Γεια σας και από μένα!

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
Γεια σε όλους σας. Είμαι ο Χρήστος 52 χρόνων και έχω ζήσει κυριολεκτικά όλη μου τη ζωή με σκυλιά, αλλά και ζώα γενικότερα. Τώρα έχω ένα αξιαγάπητο Westie το οποίο όμως θα πάει να ζήσει με τον γιο μου που σπουδάζει στην Αθήνα (μένω Σαντορίνη μόνιμα εδώ και 1,5 χρόνο).
Φυσικά εγώ και η γυναίκα μου θέλουμε νέα παρεούλα και προσανατολιζόμαστε σε 2 ράτσες πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, αλλά λατρεύουμε και τις δύο.
Jack R. και Boxer.
Βρήκα εκτροφείς και για τα δύο. Αυτό που με ανησυχεί με τα μπόξερ είναι η υγεία τους.
Γνώμες... Βοήθεια παρακαλώ

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες Χρήστο. Μου επιτρέπεται ο ενικός ? Μένεις σε ενα πολύ όμορφο νησί. Αγαπάμε Σαντορίνη. Εγώ θα πω για τα αγαπητά τζακ όπως φαίνεται άλλωστε απο την φωτο !!!Είναι σκυλιά με πολύ υψηλό βαθμό ενέργειας και απαιτούν αρκετή εκτόνωση για να είναι ευτυχισμένα. Είναι επίσης ξεροκέφαλα και επίμονα αλλά επίσης πολύ δεκτικά σε εκπαίδευση. Είναι χαρούμενα σκυλιά και σε κάνουν να τα αγαπήσεις πολύ. Εάν νομίζεις οτι μπορείς να τους δώσεις αυτά που τους προκαλούν χαρά τότε βουρ...για ρασελλάκι.:)

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
Γεια σου Σταματία. Ναι έχω τη διάθεση. Η εκτροφέας που μιλήσαμε από το τηλέφωνο, μου είπε ότι η "τρέλα" έχει να κάνει και με την μαζική εκτροφή της ράτσας που γίνεται μόνο για εμπορικούς λόγους. Σίγουρα είναι πολύ έξυπνα και δραστήρια, αλλά αν είναι από προσεγμένη εκτροφή και όχι από pet shop δεν είναι καταστροφή. Πες μου δυο λόγια αν θες. Εσύ από εκτροφέα το πήρες; Είναι "βάσανο" η συμβίωση μαζί του όπως κάποιοι λένε;
Ευχαριστώ

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Ποιό είναι το εκτροφείο ? επιτρέπεται να πεις. Θα σου βάλουν και τα λινκς που έχουν σχέση με την επιλογή του εκτροφέα, επιλογή κουταβιού κλπ. Εμένα ο Ερμής είναι 5 ετών. Δυστυχώς είναι προιόν puppy mills και ας έχει πετιγκρι (που προφανώς θα είναι πλαστό). Όταν τον πήρα δεν είχα ψάξει καθόλου και δεν γνώριζα τίποτα για πετ σοπ και διάφορους μεσάζοντες. Ευτυχώς μέχρι τώρα όλα καλά απο θέμα υγείας και εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Για μένα η συμβίωση μαζί του δεν είναι βάσανο. Έχει σταθερό πρόγραμμα σε όλα. Έχει μάθει τις εντολές, δεν έχω προβλήματα με το φαγητό του, έχει μάθει πότε περπατά κοντά μου και πότε είναι ελεύθερος για χάζεμα μακριά μου. Βεβαίως όπως όλα τα τζακ είναι υστερικός με το μπαλάκι μπορεί να το πετάς και να το φέρνει άπειρες φορές. Μέσα στο σπίτι είναι ήσυχος, δεν κάνει ζημιές, δεν γαυγίζει πάρα πολύ. Η εκτόνωση είναι καθημερινή και περιλαμβάνει είτε ενα δίωρο στο κτήμα (περιφραγμένο) όπου δίνει τα ρέστα του στο τρέξιμο και στο παιχνίδι είτε περπάτημα περίπου 1 ή 1.30 ώρα, πέραν των υπολοίπων μικρών περιπάτων για τις ανάγκες του.Επίσης εμένα αφήνει τρίχα όλο τον χρόνο.

