει πίσω μετα από αρκετά χρόνια μη απασχόλησης με σκύλους

Φιλικά
Χρήστος

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Χρήστο καλώς μας βρήκες :)
Να την χαίρεσαι την μικρή σου. Μια χαρά είναι οι ώρες που ασχολείστε μαζί της. Τον υπόλοιπο χρόνο, μένει μέσα στο σπίτι, μαζί σας;

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλημερα Χρηστο και να χαιρεσαι την μικρη σου!!!Βαλε και καμια φωτο να την δουμε!!
Οσο για το χρονο καλος μου φαινεται!!

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
όταν ειμαστε δουλεια μενει στον κηπακο με τα παιχνιδια της και κοιμαται και εκεί μέσα μπαινει για 1-2 ωρες την μέρα . Τα παιδια τους αρεσει να παιζουν μαζι της εξω

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.110
Nα προσέχετε μόνο να είναι safe η αυλή.
Να μην μπορεί να φύγει, να μην μπορούν να την πειράξουν, να μην μπορούν να της πετάξουν φόλα.
Και μεγάλη προσοχή σε αντιπαρασιτικά μέτρα. Κολλάρα και αμπούλες φουλ.

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Η αυλη είναι 35 τετραγωνικά "τυφλή" που λέμε( βλέπουν 2 παραθυρα από την διπλανη διπλοκατικοια μόνο) έχει πλακακι και ενα παρτερι μηκους 8 μέτρων με πλατος 50 cm που εχει χωμα και φυτά
Φυσικά και φοράμε κολάρο για τσιμπουρια και βαζουμε και αμπούλες

Φωτό θα μπουνε συντομα

ευχαριστώ για τις συμβουλες μέχρι τώρα

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
καλημερα χρηστο!!! καλως ηρθες με τη μικρη σου....!!!!! να την προσεχετε και να την αγαπατε.....!!!! κι αυτη θα σας ανταμειψει με τις καλυτερες στιγμες!!!!!!! ααα...και ανυπομονω να τη δω σε φωτο...!!!!!!

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Καλώς ήρθες και να χαίρεσαι την Λίζα σου. Ότι είπε η mareco και η eleni, να την αγαπάς και να την προσέχεις στην αυλή. Περιμένουμε φωτο!!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Καλώς ήλθες Χρήστο, να χαίρεσαι το Λιζάκι σου ! Περιμένουμε φωτογραφίες ! :)

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Πολύ όμορφη είναι!
Μπράβο!
Η αυλή σου έχει πλακάκι ή αυτές τις πλάκες πεζοδρομίου που φαίνονται στην φωτό?
Αν είναι πλακάκι και περνάει ώρες παίζοντας εκεί, διακινδυνεύεις πρόβλημα στους συνδέσμους από την ολισθηρότητα....

tasos025

Well-Known Member
12 Απριλίου 2011
80
0
Καλά εντάξει προσκυνω!!! Δεν υπάρχει η φατσούλα της!!! Είναι κουκλάρα να την αγαπάς και να την φροντίζεις και με το παραπάνω!

terez

Member
1 Νοεμβρίου 2010
13
0
Να σου ζήσει να την χαίρεσαι! Είναι μια γλύκα! Πιστεύω είναι τυχερό σκυλάκι που ήρθε στην οικογένειά σας μετά το παζάρι και τον τραχανά!

Abbie's mom

Well-Known Member
29 Απριλίου 2011
67
0
45
Πάτρα
Αχουτην την κουκλίτσα!!!!Να την χαίρεστε και να την κάνετε να σκάει απο την πολύ σας αγάπη!!!!!!!!