Γεια σας και από εμένα

zoulou

Well-Known Member
19 Απριλίου 2007
245
0
48
Μυτιλήνη - Λέσβος
www.era-aegean.gr
Γεια σας και από εμένα. :D
Χάρηκα που βρήκα το forum, μιας και ετοιμάζομαι να αποκτήσω ένα golden retriever :wink: . Μια ράτσα η οποία με άφησε έκπληκτη με την εξυπνάδα της,. Θα παραλάβω το κουτάβι μου, στις 5 Μαΐου, (θα ανεβάσω foto!) Και πιστεύω θα έχω απίστευτες απορίες!:!:

zoulou

Well-Known Member
19 Απριλίου 2007
245
0
48
Μυτιλήνη - Λέσβος
www.era-aegean.gr
Έψαχνα πολύ καιρό να βρω golden, μιας και δεν ήθελα να το πάρω από pet shop. Και τελικά πριν λίγες ημέρες κατάφερα μα βρω ένα από εκτροφέα και μάλιστα εδώ στο νησί μου. Α, νομίζω δεν ανέφερα ότι ζω στη Μυτιλήνη.

ΦΟΙΒΟΣ

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
181
0
www.petcorner.gr
Καλως ηρθες Zoulou!!!

Πλησιαζουν οι μερες που ερχεται το νεο μελος. :lol: :lol: Περιμενουμε νεα και photo απο τις πρωτες μερες με το κουταβακι σου.

Savra

Well-Known Member
16 Απριλίου 2007
342
1
Athens
www.happypuppycafe.com
Mε το καλο να δεχτεις το κουταβακι σου και να ανεβασεις φωτογραφιες να το δουμε.Εχεις σκεφτει καποιο ονομα?Καλως ηλθες :)

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
zoulou said:
Θα παραλάβω το κουτάβι μου, στις 5 Μαΐου, (θα ανεβάσω foto!) Και πιστεύω θα έχω απίστευτες απορίες!:!:
Καλώς ήρθες και από ‘μένα Zoulou! :p
Νέα σκυλομαμά χωρίς απορίες δεν γίνεται..! :wink:
Με το καλό να έρθει το κουτάβι και εμείς εδώ θα ‘μαστε για οτιδήποτε χρειαστείς!

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
υπαρχει εκτροφεας golden στην μυτιληνη?anyway, καλως ηρθες στην παρεα zulu

zoulou

Well-Known Member
19 Απριλίου 2007
245
0
48
Μυτιλήνη - Λέσβος
www.era-aegean.gr
Καλημέρα σε όλους.
Ναι υπάρχει εκτροφέας golden στη Μυτιλήνη, συγκεκριμένα στην Ερεσό.
Έχει 4 ενήλικα σκυλιά, 2 αρσενικά - 2 θηλυκά (αν δε κάνω λάθος :!: ).
Όνομα ακόμη δεν έχω βρει, έχω σκεφθεί διάφορα, αλλά πιστεύω ότι ο χαρακτήρας του μικρούλη μου θα βγάλει και το όνομα!!!
:D