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
Το εκτροφείο είναι το Ramnous. Μίλησα και μου φάνηκαν σοβαροί, αν και ακριβοί, αλλά προτιμώ ένα σκυλί απαλλαγμένο από κληρονομιές περίεργες. Γνωρίζετε άλλο εκτροφείο που να αξίζει τον κόπο; Πάντως εμένα μου έκανε πολύ καλή εντύπωση η Μονίκ

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Χρηστο καλώς ήρθες ! Δεν ξέρω αν παραβαίνω τους κανονισμούς αν σου προτείνω και ένα άλλο forum μονο για boxer που μπορείς να βρείς εύκολα από το google και θα σου λύσει παρα πολλές απορίες για τα μποξεράκια. Επίσης αν δεν κάνω λάθος στο forum που είμαστε γραφει εκτροφέας boxer που σίγουρα θα σε βοηθήσει και αυτός πολύ στην αναζήτηση σου. Καλο ψάξιμο!! :)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλώς ήρθατε (σιγά που θα έλειπα εγώ από την κουβέντα)

Το Ramnous είναι πραγματικά σοβαρό εκτροφείο, έχω μιλήσει και εγώ με την Μονίκ, (δυστυχώς και εγώ κατόπιν εορτής και το δικό μου από pet shop είναι) και είναι πραγματικά υπεύθυνη και έχει μεγάλη λατρεία στην φυλή. Αν τελικά καταλήξετε σε Russellini είναι πολύ καλή επιλογή!

Δεν έχω να προσθέσω κάτι σε ότι είπε η <ομοιπαθής> Σταματία, μόνο ότι άν υπάρχει όρεξη και κέφι είναι πραγματικά ένας αξιολάτρευτος συγκάτοικος!

sevah

Well-Known Member
29 Μαϊου 2009
1.543
4
Ιωαννινα
Καλώς ήρθες και από μένα.
Δεν έχω άποψη για καμία από τις 2 φυλές αλλά σου εύχομαι να κάνεις την καλύτερη για σένα επιλογή και να βρεις σύντομα τον καινούργιο σου σύντροφο:).

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
καλως ήρθες!

Δεν ξέρω να σου πω για τις φυλές που σε ενδιαφέρουν, το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους!!! :D
Επίσης το μέλος George K είναι εκτροφέας μπόξερ, οπότε μπορείς να του στείλεις πμ αν θέλεις :)

Επίσης καλό θα ήταν να πάρεις τηλέφωνο στον ΚΟΕ ώστε να σου δώσει κι άλλα τηλέφωνα εκτροφέων αν σε ενδιαφέρει να το ψάξεις περισσότερο!
Δες και αυτά τα θέματα:
Πώς διαλέγω εκτροφέα;

Διαλέγοντας φυλή

Απο μένα ένα μεγάλο μπράβο που το ψάχνεις ΠΡΙΝ την απόκτηση σκύλου! Οι περισσότεροι ήρθαμε εδώ και "κλαιγόμασταν" ΜΕΤΑ :D

fani

Well-Known Member
30 Οκτωβρίου 2010
2.468
408
Αθήνα
Καλως ηρθες,ωραιες φυλες και οι δυο αν και εγω δε ξερω να σου πω κατι περισσοτερο!!Υπαρχουν αρκετοι εμπειροι στο φορυμ να σου απαντησουν!!!Εγω ευχομαι με το καλο να βρεις το κουταβι σου!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
(οφ) @Fani τι θα γίνει;;;; Μονίμως μπροστά μου;;;;:D:D:D

Για να είμαι ειλικρινής, ούτε εγώ έχω άποψη για τις δύο φυλές που αναζητάς. Υπάρχουν μέλη που θα μπορέσουν να σε κατατοπίσουν καλύτερα, καθώς και πλειάδα θεμάτων να διαβάσεις, όπως σου παρέθεσε ήδη η Lara.

Απλώς μπήκα για το .....καλώς ήρθες στην παρέα ......